Bojíte se v noci samotní u vody?

Nemáte strach nebo divný pocit z toho, když jste v noci sami o vody? Pokud ano, zajímalo by mně z čeho. Z lidí divných zvuků apod.
43 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NNICKLOTERS - Profil | Čt 24.5.2012 13:21:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> Noční rybolov patří mezi mé nejoblíbenější....pouze však pokud jsem sám...Takovouhle samostatnou výpravu plánuji vždy když si chci vyčistit hlavu ....srovnat si myšlenky odpočinout si ode všeho...potopit se zároven a splynout s nočním životem v přírodě....Po setmění nastáva život jak na vodě tak i pod hladinou..Proubouzejí se noční predátoři suchozemzský ale i vodní.............Pokud je člověk velmi potichu nemá zapálený ohen ani jiné světlo rázem se stává součásti nočního života .....Nikdy jsem se nebál ani jsem si v duchu nikdy nepředstavoval jaké koli nebezpečí....snad jen klasiku a to je sám se polekat se střetem z lesní zvěří...to však končí povětšinou jejím vyplašením.....Noc na rybách je ůžasná ....někdy jsem i samým tichem a jen šploucháním vodní hladiny usnul a nechal si zdát co se asi v tu chvíli děje kolem mé nástrahy......Dobré je i najít revír s nonstop rybolovem...tam se noc spojí s krásným svítáním a v přímém přenosu rybář vidí probouzení všeho co noc utopila ve spánek.....Příroda je ta nejkrásnější věc co já na světě miluju..............

NObiš - Profil | Pá 25.5.2012 8:55:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> Ahoj. Někde sem četl,že strach ze tmy ,či spíš co se v ní ukrývá je v lidech zakořeněn ještě z dob pravěku. Kdy pravěké lovce chránilo v noci od predátorů jen světlo z rozdělaného ohně a za čarou šera už bylo nebezpečí.
Prostě je to v nás. Člověk to může jenom potlačit. Za ty roky co jezdím na sumce ( hlavně sám) se mi tyto pocity potlačit povedlo. Ale začátky byly kruté. To se musím přiznat. :) Ale to je pryč.
Jelikož je pro mě rybaření docela prioritní věc a hodně věcí tomuto koníčku podřizuju....Sem se zařekl a udělal jednu rozhodující věc... (aspoň pro mě) Přestal sem se dívat na horory. :) Není nic horšího,když se jeden den díváte na film o nějakém vraždícím magorovi co běhá s mačetou v kukuřici a druhý den se máte ve dvanáct v noci vracet ze sumců,kdy jdete 600m kukuřičným polem. :) Pro mě to bylo 50% úspěchu.
Teď už je to v pohodě. Když čověk pravidelně chodí na ryby v noci,tak už je to rutina.
Pro mě osobně je více nebezpečný rybolov někde ve městě. Tam je možnost konfliktu s lidma. Taková partička lehce podnapilých floutků,kteří myslí, že jim patří svět je mnohem horší než nějaký rozvášněný ježek ve křoví. :)
Takže radši do přírody... Tam se tito lidi bojíííí. :)

Nzaplosak - Profil | Čt 24.5.2012 16:17:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj - mám sebou z velké většiny Barču, hlídá a vyštěká v noci každýho kdo se přiblíží víc než si ona usmyslí.
Jen je už skoro hluchá tak hlídá takto..... DDDDDDDDDDDDDD

Nkoki128 - Profil | Út 10.11.2020 11:13:18

Taky někdy poslouchám ty kroky kolem a přestávám dýchat. Ale od jara už budu klidnější 😜🤣

NDelwin - Profil | Čt 24.5.2012 17:39:50

mipa >> tak já bez svých mazlíčků na ryby taky ani ránu,ale to né že bych se bál ale mám temperamentní psy a potřebují pohyb.za 3 dny strávené u vody by daly život.sem tam je odměním nějakou ploticí,kterou smlsnou,a za odměnu v noci stráží pruty,a přes den hlídají dcerku :-)

Nmipa - Profil | Čt 24.5.2012 17:31:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> Nikdy jsem se nebál, protože to mám dané asi tak nějak od přírody a navíc si říkám ... jsi velký kluk, máš 2m, 100kg a tak se lecčemu ubráníš ... A ejhle ! Před pár lety mě v noci obdařili návštěvou 3 "hnědočeši" a šlo to velice rychle ... a jak se říká i o "držku" !!!
Přežil jsem to se ctí a 9-ti stehy na ruce ... a tak mi to nemůže mít nikdo za zlé, ale začal jsem se připravovat na budoucí podobné problémy ! Pořídil jsem si jednu pěknou slečnu ( viz foto ), věnuji jí "nějaký ten čas" a ona mi to vrací svojí nekonečnou poslušností, odvahou a ochotou podobné situace řešit za mne ... a upozorňuji, že se 100% úspěšností :-)))
... a pro ty, kteří by chtěli v mé "ochraně" hledat něco nemorálního a hlavně nebezpečného ( z jiných diskusí vím, že tací mezi námi jsou ) ... tak se nebojte, kynologií žiji již 30 let ......

NJuraj - Profil | Čt 24.5.2012 8:51:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> Při chytání v noci sedím většinou na místech, kam se nikomu moc nechce, nebo kde by si někdo musel dát docela šichtu, aby mě našel. Je to krásné a jak už to tu někdo napsal, mám pocit, že nejsem návštěvník, ale součást přírody, bo vše živé je mnohem blíž než ve dne.
Lidí by se člověk měl bát, ale je tak malá pravděpodobnost, že mě někdo najde, takže co se toho týká, tak celkem v pohodě.
Že se občas leknu, když se nějaká zvěř objeví téměř na dosah ruky a já nevěděl, že přichází to ano. Někdy s napětím čekám, co se ke mně blíží, když to nevidím, ale jen slyším. Tady jde ale se strachem ruku v ruce jakési skoro příjemné mrazení, napětí (asi nejsem normální).
Mám to rád.
Když si můžu dovolit na místě přenocovat, tak mám největší strach, že mi dojde pivo, což se někdy ukáže jako oprávněná obava. :-)

NGRUPA - Profil | Čt 24.5.2012 7:51:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> Ahoj, být sám na rybách má své výhody i nevýhody. Nevýhoda je, že se není se s kým poradit a někdy se opravdu bojím a nemám dobrý pocit, hlavně když jdu na "WC".....
Výhod je ale hned několik, vše se k člověku přiblíží víc a to ať už ryby, tak zvířata a když neberou, tak se je aspoň na co koukat.Poslední dobou jezdím na ryby sám úplně nejraděj. Nikdo mě do ničeho nekecá, nikdo nedělá zvuky které mě vadí a mám tak trošku sobecky "všechno" jen sám pro sebe. Každý nezdar je 100% jen má vina a připadá mi, že se tak člověk snadněji dostává někam "dál". Ale trocha toho strachu k tomu v noci patří, protože jeden nikdy neví..:-)
Předloni na podzim se mi přihodila jedna malá prekérka. Byl jsem sám u Dyje, jen ještě na začátek připomenu, že mi před tím kámoš říkal, že prasata nepříjdou, protože cítí tvou moč atd...:-))) To sem si sám sobě nalhával, když jsem ulehl ke spánku, ale zvěř mě vyvedla z omylu. Asi ve 2:00h ráno jsem si myslel že se ke mě ze zadu, ze stráně řítí Romelova tanková divize..:-)) asi 10-12 prasat si to namířilo přímo na můj "tábor", ale než jsem stačil vytáhnout foťák, tak je ten nepatrný šramot zahnal na útěk, málem jsem se pos..l!!!! Nepříjdou...oni tě cítí...:-))) Asi měli rýmu.
No a ráno to korunovaly dvě srnky který proběhly jen kousek ode mne právě když jsem byl tam, kam i král chodí sám..... Mají prý své stezky, a tudy pravidelně chodí, o čemž jsem se přesvědčil v následujících dnech, jinak jen tak pro zajimavost, ryby tenkrát 0 bodů.
Ať ti to hrrčííí.......

Nnulák - Profil | Út 10.11.2020 11:39:46

Ja mam vyfocenou tuhle krasavici. Cely tyden kazdou noc mi chodili k bivaku (byli celekem 4). Prvni noc jsem slysel porad nejake zvuky a kroky kolem bivaku ale pokazde kdyz jsem se podival ven nic jsem nevidel, tak jsem byl docela posranej, protoze nejhorsi je kdyz clovek nevi co se kolem nej pohybuje. Druhou noc jsem opet slysel kroky a dokonce se mi neco otrelo o bivak a v tu chvili jsem vahal jestli se vubec podivam ven. Opatrne jsem rozepnul bivak a najednou na me ze dvou metru kouka liska, no v tu chvili jsem uplne zmrznul a cekal co bude,, liska byla samozrejme stejne vydesena jako ja a taky se ani nepohla tak jsem na ni zacal mluvit a ona v klidu odbehla dal. Vylezl jsem z bivaku, posvitil za bivak do lesa a tam si hrali dalsi 3 lisky od te doby jsem byl uz nasledujici noci klidny.

Nsauron13 - Profil | Út 10.11.2020 7:08:20

Mám zajímavou příhodu z léta, kdy jsem se vydal s přítelkyní na 4denní výpravu blíže k našemu krásnému Ústí nad Labem. Přes den nám kolem bivaku prošel "degeš", který něco prohodil opičí řečí, tak jsem ho poslal důrazně do hajzlu...měl bílou mikinu kolem krku. Uběhlo pár hodin, bylo přesně 1:30 a v šeru vidím, jak někdo jde k bivaku a zmerčil kýble s krmením na jeho boku. A bílou mikinu už měl na sobě. Zařval jsem "Co děláš zmrde!" a vyběhnul jsem jak k záběru, bohužel mi opičák utekl. Okolí jsem prolustroval a myslím si, že běží dodnes. Přítelkyně mě nikdy takhle zařvat neslyšela, tak se mu ani nedivím :). Když jsem se vracel zpět k bivaku, narazil jsem na krumpáč, rýč Fiskars a baterku. Co se týká strachu, tak určitě ho mám, ale hlavně o své blízké...jiný strach má týpek, co váží 70kg a jiný strach mám já se 113kg. Hlavně mě nejvíc sere to, že si jdeš odpočinout a musíš řešit to, že ti to někdo narušuje. Další příhodu jsem zažil online na telefonu s kolegou, který mi najednou píše, že od svodidel na něj někdo mluvil...ignoroval ho, po půlhodině ho týpek odhalil, protože kolega měl rozsvícený telefon, tak ho také poslal do hajzlu. Tak mu píšu, ať se okamžitě sbalí a jede pryč, naše tunely nejsou růžová zahrada a pár exotů jsem tam už potkal...po cestě domu, kdy už byl v bezpečí svého vozu, potkal tři cikády jak si to štrádují podél svodidel přímo k místu, kde chytal. A přidám ještě jednu :). Jezdíval jsem na místo, přímo pod hlavní tah na Prahu, pod širák, tenkrát bylo -8°C a ve 2 ráno vidím týpka s igelitkou, jak stojí u mého stojanu a čumí na mě. Říkám si, že asi bezďák brání teritorium, tak jsem začal pomaloučku připravovat otevřený spacák na skok a jak se mi srovnal zrak, tak jsem poznal známého, který mi vezl čínu na zahřátí. V tu chvíli jsem si uvědomil, jak jsme na ráně a že to riziko průseru je velké. Takže ano, bojím se...

Nnofish - Profil | Pá 25.5.2012 8:47:27

kulihrášek - >> JInak většině lidí nevěř. NIkdo se nebojí, ale ... Mají psy, nože, kobry či jinou zvěř :-) LIdí co se nebojí u vody není moc ale jsou. Mají maximálně karimatku a spacák. Takoví se nebojí spát venku :-)
Chlápek s bivakem, psem, autem za zadkem a devítkou pod polštářem už se nepočítá jako že se nebojí, bojí se :-) Jediné čeho se můžeš bát je že tě takovýhle vystašený stanař majzne šutrem po hlavě, protože "je v přírodě, je venku" ale má toho sám plnou pr...

Nmeteor - Profil | Čt 24.5.2012 8:46:59

Já se nebójím, já se nebójím, já se nebójím... jen když tu není vlk a sova :-)
("Jen počkej, zajíci" copyright)

Je docela zajímavé, že člověk se bojí třeba v noci v lese, ale ve nočním městě ne - a přitom v tom lese si tak maximálně může (samozřejmě vlastním přičiněním) zvrtnout nohu, kdežto ve městě může dostat pěkně po kebuli anebo i něco víc... co za tím vězí? Vrozený strach ze tmy? Něco jiného? Pokud si toto uvědomíme, měli bychom se v noci v lese přestat bát... tak proč to kua moc nefunguje? :-)

Narnošt - Profil | Čt 24.5.2012 1:11:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Člověk nikdy neví,když si jde lehnout,kdo se bude potloukat okolo.Opravdu nerad bych jednou ve spánku dostal lešenářskou trubkou do lebky jen proto,že se někomu líbily moje pruty,navijáky a stojan.Už i proto používám takové vynálezy jako čidla pohybu a přiznám se,že neozbrojen na více dní nevyjíždím.Člověk fakt neví.No,určitě bych byl radši na titulní straně Blesku kvůli svým loveckým úspěchům,než že mě našli bradou vzhůru a pátrají a pátrají...

