Žížalové ,, boilies ,,

Ahoj...
Hlavou mi bleskl zvláštní nápad - nasekat žížaly a přidat je při výrobě boilie do směsi... Usušené nebo hned vlhké to nevím, ale --------- CO VY NA TO ?!?!?
Autor diskuse: Štěpsa - Profil , 16.4.2012 kaprařina - nástrahy, návnady
82 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NZiltoid - Profil | Út 15.5.2012 6:00:44

NRashid 28.93 - Profil | So 12.5.2012 14:48:42

A co je nesekat, kdyz si sezenes uzlovatko na zizaly, nauzlujes si hromady zizalovyho boilesu a mas cely svoje dilema poreseny....

Nrusta - Profil | So 12.5.2012 14:31:50

vlastni praxe všecko sem to voskoušel

NŠtěpsa - Profil | Po 30.4.2012 18:13:09

Do hospody určitě ne :D

Npetr12 - Profil | Ne 29.4.2012 21:12:08

Tak jsem to tu pročetl a ...mám dojem, že se ocitám mezi bytostma mimozemského charakteru!!! Kam na to chodíte?..oo)))

Nrusta - Profil | Ne 29.4.2012 20:29:58

Jiří Š. >> nejlepši je smichat všecko dohromady

Nrusta - Profil | Ne 29.4.2012 20:28:07

nebo jen starou bábovku to jim taky šmakuje

NJiří Š. - Profil | Ne 29.4.2012 20:24:33

Štěpsa - >> tak to zkus sám... není nic jednodušího než to zkusit, tady uslyšíš stejnak jenom pindy, které v praxi nefungují; já jsem splácal z kuchyňských zbytků(staré cukroví, krupice, mleté ořechy....) 3kg koulí a žrali to jak o život....

Nrusta - Profil | Ne 29.4.2012 20:07:38

nejlepš je žižaly nadrtit a přidat do krmici smesi Ps: chutná jim to a hodne

Nšmudla007 - Profil | St 18.4.2012 11:49:30

když se napíchne rousnice tak aby byla dokolečka tak bílá ryba nebude mít šanci ji začít porcovat a trhat od konečků. Tímpádem jsou rousnicové kolečka super selektivní rousnicové InstantReady ŽížalovéBojlíz(Bo to příroda tak prostě vymyslela).
Hned jak bude zase pršet, tak půjdu nalovit na dvorek žížalové bojlíz a vyzkůšám jak jim to bude šmakovat.
Fermentované žížaly nevím, možná by to nebylo špatný místo melasy ředěný žížalí sirup do krmení aby se to ovoňalo animokyselinama.

NKozič origin - Profil | St 18.4.2012 11:14:25

Štěpsa - >> Když chceš hamburger, dej si k..a párek!

Ndaniels - Profil | St 18.4.2012 8:30:03

Hoj co tak vzit boili směs a přidat tam esenci žižala našel jsem ji tady http://www.as-fish.cz/12848,cz_jet-fish-esence-vodo​u-rozpustna-baze-50ml.html a hotovo vymalovano :-))))

NZiltoid - Profil | St 18.4.2012 7:56:31

arnošt >> !!! :-D !!!

NZiltoid - Profil | St 18.4.2012 7:54:21

Cloud >> Cloud - 17.4.2012 22:52:54 >> No jo natrávená žížala, to bude hit sezony. Fakt bych se ale nedivil, kdyby někdo něco pod tímhle názvem začal něco prodávat.... :-))

Nkolja - Profil | St 18.4.2012 7:52:10

rover >> rousnicové boilie je jen pro zkušené alchymisty...

Nrover - Profil | St 18.4.2012 0:21:49

A co teprve rousnice, ta je "víc", jak žížala !

NRumpeľ - Profil | St 18.4.2012 0:12:45

neviem..skusit to mozes,ale naco kazit original...ked ti ide o smrad,tak da sa kupit aroma...

Nkolja - Profil | St 18.4.2012 0:06:13

Štěpsa - >> a co takhle chytat na tu žížalu? zauzluješ do tvaru koule a pohoda.

Narnošt - Profil | Út 17.4.2012 23:57:30

Tahle diskuse mě vede k zásadní a průlomové otázce : dipujete někdo žížaly??? Existuje na ně žížalí dip a žížalí prášek? Je dnes ve světle nejnovějších technologií dipování rousnic nezbytností?Dá se žížala namletá do boilíz považovat za vytuněnou nástrahu?A co na to Lukáš Krása??? :)))))

NCloud - Profil | Út 17.4.2012 22:52:54

Ziltoid >> Požvejkat a tak na hoďku polknout a pak zvrátit ven!

Trošku natrávit!
Pak to musí být bomba a jezdit samo!
:-))

NZiltoid - Profil | Út 17.4.2012 22:35:21

Štěpsa >> Tos měl požvejkat.......Vzít si to k televizi a měl bys to hned. Než nějaký brambůrky, moh sis pošmáknout.

NZiltoid - Profil | Út 17.4.2012 22:33:35

To mně jednou odrovnaly tekutý játra, nevím kdo to vyráběl, ale hotovej Fosgen :-), ale rybám to chutnalo.

Nsidneyv - Profil | Út 17.4.2012 18:25:29

dazdovky zhnite v pohari po par dnoch na slnku, to je najhorsi smrad aky poznam..belachan je proti tomu chanel.
aha, no slsuny saigon je este nba. to su teda 2 najhorsie smrady

NŠtěpsa - Profil | Út 17.4.2012 17:13:30

Ahojííík lidičky :D Dnes jsem udělal pelety-z důvod lenosti a nechtělo se mi to válet :D. Smrdí to vcelku dobře a komponenty mě vyšly tak na kč/udělal jsem jen0.5 kg ... Někdy to zkusím :D a ty žížaly se těžko sekali :D :D :D

Njaryn82 - Profil | Út 17.4.2012 16:01:58

NŠtěpsa - Profil | Út 17.4.2012 14:34:51

Hmm to se nám pěkně ´´chutně´´ rozjela diskuze :D :D Tak jojá to zkusím dat první do pelet a budu TÍM krmit :D :D Uvidím a inf. Zašlu do 2 tydnu :D :D Ležím tu smichy že žížalový DŽEM :D Ajo ten smrad zapařených žížal zná každý co je zapomene v kufru :D :D

NFilla - Profil | Út 17.4.2012 9:20:28

Tomajo >> ne, pasli jsme po vyrobcich a dodavatelich.. tuna screenshoty z manualu

Nmeďo1 - Profil | Út 17.4.2012 9:10:46

Dave≻ >> ja som ich tiez mixoval minuly rok a nejak to nevonalo po dazdovkach. Dazdovky filtruju podu, tak ked som ich mixnul, bolo ich citit po zemine. tento rok ide skusit nakopat hnojove cervy, tie su viac aromaticke, tak by to mohlo byt lepsie. Tot moje skusenosti.

NPYTLAKS - Profil | Út 17.4.2012 9:07:56

Štěpsa - >> usuš je a pomel,jinak někdo prodává žížalový extrakt,moučku aspoň myslím,že jsem to někde četl,jinak plavačkáři mají na žížaly takové trojité nůžky,jde jim to rychleji nastříhat do vnadící směsi

Nmeďo1 - Profil | Út 17.4.2012 9:07:23

Pozri aj toto, nieco podobne som skusal aj ja, a bolo to celkom OK :-)
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=636952

Npájanb - Profil | Út 17.4.2012 7:35:54

Žížaly se nesmí přesladit ani přesolit.Přislazovat nebo přisolovat musíš opatrně a hlavně ochtnávat a OCHUTNÁVAT

Nweobler - Profil | Út 17.4.2012 7:24:37

Já bych to určitě skusil sice chudáci žížaly ale účinost by to mělo určitě velkou.

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 21:07:02

Jiří Š. >> Hmm :D

NJiří Š. - Profil | Po 16.4.2012 21:03:38

Mr.Mepps >> co to znamená MNO? to je něco jako TAKURČITĚ apod..

Nalex.del.piero - Profil | Po 16.4.2012 20:45:40

Zizalu dej na hacek a chytnes toho vic nez na boilies.

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 20:45:07

Dave≻ >> Mno nic moc :D zkoušel sem to na blbý vodě :D

Nruza - Profil | Po 16.4.2012 20:44:32

Přesně takové boilies jsem vařil minulý rok, ale žádné velké výsledky se neměnily, podstatě záběry přícházely srovnatelně s kukuřicí,jahodovým boiliesem a dalším.....

NDave≻ - Profil | Po 16.4.2012 20:43:26

Mr.Mepps >> Alespoň něco velkyho???Viš jak, abych věděl, protože u nás prší druhej den, že bych teda začal sbírat žížaly s chodníku a na zpracování najal nějakyho černouška..........:D

NRybatorstr - Profil | Po 16.4.2012 20:41:35

Štěpsa - >> Ahoj, jednou sem to koupil ,, origo,, a beze srandy jsem na to nic nechytil.... Živá rousnice je něco jiného nebo hnojáčky......

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 20:38:56

Dave≻ >> Mno něco jo :D

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 20:37:30

Machino >> :ooo§

NDave≻ - Profil | Po 16.4.2012 20:30:42

Mr.Mepps >> A co jsi na ten blivajz chytil............:D

NVenglous - Profil | Po 16.4.2012 20:25:43

rok ti z toho budou smrdět ruce :)

NDave≻ - Profil | Po 16.4.2012 20:23:49

Bomber76 >> No fuj, tak to radši nechám na příští rok.......:)))

NZdendahat - Profil | Po 16.4.2012 20:22:35

Bomber76 >> tvl to musí bejt řacha

NBomber76 - Profil | Po 16.4.2012 20:21:13

Dave≻ >> Je to hnus. A ráno se ta vůně linula ze sklepa, kde jsem je sušil, po celém baráku. Já jsem si nechal trochu té "sračky" a ještě jsem s tím ty hotové boilie zalil. Když to vyschlo, tak má to boilie takovou krustičku. Vypadá to jako Ferrero rocher! :o)))

Nviceroy - Profil | Po 16.4.2012 20:17:39

Zdendahat >> v poho :-))))

NZdendahat - Profil | Po 16.4.2012 20:16:52

viceroy >> tak to se omlouvám, to jsem nedočetl, to bych asi taky neustál, vim moc dobře co to umí :-)

NDave≻ - Profil | Po 16.4.2012 20:16:13

Bomber76 >> Smrdí to, když je to rozmixovany?

Njambo - Profil | Po 16.4.2012 20:13:31

Ale pánové, není nad pěknou žížalu na háčku. Ten nakvašený smrad odradí snad i ryby :-)) No belachanová kostka taky smrdí hezky,je pravda že za prachy,žíže jsou zadarmóóó :-))

NBomber76 - Profil | Po 16.4.2012 20:12:34

Dave≻ >> Já jsem je mixoval poprvé minulou středu, ale chystal jsem se na to tak tři roky. Posbíral jsem je ráno v práci na zámkovce. Byly napůl chcíplé, takže když jsem je večer mixoval s CSl, tak už je to doufám ani moc nebolelo. A jestli jo, tak to byla rychlá smrt. :o)))

NMachino - Profil | Po 16.4.2012 20:12:26

Mr.Mepps >> no fuj:D

NTomajo - Profil | Po 16.4.2012 20:09:11

NDave≻ - Profil | Po 16.4.2012 20:09:06

Štěpsa - >> Tohle mě už taky napadlo.Mixuju do boilie jatra, tak proč nezkusit žižaly, ale zatim jsem nepobral odvahu a taky samotny žižaly.

Nviceroy - Profil | Po 16.4.2012 20:08:19

Zdendahat >> tohle je v poho ale zizaly ve sklenici zaparene no fuj kuwa

NZdendahat - Profil | Po 16.4.2012 20:07:02

no myslím že mnozí z vás, co tady píšete o blití, a pokud si teda vyrábíte boilie z kupovanejch směsí, jste to už několikrát podstoupili. a nejenom sušený žoužaly, běžně se v mixech toto vyskytuje, žížalí moučka a sušenej hmyz

NFilla - Profil | Po 16.4.2012 20:06:22

Štěpsa - >> pri lovu surovin jsme narazili na zizali lyofilizovanej extrakt s certifikatem a hodnoty byly super! jen tim varem nejspis hodne "dobrot" znicis. to zkus a dej nam pak echo, co? :)

NP.R.E.D.A.T.O.R - Profil | Po 16.4.2012 20:03:40

Štěpsa - >> mno nevím na co by tam bylo takové boilie žížalové...že by na to šli úhoři? :-)

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 20:03:36

ladikxxx >> :D

NP.R.E.D.A.T.O.R - Profil | Po 16.4.2012 20:02:47

viceroy >> mno a ne?namažeš to na boilie jak na chleba a chytáš :-))

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 20:00:31

Lukynn >> LukasHejc - 16.4.2012 19:56:59 >> JJ

NMr.Mepps - Profil | Po 16.4.2012 20:00:25

MaTTeSeK18 >> Jn :D