vyroba boilies za studena

Muze nekdo poradit,cim se poji boilies vyrabene za studena(nevarene,bez vajec)?Cetla jsem o tom ,ale nebylo uvedene pojivo.Dik za odpovedi
Autor diskuse: Misa - Profil , 28.2.2005 kaprařina - nástrahy, návnady
100 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NChme1da - Profil | Čt 27.1.2011 17:20:10

Slavík >> Ne. Jsem rád, že informuješ o nekalostech a varuješ okolí. Tak to má být. Děkuji. Jak jsem psal nemám zkušenosti s produkty této fa. Nakupuji pouze jednodruhové suroviny. Ať se daří i tobě.

NSlavík - Profil | Čt 27.1.2011 15:59:18

Chme1da >> jasný v pohodě jen píšu co vim,at se ti daří !!!

NChme1da - Profil | Čt 27.1.2011 15:51:47

Slavík >> Jsem si vědom. Přesto dle mého názoru, lze na těchto stránkách najít mnoho užitečných informací. Co se přebalování týče, tak cesty vedou k Aditiva cz s.r.o. i odtud objednávám.

Ncertbert - Profil | Čt 27.1.2011 15:37:07

Dulf >> Díky v 0,30 mažu na trasu okolo 15,00 návrat-:o(

NDulf - Profil | Čt 27.1.2011 15:35:03

certbert >> to byl vtip.To brzké vstávání ti nezávidím.Hlavně teď v zimě.Tak hodně štěstí na cestách.

NSlavík - Profil | Čt 27.1.2011 15:34:24

Chme1da >> jinak fa Magabolid je bejvalá fa Bolid obecně mezi kulturistama známá jako jedovatá :)))

NMirek.V. - Profil | Čt 27.1.2011 15:32:02

Chme1da >> Tak to by se nikdo z nas nerad loucil s vejci:-))) Jen Poustak dal svy do zastavy aby mohl od nas neco pochytit na zavody. Prihlasil se na Asuan Junior Cup:-)))

NSlavík - Profil | Čt 27.1.2011 15:30:59

Poušťák >> tak to každopádně!!! mam vedle majitel Nováka barák a vzhledem k tomu že má slušnou výrobnu nebo spíš přebalovnu doplnků na cvičení a kamarád tam pracoval nosil různé doplnky za směšný peníze ale to trvalo nějakej čas pak mu to zakázali prodávat,důvod neznam ale to je fuk. Vim že spousty věcí vozil od žlutejch,přebalil a prodával jako US zboží. Mam tak trochu nedůvěru jestli mi rozumíš ale jsem dobrá povaha a věřim že to je z NDR :)))

NChme1da - Profil | Čt 27.1.2011 15:29:16

Slavík >> Nakupuji pouze balené suroviny. Nemohu se rozloučit s čerstvými vejci.

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 15:23:37

Slavík >> jsou německý.))))))))))))))

NSlavík - Profil | Čt 27.1.2011 15:21:45

Poušťák >> :)))no i ty budou stát za to asi :)))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 15:19:47

Slavík >> ty gely.))

Ncertbert - Profil | Čt 27.1.2011 15:19:39

Dulf >> nee jedna otočka 200km tak zě až potkáš šíleného pekaře bude tě předjíždět i na sněhu tak se snaží dovézt čerstvé pečivo-:o)

NSlavík - Profil | Čt 27.1.2011 15:19:12

Chme1da >> koupil jsi tam někdy něco,znáš tu fa?

NMirek.V. - Profil | Čt 27.1.2011 15:12:44

Martin Matuš >> Masli sen risskou kouli do ruky vem:-))))))

NMartin Matuš - Profil | Čt 27.1.2011 15:11:20

mi-ku >> woe :-)))))

NDulf - Profil | Čt 27.1.2011 15:10:20

certbert >> to než tam ty rohlíky dovezeš,tak jsou na strouhanku.

Nmi-ku - Profil | Čt 27.1.2011 15:09:19

Martin Matuš >> se nediv, když jsi nadiktoval takové čoviny, jako anální masáž do sedadla, vnitřní stěrače, nebo to zábradlí abys ses nasoukal do auta...))))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 15:07:27

mi-ku >> to se nediv,když v blízkém okolí to už nikdo nechce.)))))))))))

NMartin Matuš - Profil | Čt 27.1.2011 15:07:18

mi-ku >> to je DAS Auto. MB nikdy mít nebudu, bo je nad 1,2 ve výbavě co by se mi líbila

Ncertbert - Profil | Čt 27.1.2011 15:06:09

mi-ku >> no vidíš a to jezdim druhou nejdelší-:o))

Nmi-ku - Profil | Čt 27.1.2011 15:02:19

certbert >> tak to jezdíš hooodně....já mám nejdelší linku cca 220 km...)))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 14:59:56

mi-ku >> ŠVORC end DUTÝ.))))))))