Narnošt - Profil | Po 4.3.2013 0:15:47

U vody už se nebojím.Pořídil jsem si kočičku... ;-)

Nsven - Profil | St 11.11.2020 11:46:39

Neznaboh:-D >>
"Kdo uteče vyhraje"
"Pokud je boj nevyhnutelný, je třeba udeřit jako první"
"Na hrubý pytel, hrubá záplata"
"Bůh stvořil muže silné a muže slabé, a já jsem ten rozdíl vyrovnal.“ (Samuel Colt)

NNed - Profil | Po 9.11.2020 21:27:50

FockeWulf >> Já se bojím i sám doma, a to mám zamčeno :-)

Nbart.bm - Profil | Po 9.11.2020 21:22:40

berlinan >> no je pravda že tady v DE už to není jak dřív.A bobr je v poho.Až přeskočí nad tebou když sedíš jelen a to tak že když zvedneš hlavu a vidíš mu koule jak letí vzduchem a dopadne do vody před tebou a odplave...To je teprv na vyhození spodního prádla rovnou u vody a tichým hláskem říct krátce...jdem dom... :o))))))))))))))

NHeršvec - Profil | St 11.11.2020 7:58:37

S liškama je prdel. O tom žádná. Tahle k nám chodila loni v září každou noc. První noc jsme byli teda lehce ve stresu, co že se to kolem děje, protože rachot v rákosí byl ukrutnej a pravděpodobně jich bylo víc, ale ukázala se jen tato. Mělo to ale i svou výhodu. Na revíru, kde jsem byl, se rozmnožili potkani, ale lišky s nimi dělají krátký proces. Sice když sedíte a za zádama vám něco zašustí a pak zaječí, tak to není nic moc, ale zase víte, že je o jednoho potkana méně. K té na fotce se váže ještě jedna docela úsměvná historka. Kolem druhé ráno slyším jak se mi něco dobývá do kýblů. První co mě napadlo, když jsem otevřel oči, byl potkan. Po rozsvícení čelovky jsem však zjistil, že to co se dobývá do kýble je liška a v hubě drží lopatku na krmení. Se slovy "Pusť to!" jsem se začal drápat ven ze spacáku. Liška lopatku na chvíli pustila a popoběhla. Když však viděla, že ze spacáku lezu jak napitej hroch, skočila zpět ke kýblu, sebrala lopatu do tlamy a byla v trapu. I s lopatkou. Lopatku jsem pak našel druhej asi 2 metry od prutů okousanou od potkanů.
Pak mám ještě jeden zvukovej zážitek z jiného revíru. Je to takovej revír, kam nikdo moc nechodí, ale já ho mám rád. Chodím na flek kam vede jen jedna přístupová cesta, takže to tam mám docela pod dozorem. Lehce po půlnoci, když už jsem spokojeně dřímal ve spacáku, mi za bivak cosi zařvalo. Ale by to řev jako když ručně rozpůlíte dítě. No v tu chvíli jsem byl snad nejmenší duše na světě. Strašnej pocit. Vím, že veverky a jiná zvěř vydává někdy pekelný zvuky, ale abych si v tu chvíli uvědomil "To je veverka ty pitomče, ser na to." to se opravdu nestalo a já si v hlavě maloval bůh ví co.
Já říkám, že největší je strach z neznámého. A ano, někdy mám u vody lufta, když ve tmě slyším různé zvuky a skřeky, protože v tu chvíli nevím o co jde. Ale většinou je to jen příroda. Podle mě je i docela nepříjemný, když jasně svítí měsíc. Ten dokáže v lese kreslit takový stíny, že je z toho někdy člověk posranej až za ušima. Ale ve finále, zase o nic nejde.

Nu x a - Profil | Út 10.11.2020 10:42:08

Já když vláčím 24h tak nemám z ničeho strach..moje catana mi dodává pocit jistoty..

NLuko91 - Profil | Út 10.11.2020 10:26:20

Jednou když sem byl pod bivakem se ženou u labe, mě ve 2 ráno vzbudila že někdo už 5 minut chodí kolem bivaku, nic sem neslyšel, otočil sem se a za chvilku jsem to uslyšel i já. Celej posranej sem vylezl ven a nikde nikdo. Moc dobře vím jaký rámus dokáže dělat například ježek, ale znělo to fakt jako lidské kroky. No dodneška nevím co nebo kdo to byl, ježek, prase, RS, nebo masovej vrah, nevím, ale do rána už sem neusnul... Vždycky si vzpomenu když sem jako fakan chodíval před 20 lety se strejdou na ryby a vraceli se v noci bez baterky přes pole a les a já byl strachy totálně vyřízenej, a ptal sem se, strejdo ty se nebojis? A on mi vždy odpověděl, čeho? Příroda ti neublíží, nejnebezpečnější je člověk. A měl pravdu

Nkubah - Profil | Po 9.11.2020 21:31:49

Hrdinů je plný hřbitov .... a MRK :-))

Člověk si myslet může cokoliv, ale občas prostě - ne strach, ale blbý pocit co bude ........

Nbart.bm - Profil | Po 9.11.2020 21:17:46

jarda85 >> psa už neberu,twl se sám vyspím líp jak se psem.Furt se tlačí do spacáku,když už tam je tak se převaluje,horší jak baba doma :o))))

NPoušťák - Profil | So 9.3.2013 12:23:48

Podle mě je mizivé procento lidí,kteří jsou držitelé zbraně a měli by při jakémkoli útoku na jeho osobu někoho postřelit,natož zastřelit.Každej je akorát silnej za klávesnicí a plká do vzduchu realita je však jiná.

