MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

Nejlepší rybí maso

Jaké rybí maso Vám chutná nejvíce? Jaký je váš oblíbený recept?

Autor diskuse: voda12 ®
Zařazeno do: všeobecné - druhy ryb, rekordy, 31.3.2013


Jaká ryba je nejlepší k jídlu

A)Kapr 8%
B)Candát 51%
C)Pstruh 6%
D)Lín 6%
E)Štika 5%
F)Okoun 25%

Od 31.3.2013 hlasovalo 538 čtenářů.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 24 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N voda12 - ® St 18.2.2015 14:58:26
purkarak >> Neřikam, že tu jsou obři, ale těch 20-25cm je tu dost :D
N purkarak - ® Út 17.2.2015 22:58:17
voda12 >> bud rád ,,,u nás jich bylo taky mraky a ted chytit pěknýho loupežníka je zázrak ,,,tak na lipně jěště
N voda12 - ® Út 17.2.2015 20:45:49
purkarak >> okounů je málo? to se mi moc nezdá, kamkoliv přijdu vláčet, chytim hromadu okounů.
N S&F - pescador - ® Ne 4.1.2015 19:42:25
Sytchi >> Kostí má co do počtu stále stejně .... :-))) .... existuje X úprav i filletování kde kostí bude minimum i při nenších rybách.
Jinak k tématu. Každá ryba je chutná když se umí správně upravit. Což mě dokázal a přesvědčil kamarád který rubu jakoukoliv upravit umí. A co navíc ... nepřebíjí ji nějakýma zbytečnýma ingrediencema. Jen prostě ví co se ke které rybě a druhu rybího masa hodí včetně způsobu úpravy..
mě třeba chutná candát,okoun, sumec, ... amur .... naposled jsem si pochutnal i s kapram uloveným více méně náhodně na hranolky.
N pechy - ® Ne 4.1.2015 13:13:08
u mě candoš )
N Bušák - ® Ne 4.1.2015 12:35:35
siven jen tak na pánvičce taky není špatný
N Lauri - ® So 3.1.2015 23:49:49
Donn79 >> a chutná stejně tak :)
N Lauri - ® So 3.1.2015 23:39:46
Mrknato >> já je vraždím po tunách, nemám s tím problém
N Bušák - ® So 3.1.2015 23:11:22
marmyš >> si myslím
N marmyš - ® So 3.1.2015 23:04:46
Sytchi >> kdybych napsal,kolik sem jich loni zmasil,tak ma tu zožerů:-)
N marmyš - ® So 3.1.2015 23:03:09
kritik >> To víš že vím,jen tak trochu kecám:-))
N kritik - ® So 3.1.2015 22:58:43
marmyš >> Když víš jak na to, není problém..... za 2,5 h jsem udělal 42ks +- 30cm, sakumprdum načisto :)
Dostal jsem je od kamaráda z výlovu.
A popíchanej jsem nebyl :)
N Sytchi - ® So 3.1.2015 22:55:47
marmyš >> Jednoducho, že ostriež pre mnohých rybárov nie je atraktívny kvôli tomu, že keď sa chceš z neho najesť, tak ti nestačia 1-2 kúsky (nepočítam ryby okolo 35cm)...
N marmyš - ® So 3.1.2015 22:53:06
Sytchi >> Candát se i dobře škrabe,jen to chce dobrou škrabku. O okounovi se raději nezmiňuji,sem dopíchaný jak sviňa:-)
N marmyš - ® So 3.1.2015 22:49:54
Sytchi >> tak proč to píšeš?
--
ale keď si porovnáš pomer mäsa a kostí
N masozrout - ® So 3.1.2015 22:45:46
samozřejmně candát,ale takovej truman ve fritáku je taky parádní .
N Sytchi - ® So 3.1.2015 22:45:34
marmyš >> Na čo sa mám popýtať ? Viem, že z candáta je málo "odpadu" :-)...
N purkarak - ® So 3.1.2015 22:45:33
u mně candát ,,,páč je dobrej a pouštět ho nemá moc cenu protože většinou to stejně nerozdejchá ,,,kapra moc nemusim ,,okoun moc dobrej ale neberu je je jich málo ,,,sumík kolem metru výbornej toho jsem párkrát sněd je jich dost ,,,,a parma ,tloušt ,ostroretka, podoustev ,,,ty bych nikdy nezabyl mají pro mně mnohem větší rybářskou sportovní hodnotu než trochu nic moc masa,,,
N dany1 - ® So 3.1.2015 22:45:06
Mrknato - jedinou neuctu mám k tobě....Mám rodinu a budu mít neuctu k penězum.a ke všemu v mém okolí....Tak a přetáčej dál...ale už nepiš....Zařid aby mě vyhodil a neměl sem už přístup do téhle diskuse.Dík...
N Mrknato - ® So 3.1.2015 22:42:06
dany1 >> Já se bavil o úctě, kterou jsi zmiňoval... o které víš kulové a jen předstíráš a to je hloupé. To je můj názor.
N marmyš - ® So 3.1.2015 22:41:33
Sytchi >> Výtěžnost masa u candáta...nechce se mi psát,někde se poptej.
