Kulinářský kroužek aneb vše co se dá uvařit z ryb

Veškerá jídla z ryb uvařená v na koleně přírodě i v kuchyni.
Pokud to půjde, přidejte i recept.
Autor diskuse: Buffalo1969 - Profil , 10.11.2014 všeobecné - ostatní
Dále moderují: Lauri Profil + Jika Profil + Calex Profil + Čík Profil
Moderátorem vybraný zápis - stále nahoře.

Zdenall - Profil | Po 13.5.2024 15:00:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kapří bifťour z víkendu 😛 (filety kapra narezane na plátky se slaninkou).

Bulda 64 - Profil | Pá 10.5.2024 8:20:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

... a strejda siven, poslední mohykán.., než všechny ostatní odnesla přívalová voda neznámo kam.. 😉

Bulda 64 - Profil | Pá 10.5.2024 8:14:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Něco z posledních dnů. 3cejni na salát 🎣

Jika - Profil | Pá 10.5.2024 6:35:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Karbanátky ze stříbrňáků. Došly, bylo nutno doplnit zásobu.

Lauri - Profil | St 8.5.2024 22:06:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní večeře. A to nemám P povolenku😎

hadr kapr fakr boy - Profil | Po 6.5.2024 16:23:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vlezli jen jen 2 pstroužci, proto pořídim větší pekáč 😁

Lauri - Profil | So 30.3.2024 20:33:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnes tuňákové špízy,dva poslední nám sežral pes🫣

Bulda 64 - Profil | So 30.3.2024 11:12:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

5 neděl bez rybaření... ;((
Tak jsem si dojel užít u vody a ponechal si 3 rybky 🎣 na kuchyňské využití..
Moc dobrý salátek 😋😋😋,

Lauri - Profil | Pá 29.3.2024 12:46:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jsem zvědav,jak je dostanu na talíř😳

Káceč - Profil | So 23.3.2024 22:52:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!


Lauri - Profil | Pá 22.3.2024 21:01:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Konečně něco do polévky dle Magnalény Dobromily Rettigové.

Jika - Profil | Ne 17.3.2024 11:25:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Něco z ryb se snědlo v různých úpravách, zbytek vyudil. A opět něco z uzených ryb se snědlo, zbytek šel do oleje a vakua.

Calex - Profil | Ne 10.3.2024 21:47:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jeden den s chlebem a druhej den s bramborem....Zas na chvíli od K pokoj....

Lauri - Profil | Ne 10.3.2024 21:11:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jen tak na chuť. Ze pstruha

Lauri - Profil | Pá 1.3.2024 19:26:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Grundle v mouce,posolené a kápnuté citronem

otoš - Profil | Pá 1.3.2024 8:12:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

...candát a dál bez komentáře...

Lauri - Profil | Čt 29.2.2024 18:36:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní večeře

Bulda 64 - Profil | Pá 16.2.2024 12:10:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lososí pomazánka 😋

lubs - Profil | Pá 16.2.2024 10:35:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chce to otvírat pod vodou aby to nestříkalo všude. Manželka si přidala.

Lauri - Profil | Čt 15.2.2024 18:02:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Milan1208 >> jedl jsi to někdy?😁

Bulda 64 - Profil | St 14.2.2024 18:02:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rybí salát 😋😉

Jika - Profil | So 3.2.2024 16:20:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lauri - Profil | St 17.1.2024 20:33:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Také po delší době něco přidám😁 Tolst mě mile překvapil. Pár kostí má,ale maso fakt dobrý. Znal jsem jenom sušeného nebo uzeného.



Teď si dám od ryb chvíli oraz✌

Čík - Profil | St 17.1.2024 18:11:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak po delší době také něco přidám...kapr po novohradsku.

Lauri - Profil | St 17.1.2024 12:03:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ze sivena

Lauri - Profil | Út 16.1.2024 19:33:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pstruzi v rozmarýnové marinádě. Klasická rychlovka. Slíbil jsem sice něco jiného,ale nestihl jsem se včas vrátit z běžek😎

Jika - Profil | Čt 11.1.2024 6:01:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lauri >>
Ano přes kůži, ale jen u porce z ocasu kapra a taky u cejnů a plotic. Ostatní porce z kapra prořezávám ze strany masa. Ocasní porce drží pohromadě i přes to prořezání přes kůži. A z plotic a z menších cejnů se pořádný filet neudělá, tak proto přes kůži.
Kdysi jsem dal fota s receptem na cejna zapečeného v Dutch-Oven na - https://www.toprecepty.cz/recept/35359-cejni-s-brambory-zapeceni-v-dutch-oven/ Je tam nafocené prořezání přes kůži u těch malých ryb.

Jika - Profil | St 10.1.2024 14:31:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kapr zapečený s brambory a sýrem. Inspirováno receptem z kuchařky Český kapr.

Lauri - Profil | Út 9.1.2024 19:22:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tolstolobik. Něco na máslo,něco na sušení. Tak uvidíme👍

Lauri - Profil | Ne 7.1.2024 11:39:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sashimi z tuňáka

Filla - Profil | So 6.1.2024 15:45:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lauri >> Zdar gourmeti. Gravoš dělám tak, že filet obalím ve směsi, zamotám freškou a tu propíchanou dám na cukrářskou mřížku v plechu. Krásně se to vychčije a zůstává přitom v suchu.

Bulda 64 - Profil | Pá 5.1.2024 12:29:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rybí salát z velkého cejna 😋

Lauri - Profil | Ne 31.12.2023 20:53:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Silvestrovský gravlax. Před chvílí jsem ho dokrájel. A už je pryč👍

Revenant.CZ - Profil | Pá 29.12.2023 19:31:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jeden pekáč který píše poslední příběh dvou štik (64,65), sešlost v rodině před vánoci

Červené karty: u x a