Nmipa - Profil | So 9.3.2013 11:34:10

kulihrášek - >> na rybách se nikdy nebojím, jednak s ohledem na moji figuru a navíc mám sebou nenahraditelného pomocníka ... je mnoho různých způsobů ochrany a volba, který použít, je na každém jednotlivci :-o)
pokud si u vody na rybách hlídají vybavení samotní rybáři, tak to nikdy není 100% - obzvlášť v noci ... velikým pomocníkem jsou potom různá čidla pracující na principu "pohybu či tepelného záření", ale i ty mají své nedostatky - některé pracují třeba jen ve dne, většina registruje pohyb jen v určitém úhlu ... a tak jsou potřeba min. dva kusy ... atd. ...:-)
tyto problémy jsem vyřešil použitím "čidla" RTW / F-4 ... není to sice třeba "Flajzar", ale naprosto přesně reaguje v úhlu 360°, registruje nejenom pohyb a tepelné záření, ale pracuje i na bázi sluchu, čichu, zraku, síly ... a pokud již dojde "k narušení", tak velice dobře ochrání svěřené vybavení, území a to i společně s lovícími či spícími rybáři ... a nahrazuje i zde zmiňované "ochranné pomůcky" jako jsou různé "bejzbolky", pistole atd. ... a nezalekne se ani přesily či "jinočechů" :-)))
prostě to je nenahraditelný pomocník na všech mých lovech ... a co víc ... je to parťák a kamarád ... :-OO)))
edit: ... a velmi dobře cvičený ... takže to jen pro ty tzv. odpůrce psů a milovníky zbraní, či dokonce ty "silnohubé" ... :-D)))))))))))

Nčudlař02 - Profil | Čt 24.5.2012 21:42:38

Lepší být v noci u vody, než jít v noci přes město.

Nlikin - Profil | Čt 24.5.2012 21:38:03

nofish >> Au, to asi ne, bojím se jen lidí, tedy nelidí, protože člověk mi nevadí. A zvířátek už vůbec ne, někdy je to legrace, uši mi moc neslouží a otočím se a vidím srnce těsně u batohu metr u mne.
Stalo se mi to začátkem května a bral jsem to jako poctu, protože důvěřoval tomu divnému zvířeti (mně) u vody natolik, že si vzal housku která ležela na batohu.
Nevěřili by jste, jak se můj metrák váhy tetelil blahem, že pro toho srnce nejsem nebezpečí.

NFishky - Profil | Čt 24.5.2012 10:23:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> strach a adrenalin k rybám v noci prostě patří :-) výprava bez toho aby mi hercna mlátila jako o život stojí za houby :-) pocit kdy jsi sám v hustém lese a kolem tebe se ozívají jen fajne zvuky je k nezaplacení. Obyčejný srnec, co štěkne pár metrů za zády zvedne tlak z nuly na sto za vteřinu :-) natož pak kanec či bobr. Není nic pitomějšího, než si ve dvě v noci jít do vody prošlápnout flek a zkusit že "kde to vlastně chytám" :-) ano bobrů je u nás hafo a v tuhle dobu maj i prcky a jsou agresivní :-) stejně tak divočáci. Nejlepší chytačku jsem ale zažil takhle na jaře na rybníku poblíž města s prošlápnutou pěšinkou kolem vody. Neměl jsem bivi a tak jsem spal jen tak pod širákem napříč té pěšiny. Kočky v tu noc měly nějak bujarou náladu a stále se kolem vody honily - no a to byl průser :-) když to zdrhá po pěšině neslyšíš to, ale jak to dovalilo blíž, tak se to vždy leklo, zavřeštělo a zmizlo v nejbližším křoví. No a ten pocit, kdy ti z ničeho nic něco zavřeští u hlavy je fakt boží :-)

Ntwister - Profil | Čt 24.5.2012 10:12:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u vody se v noci nebojím ničeho, ale občas se leknu, když 2 metry ode mě skočí pár takových macků

NTWIN 69 - Profil | Čt 24.5.2012 5:28:19

kulihrášek - >> Ahoj,každý se bojí.Tedy s výjimkou akčních hrdinů.Zvíře Ti neublíže,ale trotlů a šílenců se v týhle banánový republice pohybuje spousta.Takže zvýšená opatrnost je na místě.

Nrover - Profil | Čt 24.5.2012 0:04:28

V noci se bojím pouze RS, ...mohla by chtít eventuelně i "papíry", a ty mám většinou vzhledem k "tmě" kdesi v nedohlednu ...

NPindˇa - Profil | St 11.11.2020 13:42:06

Blesk je sviňa-staženo z netu

Ndrvoštěp - Profil | Út 10.11.2020 22:42:54

😂😂

NBulda 64 - Profil | Út 10.11.2020 11:25:01

hechtmrk >> S přírodou, když se v ní člověk od mala pohybuje, není problém se sžít. Horší je "homo sapiens " 😬

NBacha San - Profil | Po 9.11.2020 21:45:47

Od mala jsem trávil večery i noci na rybách a později i nako myslivec. Jako kluk jsem měl často plné gatě, ale jak člověk tu noční přírodu poznává, je mu v ní líp a líp. Prostě noční rybařinu a i jenom pobyt venku mám raději, než denní dobu. Většinu "denních hrdinů" v noci totiž nepotkáte:-)

N1Mara - Profil | Po 9.11.2020 21:38:36

Ono když jsem chytal na rybníku, kde k vodě byl asi 15m, sešup dolu a před mezi 23-24.hodinou jsem se ohlédl za sebe a na hoře stál chlap a čuměl na mě, krve by se ve mě nikdo nedořezal, naštěstí to byl myslivec co šel z posedu kokot a šel se podívat, kdo tady chytá...... .-))) Ještě dneska mám husí kůži a 5tku drát jsem mohl v tu dobu prdelí štípat ! :-))

Nbremic - Profil | Ne 10.3.2013 20:50:33

mipa >> taky jsem míval mazlíčka, ale už je v pánu...tu jsem k vodě brát nemohl. V minulým životě asi byla ryba a furt chtěla být ve vodě.

NMiloušek - Profil | Ne 10.3.2013 18:11:13

Jak tady napsal jeden kolega největší obavy mám z lidí ikdyž se snažím chodit na odlehlejší místa mojí oblíbené přehrady tak nikdy nevím koho potkám... Ale mám štestí mám psa kterej mě ochrání :D

Notoš - Profil | So 9.3.2013 11:34:03

...bojím, bojím...všude je to kolem vody samý bojový pes, v lesích číhají medvědi, ve vodě prskající bobři, v trávě a keřích číhají klíšťata..... a v nebezpečí ti nikdo nepomůže. Proto v noci raději spím doma a nikam nechodím...

NCappyk - Profil | Čt 24.5.2012 21:35:13

Přiznávám,já bych to sám nedal !!!! Přírody se nebojim,ale lidi jsou hovada.Jo a mimozemšťani taky unášej :)))))))

NLudvaBrno - Profil | Čt 24.5.2012 21:28:58

Tak z toho už jsem vyrostl. Teď se spíš bojím takových věcí, jako že mě navštíví exekutor, protože jsem v roce 2001 zapomněl zaplatit nedoplatek 2OO korun za elektřinu nebo že mně nějakej magor v nadupaným autě nedá přednost na hlavní. Na rybách se zrelaxuju za každého osvětlení.

NKocháč - Profil | Čt 24.5.2012 21:08:44

Bojím se už jen o děti o ženu a sám sebe.

