Bušákovy plky a frky a různé věci od našich vod

Volná diskuze od rybiček po pivíčko. Hlavně aby bylo veselo!Autor diskuse: Bušák - Profil , 6.8.2014 všeobecné - ostatní
Dále moderují: TEZAR Profil + Frenky Profil


jaký máte názor na rybaření non stop na našich svazových vodách ?

A) celoročně povolit na všech vodách 10%

B) celoročně povolit jen někde 2%

C) všude jen v letních měsících 7%

D) jen někde v letních měsících 7%

E) je mi to jedno2%

F) jsem zásadně proti 24%

G) tyhle hodiny vědomě porušuji 1%

H) jezdím díky tomu raději na soukromí revíry 1%

I) chce to už konečně nový rybářský řád ,nejen kvůli tomuhle 45%

Od 7.1.2017 hlasovalo 621 čtenářů.

287x v oblíbených a 45x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Moderátorem vybraný zápis - stále nahoře.

NBušák - Profil | Čt 26.11.2020 0:05:38

Pěkný masíčko neodmítám NIKDY

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 23:51:49

Káceč >> Škoda že si nenecháš jednu krafku ve stáji na mlíko......Co jsem měl chalupu na horách tak kousek od nás kulak nechával mlíko i lidem.....Vlítnul na něj finančák a zem. inspekce......Tak se na to prej vyprdnul..

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 23:27:51

Calex >> my kupovali polotučný do kafe a druhej den šlo psům. Plnotučný vydrží tři dny, asi tak....

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 23:20:17

Káceč >> Ale ten UHT trvanlivej pak smrdí...Možná když je v něm to čerstvý mlíko tak ne....Nevím....

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 23:06:43

Calex >> krabičák zkysne i bez houbiček :-)

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 23:01:31

Káceč >> Díky houbičkám mi zkysne i krabičák...🤪🤪.

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 22:54:02

Calex >> zabijačkovej vývar se míchá až do vychladnutí. Jinak to zkysne, to je jasný. Ale fakt se někdy stane, že je to hovno platný. O dnešním mlíku se bavit nemusíme....

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 22:49:52

Káceč >> Myslím že to je nahromaděním páry pod vrstvou tuku...Někdo tvrdí že se to může stát při změně tlaku, třeba před bouřkou....Dřív se takhle nečekaně dokázalo srazit i mlíko......

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 22:27:53

Calex >> stane se a můžeš se snažit jak chceš.

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 22:24:43

Káceč >> Jednou mi bouchnul i guláš z celý srnky, na vyhození...To bylo hned kyselý....
https://youtu.be/r5P0cHZjG9E
Takovýhle podobný míchadlo má kámoš ale pomalejší obrátky a má to na poklicí....

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 22:12:30

Calex >> to se stane tak jednou za deset let. A věřím tomu, že je to náhlou změnou počasí.

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 22:09:17

Káceč >> To bych nedal ani psům.....Jsem se namíchal polívek o zabíjačkách jak debil....Zkysne to pod tukem , je lepší proto ten tuk zvrchu sebrat.....Vychytávka je poklice s motorkem na gril a míchadlem.....To za nás ale nebylo....

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 22:06:34

pajagogo >> zakalenej vývar se dá přežít :-)

Npajagogo - Profil | Čt 26.11.2020 21:59:14

Káceč >> skaženej sem asi napsl blbě, prostě je zkaženej tím že se zakalil, ale já bych to taky nedělal :o))

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 21:56:24

pajagogo >> když se nám zkazí vývar, jde psům nebo slepicím. Prostě bych to nežral. Tohle nemám rád, takovýdle ojebávání jídla.

Npajagogo - Profil | Čt 26.11.2020 21:55:24

nic du hnípat kapitalismus s lidskou tváří volá :O))))

Npajagogo - Profil | Čt 26.11.2020 21:53:55

Káceč >> no a proč ne, bílek je starej hospodskej trik na zakalenej zkaženej vývar, ale je to pakárna, protože se to musí sbírat z vrchu, ale dokáže to divy

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 21:53:40

Calex >> kastrůlek černej od melty si taky pamatuju moc dobře i jak chutnala :-)

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 21:47:44

Káceč >> Jojo, přinesl jsem dva tři okouny a tu práci si s tím dal.....V tý době už želatina byla, takový plátky....Přesto to dělal z kůží na kraji sporáku na uhlí...Jo a vzádu na plotně stál pořád kastrůlek s Meltou....Uvnitř černej jak bota.🤪🤪

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 21:44:48

Calex >> měl na to čas a bavilo ho to....

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 21:43:33

Káceč >> To už je taková vyšší dívčí....Takhle dělal děda třeba aspik na vařený kyselý ryby......Dnes se to řeší ve výrobnách želatinou, maj tam toho pytle....

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 21:43:16

pajagogo >> máš pěkně mlsnou hubu :-)

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 21:42:08

Calex >> s tím bílkem to neznám a co neznám, nedělám :-) Neoloupanej jazyk, to snad ani není možný :-)

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 21:41:50

pajagogo >> Někdo dává do tláči smaženou cibulku, hřebíček a ledvinky......To bych tam zase nedal já...
Samotná kapitola jsou Slovenský zabijačky a to třeba jitrnice s rejží......Tak to byla šmakuláda..A chutná jim to..

Npajagogo - Profil | Čt 26.11.2020 21:40:50

Káceč >> hovězí kupuju pravidelně, ale uzenej a sežeru ho lájt :O)))))

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 21:39:24

Káceč >> Posledně byl k obědu a to hovado kuchař na něm nechal tu šlupku.☹️☹️

NCalex - Profil | Čt 26.11.2020 21:38:31

Káceč >> 🤪🤪Schovávám si kůže na mrazák na horší časy....Táhnu je pak několik hodin, při teplotě do 80st. a v závěru vývar vyčeřím bílkem.....Je to sraní ale dělám to tak odjakživa...Na zabijačce by se to nestihlo....

NKáceč - Profil | Čt 26.11.2020 21:32:31

pajagogo >> tak to má být, někdo by zase nesežral hovězí jazyk s křenovkou a přitom je to takovej luxus.

Červené karty: NOVAS, kubah, Martin91, keltt