NRajsi - Profil | Po 19.12.2011 18:12:05
Knedlhans >> Čau, nene překlep to není. Zkoušel jsem všemožné dávkování a občas jsem měl problém s domícháním těsta do té správné konzistence. Tak jsem jsem se začal držet nižšího dávkování a stáčí to. Toto malé množství nemusíš mixovat, vystačíš si i s lisem na česnek. Boilie se mi nijak nekazí, vše mám v mrazáku. U vody normálně v tašce na boilie.
NKnedlhans - Profil | Ne 18.12.2011 23:57:30
Rajsi >> A aromatizovany respirator k tomu :-)
K tematu,Nemas problem s kazivosti boilie kdyz tam mas cerstva jatra?A neni pouze 15g jen preklep?Dik
NRajsi - Profil | Ne 18.12.2011 22:45:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!
Čau, zkus rozmixovat 15g jater s dvěma stroužky česneku, přidej 20ml tekutých jater, 10ml liquidu z rousnic, 7ml sojové omáčky, 8ml esence caviar a 12kapek esenciálního oleje černý pepř. Vyzkoušené, smradlavé, chytlavé. Je to dávka na jedno kilo suché směsi.
NMirda69 - Profil | Ne 11.12.2011 12:55:02
patlal:Letos jsem měl nejvíc úspěchů na smradlavé boili,tak na příští rok chci zkusit něco domácího
NMillhouse23 - Profil | So 10.12.2011 16:45:55
Zdendahat >> No očekával jsem od toho víc, ale zachytal jsem si docela pěkně. Na druhým prutu jsem měl tu samou směs a esencí tutti frutti a bylo to tak jedna ku jedný. Příští rok to už dělat nebudu. Půjdu do tuťky a ještě nějakou slaďárnu k tomu.
NZdendahat - Profil | So 10.12.2011 10:44:37
Millhouse23 >> No ikdyž na 10 kg směsi asi 3 kostky nejsou přehnaný, to je pravda
NZdendahat - Profil | So 10.12.2011 10:43:23
Millhouse23 >> Ajak na to reagovaly ryby? já slyšel že když se to s tim belachanem přežene tak je to od toho odrazuje
Npatlal - Profil | So 10.12.2011 9:50:27
Mirda69 - >> Proč toužíš zrovna po rychně ?
NMillhouse23 - Profil | So 10.12.2011 6:42:51
kopr69 >> Na 10 kg suchý směsi jsem dal 3 kostky belachanu a asi 50 ml esence kraba. Přesně si to už nepamatuji. Byl to šílenej smrad. Belachan doporučuji zmrazit a pak nastrouhat.
NtomisBMW - Profil | Pá 9.12.2011 16:32:57
fbc >> ahoj jasně že jsem to myslel vážně 100% přírodní produkt hnusnejch chemickej předraženejch flaštiček je všude dost at se ti dáří tom...
Nkopr69 - Profil | Pá 9.12.2011 13:43:54
Millhouse23 >> Ahoj.V jakem pomeru jsi michal Monster Krab a Belachanem a v jakem pomeru pridaval do boilies?Predem diky za odpoved.
NKnedlhans - Profil | Pá 9.12.2011 12:50:29
Si pamatuju kdyz jsme v me byvale praci uklizeli na Vanoce dilnu tak jsme pod procentrem nasli pasticku s mrtvou krysou,spise uz z pulky jen kostricku.Smrad silenej to by snad bylo jeste lepsi nez Mrtvola od Vaclavika :-)
NMirek.V. - Profil | Pá 9.12.2011 10:35:33
patlal - 9.12.2011 10:32:48 Jeste ze uz moje mama prestala pouzivat vonavku Zive Kvety:-))))))))
Npatlal - Profil | Pá 9.12.2011 10:32:48
Mirek.V. - Voe to jsou fialky :-)
NMirek.V. - Profil | Pá 9.12.2011 10:31:07
patlal >> To by byl pouze predkrm pred vyluhem z tvejch trenek po tejdnu na Stite:-))))
Npatlal - Profil | Pá 9.12.2011 10:21:23
Mirda69 - >> Vylouhovat mé pracovní ponožky to by byla rychna :-)
NMirek.V. - Profil | Pá 9.12.2011 7:29:24
fbc >> Tak aby jsi se dockal odpovedi musis do kuchyne renomovanych firem nahlednout sam. V zapadni Evrope a i u vas na Slovensku jsou zavedeny kontroly kvality i na krmeni pro zvirata a nektere firmy vyrabejici krmeni jsou dokonce certifikovany a tedy pod stalou kontrolou prislusnych uradu. Takze v tvem pripade kolektivni vina neplati:-))))
NMIŇAS - Profil | Čt 8.12.2011 22:40:08
fbc >> Kukuricu dáme do vedra.-------------- a potom proženeme přes kotel a máme BURBÓN.