NTonskiller - Profil | Čt 24.5.2012 20:11:00

xxlrybář >> hoši to jste borci, že chodíte tak sami. Ono není nic horšího než se vystrašit navzájem. Jeden řekne hele slyšel jsi to a ten druhej se do teď nebál a už se taky bojí :)))))))

NNICKLOTERS - Profil | Čt 24.5.2012 13:51:19

Hrdobec >> To máš pravdu a souhlasím....nevidím v přírodě žádného nepřítele a ani si nepřipouštím žádné nebezpečí pokud se k ní chovám se vší ůctou a ani tak s jejími obyvateli...........................
Ještě znám jeden ůžasný pocit z nočního rybolovu.......Chytat sám v noci z ostrova.....kdo to přátelé nezažil ...neví očem ted píši.......Sám s pocity jaké píši v mém prvním zápisu....a navíc obklopen ze všech stran vodou a ponořen do té nádherné noci......to je nevýslovný zážitek...

NDejv - Profil | Čt 24.5.2012 9:32:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

vzhledem k tomu, že jezdím dost často sám, a to i na víc dní, tak musím přiznat, že jsou chvilky, kdy je ve mně malá dušička. Ale ani né tak z nočních zvuků, u kterých nevím původce, jako z lidských zvuků, u kterých nevím, co to může být za individuum.

Ale nedávno jsem se pořádně lek, když jsem seděl potmě u fídrů a sledoval jen svítící špičky. Když v tom mi těsně u nohou něco dost hlasitě zabručelo. V ten moment moje tělesná schránka pěkně ztuhla..:-)) Pomalu jsem nahmát čelovku a rozsvítil. A vida, u kyblíku s futrem seděla nutrie velikosti menšího prasete a dost nechápavě na mě čučela, co jako si to dovoluju ji rušit u gáblíku..:-))

NHrdobec - Profil | St 23.5.2012 23:34:05

Já se bojim pavouků,ale to i přes den :-))

Nfotojakes - Profil | St 23.5.2012 23:32:51

kulihrášek - >> jak kdy, záleží na momentálním rozpoložení (nemyslím otupělost lihem, či jinou podobnou látkou) a hlavně revíru kde jsem. Strach je normální a kdo tvrdí, že se ničeho nebojí, tak kecá, nebo je blázen. Strach u nás jedině z lidí, nic jiného ti tu asi ani nehrozí.

Nmannice - Profil | Út 10.11.2020 22:03:18

Rodina mě absolutně nechápe, ale u vody se paradoxně cejtim bezpečněji, než kdybych byl někde ve městě,autě atd.. Je pravdou, že kolikrát když se o tom bavim třeba s rodiči..Tak si zpětně uvědomim, že jsou situace, které mohou být nebezpečné .. Ale vesměs se řídím pravidlem, pokud je slyšet "okolní příroda" je vše v pořádku..Jakmile utichne okolí, něco se děje.

NDejv - Profil | Po 12.10.2015 14:11:24

Vždycky si vsugerovávám, že se nebojím. Ale někdy doma při prohlížení fotek samospouští mě ten pocit opouští...

Ndoliz - Profil | Po 12.10.2015 2:23:26

Tohohle jsem se dneska u vody hrozně lekl... Představa že bych na tohle zasvitil v noci baterkou... No asi bych se leknutim pos...

NMrknato - Profil | So 9.3.2013 11:19:54

wildorf36 >> To je ale daň "demokracie". Před r. 89 jsi k bezpečnoti na rybách bojového psa, zbraň, nepotřeboval a ani se nikde nepoflakovali OTO..... a lepší o nebude ani náhodou...

NDomino.S - Profil | Pá 8.3.2013 1:52:24

kulihrášek - >> To já moc v noci k vodě nechodím, pze musím tisknout večer noviny v práci. Ale když je ta příležitost tak si beru svého nejlepšího kamaráda a své dítě Dárvyho! ;-)

NMiki - Profil | So 26.5.2012 18:38:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Titanos:--to by mě taky zajímalo????

Jinak, já jsem chtěl původně napsat, že se nebojím a že mám jen "takovej divnej pocit", ale po pravdě, je to strach. Přírodě věřím, nikoliv okolnostem a hlavně už vůbec né lidem. Je opravdu jedno, kde chytám, jestli v přítmý města a nebo v absolutní tmě za městem. prostě ten pocit strachu a obavy mám. Byly doby, kdy jsem chodil na ryby do noci a to mě bylo paradoxně o nějákých 20 let méně (16) a to jsem se bál míň, než nyní. Když na víc občas čtu, že šla nějáká zkouřená banda z diskotéky a jen tak z plezíru hodila rybáře do vody a za ním i vercajk, tak prostě ty obavy mám. Na víc se nyní kolem vod potuluje spousta Ukrajinců, bezdomovců a jinejch zoufalejch ksindlů, který ve svým zoufalství a momentální nepříčetnosti můžou být schopni všeho i za cenu hodinek a nebo krabičky cigaret.
Čím je tahle doba modernější, tím větší mám strach. Né, že by se mě osobně někdy něco stalo, ale hold obava tam je. Dobrmana a ni vlkodava nevlastním a koupit si kvůli tomu bouchačku, byť třeba i plynovku, to mě za to nestojí--ostatně ono vystřelit na člověka není prdel a dy důsledky potom, to je v našem státě vopruz.
Podle mě kdo tvrdí, že se nebojí, tak trošku kecá a já osobně zatím žádnýho takovýho neznám. Podotýkám, že se mnou na ryby chodí několik kolegů z řad karatistů, judistů a boxerů a věřte mě nebo né, bojej se taky:-)

NDelwin - Profil | Pá 25.5.2012 12:50:04

Lauri >> ta rezavá je americký pitbulteriér,a ta černá je její dcera,otec je bandog.tam je ještě štěně,dnes má skoro 40 kilo.ta rezavá je drobnější postavy,váží něco přes 30 kg.

NSaddám - Profil | Pá 25.5.2012 9:04:28

Zatím nebojím a nijak jsem nad tím zatím nedumal. Asi jsem lehkomyslný. Fakt je, že ne úplně dobře bych se asi cítil ve dvě ráno někde před nádražím, ale u vody tyhle pocity nemám. Od 14 jsem jezdil trempovat, hodněkrát i sám a pobyt a pohyb v noční přírodě mi žádný problém nedělá.Asi to bude hodně o zvyku. Myslím, že sobotní nebo nedělní město ve 3h ráno, když zavírají bary je výrazně nebezpečnější .

Nlibec77 - Profil | Čt 24.5.2012 21:33:58

Mám novýho kámoše se kterým se nebojím,sice je mu teprve půl roku,i když na to nevypadá...

Nnofish - Profil | Čt 24.5.2012 21:01:50

kulihrášek - >> Kdo se bojí, nesmí v noci na ryby :-)

Njasommato - Profil | Čt 24.5.2012 20:27:51

na noc chodim vecinou sam a ci sa bojim zalezi na tom ako som blizko cesty alebo ludi com blisie tim horsie a v divocine us je bespecno ale pre istotu mam zo sebou dve celovky a vzdy noz aj ked ten nosim aj do kostola pretoze noz je sucastou mna samotneho
na ludi si treba davat pozor to sa ani nevispim ale ked su okolo len listicky lasice potkany bobri a podobne mile veci je to v pohode od vody ma dokazal len raz vihnat medved

NIvo - Profil | Čt 24.5.2012 12:12:13

Osobně si myslím, že míra jistých obav či strachu při nočním pobytu u vody souvisí s tím, zda a do jaké míry si člověk uvědomuje, k čemu by mohlo eventuelně dojít. Nemyslím tím paranoiu, ale běžné zhodnocení situace a toho, co by mohlo hrozit. Každý soudný člověk přece jen jisté obavy má. Obzvlášť, je-li u vody sám. Když už si takový strach připustím, tak obavu mám spíš z lidí, případně z vrtochů počasí. Ze zvířat ani moc ne.

Nondra.soucek - Profil | Čt 24.5.2012 11:35:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kulihrášek - >> Tak asi každý má špatný pocit ze zvuků, u kterých si není jistý zdrojem. Já osobně to aspoň takto mám. Klasika jsou kočky, ježci a vůbec všichni živočichové noci. Ze zvířat bych se bál akorát tak bachyně se selaty, ta nás jednou s kamarádem řádně prohnala až jsme skončili na stromě. Tohle ale nebylo na rybách. Bál bych se asi jen tupých a agresivních lidí. Já naštěstí zatím žádnou takovou zkušenost nemám, protože jsem huba nevymáchaná a všechno jsem zatím ukecal. Ale nejsem žádné ořezávátko, tak možná budím i trochu respektu. Jinak na ryby s sebou vždycky nosím pořádnej nůž, ale to by muselo fakt jít o život, abych ho na někoho vytáhnul.

NChosé 2 - Profil | Čt 24.5.2012 9:51:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Už jako kluk jsem sedával v noci u vody a čekal na charakteristický zvuk nasávané chlebové kůrky,kdy největším leknutím bylo cvaknutí policajta do prutu a falešný přejezd od letícího netopýra, no a potom jsem se bál projít temným průjezdem domu ve kterém jsem bydlel. To že lovce v naprostém tichu vyruší nějaký zvuk nebo pohyb neznamená,že má strach.Řekl bych, že to je podvědomý reflex a krátké leknutí na který každý tvor reaguje nějakým způsobem.Do kategorie tvorů kterých se štítím bych zařadil hady,žáby a potkany, ale takového potkana mile rád něčím plácnu po hlavě, takže se ho asi nebojím.
V noci nemusím mít strach sám u vody, ale obavy spíše z nezvané návštěvy lidského rodu s nižším stupněm IQ, podpořeného alkoholem a na volno valícím se pitbulem nebo rotwailerem.

Nvokounek - Profil | Čt 24.5.2012 9:13:13

tam kde už nedopadá svetlo našej lampy končí starý dobrý svet ktorým sme si taký neotrasitelne istý a začína realita ;)

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 24.5.2012 8:28:08

nejvíc o hubu, jsou kapraři, kteří jsou podělaný strachy a střílej po čemkoliv, co se šustne.
Jinak já se bojím lidí, zvířat i chorob

Nsiri - Profil | Čt 24.5.2012 5:47:06

fotojakes >> Zapominas na bubaka pod lehatkem... :)

NDelwin - Profil | St 23.5.2012 23:52:58

když sem sám u vody přes noc tak mám šílený strach z toho že usnu a zadupu záběr :-)

NPetr64 - Profil | Čt 12.11.2020 11:45:22

Dejv >> Tak srnec moc nepřekvapí, protože ho mám za souseda. Hulajzňá mi za zadkem každej víkend.

Nsven - Profil | St 11.11.2020 13:36:32

Dulf >> Jj. z bouřky mám také lufta..
Od té doby co jsem na vlastní oči viděl v Polsku, jak blesk sestřelil kostelní věž..,
kamarádce zabil bráchu s manželkou, jednoho známého rybáře trefil na Písáku v Příšovicích atd.. Sice to naštěstí přežil ale s doživotními problémy...
Blesk je sviňa...jak začne bouřit, balím vercajk a mizím domů nebo alespoň do Faradayovy klece .-)

NDejv - Profil | St 11.11.2020 12:22:16

Letní noc, sedíme s kámošem u Orlice mimo civilizaci na takové písčité kose, pozorujeme chemická světélka na špičkách prutů, všude je klid. Najednou na druhém břehu začíná šramot, který sílí, občas se ozve zachrochtání.
Kámoš zbystří a
"To jsou divoký prasata ?"
"Jo"
"A uměj plavat?"
"Jo, ale sem k nám nepoplavou"
Jen jsem to dořekl, z druhé strany se ozvalo mohutné šplouchnutí, jak něco skočilo do vody.
Kamarád se jen nadzvedl v křesílku a "Plavou sem !!!!!!"
Následuje střih a za 1-2 sekundy už jen slyším bouchnout dveře od auta, které měl zaparkované asi 50m od nás. Usain Bolt by byl asi teprve v půlce :-))))
Chvilku nato kousek od našeho místa vylezla na břeh srnka, kterou asi divočáci vyplašili a v panice skočila do řeky :-))
No, ještě dlouho jsem ho přesvědčoval, že nebezpečí už nehrozí :-))

Nsven - Profil | St 11.11.2020 10:40:03

Dulf >> z této debaty lze na cca 99% odhadnout, kdo v životě nebyl na čundru a nespal v lese pod širákem...nebo nebyl na vojně ...a pakli byl, tak nikdy neprožil strážní službu např. v koridoru kolem muničáku, kdesi v šumavských lesích,
kde údajně za každým pařezem číhal imperialistický agent, usilující o jeho fyzickou likvidaci a vyhození muničáku do povětří .. .-)
Noo i když...
Jasně, že kdo se nebojí je blázen ..ale představa, že voják, policajt, hasič, záchranář apod. se odmítne vydat do nějaké akce s tím, že se bojí, je poněkud tragikomická .-)


NNed - Profil | Út 10.11.2020 21:47:39

Bacha San >> a s čím se chlubíš? 😲

Nkoki128 - Profil | Út 10.11.2020 11:50:54

Největší sranda je, když jdu do lesa s manželkou a dětmi. Všechny 3 jsou vyklepané,😱😱😱. Tak jim říkám, že v lese se jim nic nestane. Ale u vody,kde můžeš natrefit na napranou partu pitomců to je jiné. Hlavně v létě, když ta levná vodka leze těm pitomcům do palice.

NDeejv - Profil | Po 9.11.2020 22:58:41

Mě jednou navštívili v noci 2 lišky, když jsem usnul v křesle s brambůrkama v ruce. Nikdy nezapomenu na to jak jsem se zbudil, zapnu světlo a dívu se na lišku tak 5m ode mě z oči do oči, která měla v tlamě můj sáček od bramburek :D

Njarda85 - Profil | Po 9.11.2020 21:08:38

Kdo se bojí nesmí do lesa.
Někdy je to u vody hodně zajímavé, ale peníze a strach jsem nikdy neměl.

Člověk prostě nesmí myslet na to nejhorší a nebo si po případě pořídit nějakou zbraň a to ho trošku uklidní. Já byl tento rok nejdéle tři dny sám, než dorazily kluci a muži vám říct, že za tři dny jsem toho moc nenaspal. Vždy je lepší jezdit aspoň ve dvou a nebo si vzít svojeho mazlíčka (psa) a člověk může v klidu spát. Petrův zdar.

Naqua57 - Profil | Ne 10.3.2013 9:04:53

Velmi účinný a nejsilnější policejní pepřový sprej v USA.....))))

NPeši - Profil | So 9.3.2013 13:16:43

kulihrášek - >> Pokaždé, když absolvuju výpravu přes noc, si říkám že už nikdy nepojedu. Ale závislost je závislot, zabalím věci a vyrážím vstříc novému dobordružství. Převážně jezdím na řeku, minimálně vždy člunem odjíždím od civilizace nebo aspoň na tu stranu řeky, kde mám za zády les či pole. Nového parťáka mi poslední dva roky dělá můj hafan, sice to je labrador, ale je trošku ostřejší povahy. A pes je v těchto situacích opravdu přítelem člověka, na rybách hlídá jako o život. Hlavně přes noc, něco se pohne, zašustí už otvírá oči. Minulou sezonu se poblíž mého stanoviště nacházela lavička, já byl schovaný pod rozrostlými větvemi vrby..tudíž z cesty skoro neviditelný. Okolo druhé hodiny ranní se dva mladící silně posilnění alkoholem, chystali sednout na lavičku a můj hafan okamžitě reagoval, z poza větví vystrčil hlavu a začal neuvěřitelně vrčet...i já měl strach:) no a kluci jak pelášili...jen jsem zaslechl..doprd...tam je nějakej nasr.. pes, zdrhej kámooo.

NMrknato - Profil | So 9.3.2013 11:36:19

Carolina del Norte >> "Bojový pes" je "módní" plemno, nebo kříženec druhů psů, kteří se používali k zápasům, nebo honění a likvidaci lidí. Je to protiklad ke společenským a pasteveckým plemeům psů, kde chyba ve výchově nevadí. Chyby ve výchově "bojových" psů mají zcela jiý dopad, než kousnutí jezevčíkem, nebo kokrem.
Moje genetická výbava mně říká, že když se přiblížím k retrívrovi, čuvačovi, bernskému psu, jezevčíku, kokrovi, pokud mi to dovolí, není ohrožením mého života. Přiblížení ke psům s "hranatou hlavou", vč. dobrmanů, rotvajlerům, ale i NO neprovádím. Problém ale nastane, pokud se takový pes přiblíží ke mně. Tuto situaci bych pak řešil jako krajní nouzi a majitelé takových psů by to měli vědět......, i když si myslí, že ti jejich jsou "mazlíci".

Nwildorf36 - Profil | So 9.3.2013 9:36:22

Po příhodě , která se mi stala , beru sebou přes noc a na delší výpravy svoje mazlíčky.Je to vlastně vše v jednom - alarm , zbraň , hlídač ale hlavně kamarád.Je lepší problémům a konfliktům předcházet .Většina loupežníků si přes den obchází a typuje koho okrást , a když vidí psy tak se tam nevydá.Psi upozorní v noci na blížící se osobu hodně dlouho dopředu.

Nmoskyt - Profil | Čt 5.7.2012 21:40:44

Mrknato >> No neposral by ses strachy ?

NDelwin - Profil | So 26.5.2012 19:53:04

Miki >> to jo,ale tak podle toho co jsi napsal snad aby jsme po setmění nevycházeli z domu,klackem můžeš dostat kdekoliv,a ten cyklista asi nejel zrovna z ryb,a pobodat tě můžou spíš v hospodě než na rybách,a podle mých zkušeností se více magorů nachází po hospodách a barech,nebo se zfetovaní v noci courají městem.myslím že na těch rybách takových moc nepotkáš.na rybách bych se spíše bál divokých psů,nebo jiných zvířat než lidí.

Nhajan - Profil | Pá 25.5.2012 21:48:26

Bury CZ >> To znám, říká se tomu natržená prdel....:-DDDDD

NKreja - Profil | Pá 25.5.2012 19:35:37

mám v noci divný pocit a to dělá to kouzlo nočního rybolovu Strach mám jedině z toho že by mě mohl někdo okrást nebo nějací opilci dát pár facek Většinou totiž sedávám úplně sám.
Ale jak jsem psával na non-stop - rád jsem přijel po odpolední směně k vodě,do rána ležím u prutů,ondatry mi baští svačinu,ježek funí do ucha,ráno z kapes vytřepu slimáky,sbalím pruty a jdu domů.A už se nemůžu dočkat dalšího chytání přes noc.A že jsem za dvě sezóny na nonstopu chytil jen dvě ryby mi vůbec nevadí J.

NPěn_a - Profil | Pá 25.5.2012 16:48:32

mipa >> Teprve slečnu vybírám, pro ZP si jdu příští týden. No a s tím parte. Tak doufám, že do takové situace se nikdy nedostanu, už moje postava snad odstrašuje, ale jak napsal klasik: je lepší být souzen dvanácti než nesen šesti.

NPěn_a - Profil | Pá 25.5.2012 13:36:30

Jediné z čeho mám opravdu strach v noci jsou myslivci. Hony na kačeny v povečer a večer jsou obzláště nebezpečny. A hony na bažanty a zajíce přes den jsou taky celkem adrenalin, broky kolem mě pršely už mockrát . Když jdu v noci od vody tak svítím, aby si mě nějakej lovec nespletl s divočákem. Kdysi jsem honcoval, tak vím co někteří dovedou.

NDart Ness - Profil | Pá 25.5.2012 7:31:28

Jakuza >> Jo,to můžu potvrdit,Blair Witch a pak jít na ryby-úžasná kombinace :-D Ale už je to pár let,co se mi to stalo:-) Rybačka do půlnoci,byl jsem na kole.Při odjezdu od vody mi klekla baterka,takže po tmě lesem po paměti-to bylo to nejúžasnější,protože den před tím dávali ten film a já si na to samozřejmě vzpomněl....No a pak jízda domů bez světla.Ta byla v klidu do doby,kdy jsem na poli zahlídl (to svítil aspoň měsíc) tři stíny-fajn srnky.No,nebyly to srnky ale tři toulaví vlčáci-to mi bylo ku..a ouvej,už nikdy v životě jsem nebyl tak rychle doma jak jsem hrábnul do pedálů....

NJakuza - Profil | Pá 25.5.2012 7:14:58

Být u vody v noci sám není až tak hrozné do doby, kdy vás pár metrů za bivakem vzbudí jelení troubení. V tu ránu jsem posraný jako malý dítě. Taky soulož potulných koček mě párkrát docela vyděsila, protože ty mrchy zní jako pláč dítěte. Sečteno-podtrženo mám dvě možnosti, buď přestanu čumět na horory typu Blair Witch, nebo budu jezdit s kolegou...:D

NKuban - Profil | Čt 24.5.2012 22:57:25

Každej druhej máte připravenej nůž,ale zajímalo by mě co s ním uděláte..Myslim,že začít ho řezat kobrou po hlavě nebo teleskopem po pahejlech je mnohem jednodušší než bodat/sekat.Pokud si teda uvědomujeme následky.
Já se na rybách nebojím,k civilizaci je to několik km,což považuju za výhodu a marně se to snažim doma vysvětlovat.Většinou to obhájim nějakym smyšlenym parťákem a mám klid.Ale minule,když jsem mrknul přes den v křesle,po otevření očí našel u nohy hada,tak už jsem tu samotu za moc velkou výhodu nepovažoval.Vrtulník tam nepřistane,sanitka to má tak na hodinu,takže jsem začal shánět přímou linku na říční policii,pro strejčka příhodu.Nejde jen o hada,ale blbý šlápnutí a je o zábavu postaráno..

Nxxlrybář - Profil | Čt 24.5.2012 21:52:57

Tonskiller >> No my sme podělaný oba 2 a je jedno co kdo slyšel :DDDDDDDDD

Nretrívr - Profil | Čt 24.5.2012 20:59:57

kulihrášek - >> Bývám u vody sám, dříve jsem pocit strachu, či lépe nejistoty nemíval. Dnes si už místa snažím vybrat, jde jasně o lidský faktor. Zvířata vyděsí, nebezpečí v podstatě nehrozí. Doba je však jiná v přístupu lidí, kde nebezpečí velmi rychle přibývá.

NTavris29 - Profil | Čt 24.5.2012 16:56:38

Noc má svoje kouzlo

NMAXXSKATER - Profil | Čt 24.5.2012 3:08:45

Tak to záleží jednoznačně na revíru, pákrát jsme už narychlo balili kvůli ožralům, co šli směrem k nám a už ze tmy se k nám nesla nepěkná gesta. :-)

Nkulihrášek - Profil | St 23.5.2012 23:54:13

Delwin >> Tak z toho mám taky strach :-)

NHeršvec - Profil | St 11.11.2020 14:42:27

sven >> Blbost, je to nějakej odstřel či co. Copak by se blesk plazil po zemi jak had?

NDejv - Profil | St 11.11.2020 14:14:49

sven >> přečti si komentáře pod tím videem. Je to fejk.

NDulf - Profil | St 11.11.2020 13:22:29

sven >> asi tak.Osobne jsem se bál na rybách,když slehl blesk do ocelového můstku tak 80 m ode mne.Jo to jsem teda vzal nohy na ramena.Nez to přešlo.To jsou případy kdy se někdy bojím.

NNeznaboh:-D - Profil | St 11.11.2020 11:17:26

sven >> ono zase Ti co slouzi, vědí, že existují tvorové podobajici se sice člověku, ale totálně bez zábran. Myslím, že kdyby kolikrát společnost tušila jací a kolik takových je, bal by se nejeden hrdina a to i za bílého dne.

NDulf - Profil | St 11.11.2020 9:56:48

Zdar.V rámci sebezáchovy je zdravé se přiměřeně bát ale.jak to tu čtu pro některé by bylo lepší chytat jen přes den.

NEsox 2 - Profil | St 11.11.2020 8:02:20

Na rybách se v noci nebojím. Chytám z lodi a tak jsou veškeré rušivé aktivity zvěře a nepříjemných lidí rozlohou vodní hladiny minimalizovány. Ano v noci mě může navštívit bobr, vydra nebo plavající divočáci, ale to člověk rozdýchá a kolikrát se více lekne třeba ten bobr než já. V noci může hrozit nebezpečí nebo alespoň problémy které pak musíme řešit bohužel jen od lidí. Přírody ani zvěře se obávat nemusíme. Ilustrační foto.

Nkoki128 - Profil | Út 10.11.2020 22:25:56

Ned - No,ta drahá dělá to samé,co ta levná-jasná věc. Ale ti,co se jedou na ryby najebat a dělat bordel, tak ti si tu drahou nekoupí. Protože to jsou pitomci, kteří se potřebují udělat rychle a levně. Podle toho potom ten víkend vypadá.A ty vedle nich nechceš s dětma, nebo i sám trávit víkend. Jen příklad,kdy se u vody necítíš bezpečně. Jednou byl v Reflexu rozhovor s výčepním z pražské vyhlášené pivnice- A vy fakt neprodáváte tvrdý alkohol? Odpovědět- Ne, protože tvrdý chlast kurví zábavu. Ale nic proti ničemu,co je v rozumné míře 😜😄

NBacha San - Profil | Út 10.11.2020 21:43:43

Tak já to sem tedy dám, i když na to zrovna pyšný nejsem. Toto je můj nedávný autistický výlev pravačkou. Za těmito dveřmi jsou druhé, a taky v řiti tou samou ranou. Manželka mě za to málem přetáhla válečkem na nudle:-))) Nedovedu si představit, že by po tom někdo zůstal stát. Mám 95kg.
Ale snad stačí ten jezevčík, slyšící na jméno Pašák Asad Ferdaláh Akbar:-)))

Nhechtmrk - Profil | Út 10.11.2020 10:41:21

1Mara >> takovej velkej kluk a bojí se myslivců :-)

NBulda 64 - Profil | Út 10.11.2020 10:33:17

Nejhorší je zemřít na vystrašení :D