Ncertbert - Profil | Čt 27.1.2011 14:59:26

mi-ku >> když mam šichtu tak točim 400 km (dva závozy) a pak že se jezdí okolo komína-:o))

Nmi-ku - Profil | Čt 27.1.2011 14:57:39

Martin Matuš >> když se budeš víc snažit a hodně smažit jako já, tak se taky časem dočkáš , budeš šef a vozit si zadek v MBéčku a né v nějakém lidovém vozidle, nebo jak se firma jmenuje...))))

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 14:56:49

dasty carp >> jo jo a pak sam sobe si ho zenu :))))

Ndasty carp - Profil | Čt 27.1.2011 14:55:25

čeman 29 >> To říká každý,,že má ženu,,)))))))))))))))

NMartin Matuš - Profil | Čt 27.1.2011 14:55:18

mi-ku >> sedíš v kanclu, nohy máš na stole, hulíš, piješ kafe a řveš na lidi, že jim to moc vykynulo :-))))

Nmi-ku - Profil | Čt 27.1.2011 14:53:42

certbert >> tak to ti nezávidím...když mě nějaký řidič vypadne a musím za něj...to nemusím...co to plácáš jaký teoreticky...kde si myslíš že zorvna jsem a co dělám...matlám se vtěstě..))))

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 14:52:58

dasty carp >> lituju ze jsem zklamal sve fanousky :( Prekvapim te mam pritelkyni tak potencijalni zajemce asi timto taky nastvu :))))))

Ncertbert - Profil | Čt 27.1.2011 14:48:55

mi-ku >> vidíš ty pečeš teoreticky a já vozím-:o)))))

Ndasty carp - Profil | Čt 27.1.2011 14:42:18

čeman 29 >> A já ti fandil a ty jsi tak vyměkl,on ti tu napíše pár žvástu a ty stáhneš wocas,,Že jsi trošku zženštilej)))))))))co??)))))))

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 14:32:21

no nic panove chvilu byla sranda ale uz bych to odpiskal tak to neberte osobne :)

NMirek.V. - Profil | Čt 27.1.2011 14:31:26

mi-ku >> Je videt ze ti plne porozumel, holt nekdo se tak dela a nekdo se uz tak narodi:-))))

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 14:29:54

Poušťák >> taky te miluju

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 14:29:22

čeman 29 >> ty vul:)

NMirek.V. - Profil | Čt 27.1.2011 14:28:00

Martin Matuš >> no jo kruci presto mu tu pochvalu ted nezrusim, ale ze se Aroco zlepsilo vid, tam bylo lidi u vaseho pultu:-)))))))))))))))

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 14:27:57

mi-ku >> si buch :)

Nmi-ku - Profil | Čt 27.1.2011 14:26:36

čeman 29 >> sorry, že jsem si nevyplnil přesně mé povolání a tak to opravuji....má profese je to, že dělám technologa pro pro firmu DSM (http://www.dsm.com/en_US/html/about/food_specialtie​s.htm), dále pro http://www.biopro.cz/ a to zejména v aplikaci enzymů a jiných aditivních látek pro výrobu v potravinářském prům., mezi mé zákazníky patří třeba Pizza Giuzeppe, Crocodile, Dr. Oetker Bielfeld, Vback, atd...kromě toho spolupracuji s firmama co potřebují vývoj nových aplikací, či jen zlepšení určitých specifických vlastností a to firmám jako jsou prům. pekárny, mlýny, výrobci směsí i pro celiakii atd...jo kromě toho ještě vlastním pekárnu, na tyto své profese mám adekvátní vzdělání a deždodenní praxi po dobu 20 let....no a odkaz na tu wikipedi jsem dal jen proto, že si to může přečíst každý a nehodlám sem vkládat nějaké složité technické listy...takže jsou si do profilu napsal jednoduše že jsem pekař....ještě nějaká otázka prodavačko?

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 14:26:29

Slavíček >> ty nechceš už nic chytit,že chceš udělat změnu?))))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 14:25:36

Mirek.V. >>No po pěti letech na trhu první vlaštovka,asi to děláte soudruzi z DDR dobře.)))))

NSlavíček - Profil | Čt 27.1.2011 14:25:21

Poušťák >> Neboj používám ccmoore a nutru nemám potřebu dělat změnu . Jenom jsem chtěl říct že to třeba časem zkusím .

NMartin Matuš - Profil | Čt 27.1.2011 14:25:08

Mirek.V. >> ale on myslel ty Arocácký esence, v žádném případě ty tvoje :-)))))))

NMirek.V. - Profil | Čt 27.1.2011 14:23:28

Slavíček >> Dekuji udeluji ti verejnou pochvalu:-))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 14:20:52

Slavíček >> jenom vypadaj Rosto,neboj na srazu ti řeknu víc.))))))))))))))

NSlavíček - Profil | Čt 27.1.2011 14:19:02

Mirek.V. >> Byl jsem v praze na kapří pohodě a ty esence vypadají docela dobře .

NSlavíček - Profil | Čt 27.1.2011 14:16:44

jgoodman >> Jak jsi to myslel ? To chceš chytat pouze na těsto bez vaření ? Smyslem boili je aby dlouho vydrželo bylo odolnější vůči útoku bílé ryby . Na těsto chytat můžeš ale nevydrží dlouho nastražené na to jsem chytal jako malí kluk .

NMirek.V. - Profil | Čt 27.1.2011 14:12:21

jgoodman >> Jeste te urcite bude zajimat proc poustak slimmuje? Protoze chyta na takovy bobky ze by se bez toho prasku do peciva driv promenil v mumii nez chytil rybu:-)))

Njgoodman - Profil | Čt 27.1.2011 14:01:35

tak vám pánové děkuji za odpověď.......

NDandys - Profil | Čt 27.1.2011 14:00:57

čeman 29 >> Hele Čermane. K téhle otázce pravděpodobně nic nemáš. Přišel jsi sem jen urážet a vytáčet ostatní. Vysublimuj a nezacláněj ostatním, co se tu chtějí něco dozvědět

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 14:00:48

čeman 29 >> tak se sklidni mladej a běž se bavit k juniorům

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 13:55:54

Martin Matuš >> zase bych to panacku s tim luzrem neprehanel ,taky ti nerikam ze si cip :))))))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:36:15

Kocháč >> nepřeháněj to,at nezkolabuješ.))))))))

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:35:34

Poušťák >> Jdu něco dělat ať je na polívku a ten slim sajrajt :o)))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:33:44

Kocháč >> mám capí slim.))))))))))))))))))

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:31:45

Poušťák >> Ale to potom úplně zabiješ ten kozí bobek a jeho přirozenou atraktivitu a struktůru. To můžeš naslimovat i kuličku z korku :o)))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:30:23

Kocháč >> Jystěěéééééééééé.))))

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:29:17

Poušťák >> Jako ty prášky jak se to prvně namočí a potom v tom opatlá?

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:28:28

Kocháč >> woe,neznáš slim povdéry?)))))))))))))

Ndasty carp - Profil | Čt 27.1.2011 13:26:17

Poušťák >> Nabustruješ ty)))))))))))))))))hahahah třeba))))))))))

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:25:53

Poušťák >> Oslimuju? Mohl by jsi mi rozšířit obzory? Nerad bych zemřel hloupej :o))) Dík

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:24:29

Kocháč >> dávám čerstvý na perko pod háček a lehce oslimuji,nebo jak se tomu říká.)))))))))))))

NMartin Matuš - Profil | Čt 27.1.2011 13:22:33

čeman 29 >> mě jsi určitě nevytočil. Jen jsem poukázal na to, že luzr se naváží do člověka, který se daným oborem živí a patří mezi špičku v oboru.

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:22:23

Poušťák >> moc rychle se to rozpadá, chtělo by to pomlet, přidat vajíčka, trochu NHDC a povařit, asi by to chtělo nějakou špičku co se tím živí, aby to poladila, třeba v Maďarsku, tam je to samej specialista :o)))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:20:02

Kocháč >> taky si už zkoušel?)))))))))

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:18:46

Poušťák >> a že to na něj jezdí líp než na ty vařený zázraky :o)))

NPoušťák - Profil | Čt 27.1.2011 13:18:18

Kocháč >> jak říkáš,název vždy prodával a prodává,i kdyby tam byl sušenej kozí bobek.))

Nčeman 29 - Profil | Čt 27.1.2011 13:16:57

Martin Matuš >> aspon sem te nasral :)

NKocháč - Profil | Čt 27.1.2011 13:16:39

Poušťák >> Když ono to slovíčko boilies je z obchodního hlediska dost dobrá komodita a každej se na její slávě rád povozí. Ať se vozí ten co dodržuje aspoň ten základ a to hrnec plnej horký vody nebo páry, ale ti co se vezou na vlně se sušeným těstem ať si prosekají svou vlastní cestičku a nedělají z lidí blbce :o)