Nfbc - Profil | Čt 8.12.2011 22:18:31
Pozerám páni že niektorých z Vás môj príspevok pobúril.
Zamýšlal sa niekto z Vás nad tým,s akých prírodných surovín a látok je vlastne zložený boilies ktorý si kúpite v obchode od renomovanej firmy?Alebo chytáte všetci len na kukuričku bonduel?
N-butyric acid,formid acid atd.-kyseliny-?
Arómy(esencie) a konzervanty-všetko čistá príroda!!!
Oleje a rybacie múčky plné antioxidantov?-koniec koncov aj mi vkladáme do úst samé bio-potraviny,stačí si len prečítať zloženie!!!
A nikto z nás neleje do vody kýble butyricu a nevysípa tatrovky pokazených sardiniek.
Na svete sú určite horšie ekologické katastrofy ako boilies.
P.S-Vôbec nejde o peniaze a o to aby to bolo lacnejšie.
Dakujem za pochopenie.
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 11:53:16
Fishky >> Oni to hazi pouze do vody ryba mozna jednou zobne a prcha:-)) jenze rozpad takovejch sragor podporuje rust sinic a nektery z nich jsou i smrtelny. Po nekolika letech se tam vykoupou mali deti nejaky muze zhebnout, ale hlavne ze to moc nestoji:-))))
NFishky - Profil | Čt 8.12.2011 11:47:24
Mirek.V. >> no kvalitou vody, ale oni tím primárně krmí ryby... no snad to po něm moc lidí nezopakuje.
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 11:38:22
Fishky >> To nepomuze, hlavne ze to nic nestoji co to udela s kvalitou vody nikoho nezajima:-)))
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 11:34:51
kobr.d >> Woe takovy cipoviny placaji jen nezkuseni kaprari, kteri potrebuji ke koulim navod co s tim:-)))))
NPoušťák - Profil | Čt 8.12.2011 11:34:23
kobr.d >> Fašisti ještě nepřišli na to,že je Šukec horší jak to vyhořelý palivo z atomovek a nechaj si to hromadně sypat do vody..o))))))))))))))))))))
NPoušťák - Profil | Čt 8.12.2011 11:32:44
Kok >> kecá,to on u těch bab loudil veřejně a před klášterem,až se musel vystěhovat ouchyl..o)))))))))))
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 11:32:07
Kok >> A hlavne na to ty holky do smrti nezapomenou, Wena si dovezl 5 kamaradu a mezi nimi takove jedince kteri si uschovavali zasoby jidla do polstrovani pohovky coz jsem objevil az za nekolik mesicu:-))))))))
Nkobr.d - Profil | Čt 8.12.2011 11:29:21
Poušťák >> Tak on ví, jak je ten šukecbaits jedovatej a teď to chce otrávit i v okolí Mnichova ? Když to teda vezmu kolem a kolem tak chytání na Šukec není rybařina, to je holokaust :-)))
NKok - Profil | Čt 8.12.2011 11:28:36
Mirek.V. >> :))), se nezdaj kucí, snad tam ty evangelické dámy neohli a nepovalili na zem, ....no každopádně občané evangelického hamburska už vědí co českej rybář dovede, ...a pak že jsme tišší blázni:))
NPoušťák - Profil | Čt 8.12.2011 11:23:15
kobr.d >> je nasranej,že chytá zera...a z Hamburku ho vyhodili proto,protože ta Šukec baitsem otrávil fšechny vody a šlo po něm Grínpís..o))))))))))
Nkobr.d - Profil | Čt 8.12.2011 11:20:21
Poušťák >> Ten Mirek po tobě ale jde. Prosím tě co jsi mu kdy udělal :-))
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 11:18:42
Kok >> Krepceni clenu Sportkarpu bylo jako rozdavani oplatek v kostele proti tomu co se delo u me doma:-)) Dodnes jsou jeste po vic nez roce po navstevste 3 babky z evangelickoho spolku nemeckych devcat upoutany na luzko po krepceni Batoura s Poustakem pred okny restaurace kde nestastnou nahodou zrovna schuzovaly, podotykam krepceni pri + 2 stupnich celsia:-))))) Cela evangelicka obec Hamburska na me vyvinula po zminene navsteve takovy tlak ze jsem se musel tajne prestehovat do Mnichova a pod cizim jmenem:-))))
NPoušťák - Profil | Čt 8.12.2011 11:16:57
Kok >> Když ono je hrozně málo lidí,kteří si dovedou přiznat,když nemaj záběry,že uměj hovning a pak jsou nevrlý a protivný,tak jako Míra.To raději budu u vody sám..o)))))))))))
NKok - Profil | Čt 8.12.2011 11:10:45
Mirek.V. >> klidně dej, ale dokážu si živě představit, ...slyšel jsem o křepčení členů sportcarpu na jejich srazu, takže mně asi nic nepřekvapí:)))
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 10:59:37
Kok >> U vody bych to s nim nejak prezil bylo to u me doma vecer dodam usvedcujici material:-))))
NKok - Profil | Čt 8.12.2011 10:56:36
Poušťák >> a já bych zas hovnochyta bral, připadal bych si pak lepší, lidi co chytaj víc jak já mě serou:)))
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 10:56:12
Poušťák >> To mas pravdu ani ja bych s tebou k vode nejel aby jsi neopisoval:-))))
NPoušťák - Profil | Čt 8.12.2011 10:53:56
Kok >> kecá,já z hovnochytama k vodě nejezdím..o)))))))))
NKok - Profil | Čt 8.12.2011 10:52:07
Mirek.V. >> ten musel vypadat, že vám není hanba takhle se zničit u vody při lovu:))
NKok - Profil | Čt 8.12.2011 10:48:09
meteor >> né, jen našel zachyceného v potopeném stromě ke kterému jsem rád nahazoval, tehdy jsem si to tam projel na člunu ať vím jak to místo kolem stromu vypadá a ve větvích mrtvej chlap, docela úlet, ale žádnej derivát jsem z něj nevyráběl:)
NKnedlhans - Profil | Čt 8.12.2011 10:28:23
Ahoj,pristi rok chci vyzkouset smes na bazi mletych kocicich granuli(tech krupavych) a olihnove krmitkove smesi.Jako tekutou dam esenci losos a tygri orech,a k tomu nejaky esencak.Ktery,to se jeste rozmyslim.Pridam i betain,belachan,susenou krev,pivovarske kvasnice(doufam ze mi to nevykyne :D )
A v prubehu zimy jeste asi urco neco do toho vymyslim :-)
NMirek.V. - Profil | Čt 8.12.2011 10:19:12
Kok >> Plne s tebou souhlasim loni jsem udelal zkusenost s polomrtvym Poustakem a ver mi domu by me s nim nepustili:-))))))
Nmeteor - Profil | Čt 8.12.2011 10:16:43
Kok >> OT: a co jsi chytil na boilies "Odleženej mrtvej člověk"? Nebo to byl jenom dip? :-D
Nmeteor - Profil | Čt 8.12.2011 10:16:02
Mirda69 - >> receptů na jakékoliv boilies (nejen na "smrady") je plný mrk.cz a potažmo i celý internet... stačí zadat do vyhledávače :-) každý, kdo si válí svoje koule (nemyšleno expresívně :-)), si většinou vychválí svůj recept - anebo si ho nechá pro sebe :-)
Metoda "pokus - omyl" tě IMHO stejně nemine...
NKok - Profil | Čt 8.12.2011 9:53:37
největší smrady co jsem kdy cítil byly: zhnilá drůběží játra, rozpuštění hnojáci řádně odleželí v krabičce, chcíplá kočka a asi měsíc odleženej mrtvej člověk, ....takže bych asi přidal něco z toho, chemka je o ničem, jedině čistá příroda:)
Npeos - Profil | Čt 8.12.2011 9:19:41
fbc >> čau ty sardinky mam je ještě ve sklince ale nemám no to nalít to do směsi .Jednou sem to otevřel a už to nikdy neudělám nic horšího neexistuje,proti tomu je howno kokino.
Nm.mrkev - Profil | Čt 8.12.2011 8:54:03
Hele ja sem pouzival boilies od mikbaits jatra a dipoval sem to daiwa jatra a ananas :)
Nfbc - Profil | Čt 8.12.2011 5:46:30
tomisBMW >> Ak si to myslel vážne-tak dík.
Inak,vyskúšaj-funguje to suprovo.
NtomisBMW - Profil | Čt 8.12.2011 3:30:00
fbc >> tomu říkám odpověd,za mě máš 1 s hvězdičkou :-)
Nfbc - Profil | St 7.12.2011 18:38:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!
Mirda69 - >> Do zaváraninového pohára dáš rozmixované(rozmágané)sardinky(šproty atd.)-je jedno aké.Zaleješ olejom,pohár uzavrieš a položíš na pekné slnečné miesto poprípade na radiátor(neodporúčam).Na slniečku necháš fermentovať-(podľa teploty)-zhruba týžden,"vôna" ti sama prezradí kedy je to hotové.Potom vmiešaš do boilie mixu z rybacích alebo mäsokostných múčok.
Aróma nieje potrebná ale ked sa ti bude zdať že to málo smrdí,kludne použi monster krab alebo n-butyric acid.
Kukuricu dáme do vedra.Zalejeme vodou,pevne uzatvoríme a necháme odstáť 2-až 4-týždne na slnku.Pre urýchlenie procesu fermentácie môžme pridať cukor.Kukurička je hotová ked sa dá rozpučiť nechtom a strieka z nej "vonavá" tekutina.Môžme ju použiť rozomletú na kašičku do boilies alebo celú na zakŕmenie miesta.
Veľa zdaru.
P.S-Tieto recepty sú len pre silné žalúdky.
NSlavíček - Profil | St 7.12.2011 18:13:20
lecoun >> Zkus to ale podle mě to bude pěkně přeplácaný . Když kaviár tak buď samotný nebo z brusinkou . Krab je lepší s játry a buturem . A věř tomu že smradem tohle nic jen tak nepřekoná.
Nalda2211 - Profil | St 7.12.2011 18:04:43
lado40 >> takova je otazka a kdyz znam tak rad poradim od toho tu jsme:-))
Nlado40 - Profil | St 7.12.2011 17:51:26
alda2211 >>Žaludek mám v pořádku, tohle bude ale záhul. Dělat tohle doma, tak mi zbalej kufry. Tvoje rada supr, když smrad tak pořádnej :-)
Nalda2211 - Profil | St 7.12.2011 17:27:46
Mirda69 - >> zkus butyric acid+balachan
Nlecoun - Profil | St 7.12.2011 16:03:56
belachan + kaviár+monstr krab --tohle budu dělat po vánocích to bude smrádek
Nmetal - Profil | St 7.12.2011 12:27:07
Fr. klobása s přidáním Eo černý pepř .... není to sice nějaká extra rychna , ale táhne to docela bytelně ...
Nčeman 29 - Profil | St 7.12.2011 12:02:44
Krill a Sea Monster od nutry pekny smradek z tehle kombinace,a nebo jeste Monster od I.B
NMillhouse23 - Profil | St 7.12.2011 11:52:58
Mirda69 - >> Zkoušel jsem esenci monster krab a nastrouhal jsem do toho belachanovou kostku. Opravdu libovka.