N dany1 - ® So 3.1.2015 22:36:28
Mrknato - Psal jsi o vejplatě a penězích a odmítaní....už mě fakt sereš...jen provokuješ nic víc..sakra kdy mě vyhodí....
N Sytchi - ® So 3.1.2015 22:35:38
S&F - pescador >> To je v poriadku, ale keď si porovnáš pomer mäsa a kostí a tej roboty čo je s tým...myslím, že preto ich veľa rybárov neberie...
N Donn79 - ® So 3.1.2015 22:34:29
Lauri >> Hmm,to vypadá dobře :o)
N Mrknato - ® So 3.1.2015 22:34:21
Lauri >> Kapra bych nikdy nezabil.....)))
N Mrknato - ® So 3.1.2015 22:33:01
dany1 >> Kde jsem napsal něco o penězích? Je ti přes padesát a píšeš jak blonďatá dvacítka.
N Lauri - ® So 3.1.2015 22:26:56
Donn79 >> tatarák z kapra chválím, je výbornej. Sashimi z kapra taky není špatné...
N dany1 - ® So 3.1.2015 22:21:52
voda12 - Klidně mě vyhod a dej mi červenou..tenhle člověk neni fakt normální čtu to snad všude kam vleze...
N dany1 - ® So 3.1.2015 22:17:56
Mrknato - Pořád dokola.Jen jsem napsal,že bych parmu nazabil..a je mi jasný,že se ryba vysazuje....je každýho věc..co s rybou udělá.....meleš něco o penězích a jiný a jiny hovadiny....už mě fakt neser...sereš jiný lidy tady ...všechno jen přetočíš proti každýmu.
N Mrknato - ® So 3.1.2015 22:10:06
dany1 >> Co udělám se svou nohou je mojí věcí, stejně jako to, co uděláš ty se svojí parmou. Já nepolemizuji s tvým názorem, ale s hloupostí jakou jsi ho podal. A to je ten rozdíl, který jsi nepobral a asi i nepobereš.
N agig - ® So 3.1.2015 21:49:49
voda12 - >> Za mne syrovej a nebo uzenej losos ale musí být čerstvej pak to je fakt pošmak jinák rybu moc nemusím ;-)
N dany1 - ® So 3.1.2015 21:45:26
Mrknato - Už jsem ti psal,že si máš trhnout nohou....když napíše kdokoliv cokoliv..tak to vše přetáčíš...všelijak...Jsou rybáři,že rybu nejedí a maji ještě tvrdší názor na zabíjení ryb...a jejich konzumaci...neotravuj..už tě mám fakt dost
N S&F - pescador - ® So 3.1.2015 21:41:23
Sytchi >> Po úhoři, sumci a mníku mají celkově nejméně kostí ryby okounovité. Svalových pak okounovité absolutně nejmíň ....
N Mrknato - ® So 3.1.2015 21:39:04
dany1 >> Já ti tvůj názor neberu, jen jsem se vyjádřil k tomu, jak jsi to podal a bylo to mimořádně hloupé, pokud by jsi neměl v rodině nějakou parmu.....
Jsou lidi, co by nezabili, tchyni, kapra, jiní potočáka, lipana a teď i jeden parmu..... Hloupé je i to,
co jsi napsal teď, že se ryba zase doplní...... Máš v tom evidentně hokej, ale rád se vyjadřuješ..... Blbý je, že ti není 19náct, jako nerybovi.
N Pepé - Vsetín - ® So 3.1.2015 21:21:39
kamarád udívá kapry, když jede kolem, tak na nás myslívá a kousek nám vozí. Umí to udělat VÝBORNĚ, opravdová delikatesa! Tím, že když jím rybu, je to kapr, hlasoval jsem pro kapra. (navíc mě ho jaksi není líto sežrat, oproti třeba potočákovi nebo línu, u kterých bych to nedokázal) na candáty nemám štěstí, tak také nic... :-)

N klobonek - ® So 3.1.2015 20:56:01
MartenBear >> Souhlasím, taky rád na ni v létě zajdu, chytání na mirabelky má svoje kouzlo :-)
N Sytchi - ® So 3.1.2015 20:53:48
Ostriež je dobrý, ale to piplanie s tými kosťami...kým to mäso oberiem od kostí, tak aj odpadnem od hladu :-)...nehovorím o kúskoch nad 35cm - to už je niečo iné...

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 24 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné | druhy ryb, rekordy ]

Co je nového - všeobecné
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSALMO -zimní čepice

Za 330
Zelená, dvouvrstvá ,velmi teplá čepice s kšiltem. Původní cena 430,- Kč

akce, rybareniChytáme na dírkách

Za 99
Specialisté předvedou své techniky a vychytávky a Rus S. Mezentcev diváka zasvětí do tajů marmyšky.Ve filmu uvidíte mnoho ryb, zcela unikátní podvodní záběry útoků ryb na nástrahu a mnoho dalšího...... Původní cena 215,- Kč

Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky