Garbolino Fan Club

pokec pro příznivce této značky
Autor diskuse: plavan - Profil , 4.12.2008 všeobecné - náčiní, doplňky

plavan - Profil | Út 14.5.2013 19:36:08

Milí přátelé i moji odpůrci !!!

Už delší čas se mi nelíbilo, kudy se ubírá náš Garbolino Fan Club. Snažil jsem se vlákno oživit i za cenu extrovertních příspěvků, což se nakonec obracelo proti mně. Místo toho, aby mne těšilo starat se o GFC a přispívat do GFC jako dřív, tak mne to spíše začalo tížit. A když něco člověka tíží a nenaplňuje štěstím a neplyne mu z toho ani žádná výhoda či nějaký příjem, vyvstává otázka PROČ pokračovat ? Moje rozhodnutí s GFC praštit uzrálo včera večer, po vyčerpávajícím boji se svými oponenty. Dost lidí mi dneska volalo, jestli to mám zapotřebí. Byli mezi nimi i členové mojí rodiny. Bráchovi to začerstva poreferovali jeho rybářští kolegové i chlapi v práci. Já byl včera večer rozhodnutý diskusi GFC uzamknout. Ale dal jsem si den čas, abych trochu vychladnul a neunáhlil se. Moje rozhodnutí se ale jen utvrdilo. Už nemám chuť v moderování GFC pokračovat. Mrzí mne a je mi to hlavně nepříjemné vůči např. Rybkinovi a jemu podobným, kteří to měli na GFC taky rádi a přispívali pravidelně, aby vlákno žilo svým životem. Je mi to nepříjemné i kvůli té hrstce lidí, kteří si rádi přečetli zdejší příspěvky.
Ale abych stříhal a zavlažoval trávník na hřišti, na kterém se potom stanu objektem nahánění, to po mně nikdo nemůže chtít. Nikomu nic nebrání v tom založit si podobné vlákno a upozornit na to nově vzniklé vlákno členy GFC a rozjet to znovu. Nebo použít třeba Minatrixovo skvělé vlákno Pražská Vltava......

Takže bylo mi velkou ctí se s vámi dělit o své zážitky , ale v tuto chvíli diskuzi uzamykám.

S pozdravem Plavan !!!

paia - Profil | Út 14.5.2013 8:51:17

E.T. >> já ještě počkám, jak se bude chovat Aero s jednokličkou a pak se uvidí. alternativu už mám asi vybranou.

E.T. - Profil | Út 14.5.2013 8:20:40

Tak se přidávám do GFC. Sice pozdě ale přeci :-))) p.s. doufám že Ti moje fotka zvedne náladu Petře.

usak - Profil | Út 14.5.2013 7:40:11

Jeste k tem skripajicim vlascum, moje teze, nerikam, ze je spravna. Minimalne u toho bilyho T-Force, kterej dojizdi na to, ze je relativne prutaznej a hodne pevnej. Kdyz ho clovek parkrat radne protahne tahanim/trhanim z vazky, prip. pri nejake poradne zdolavacce, tak se pretahne, znama vec. Krom toho, ze se zacne trochu kroutit, coz je taktez znama vec, tak se podle me narusi/popraska ta povrchova vrstva, a pokud pak clovek narazi na patricne spinavou vodu, nejlip nejaky "kalovy castice", tyto castecky se "usadi" v tech prasklinach na povrchu a uz to jede. Nekdy jsou ty zvuky usirvouci, tim spis s mekkym prutem. Ja takovouto konstalaci vychytal na jedne jarni chytacce na Morave. Vlasec dam dolu, bo je to hrozna otrava (ale stejne mam poloprazdnou civku po lonske sezone, vymena by byla tak ci tak, tak to tak nevadi...)
Jinak, co se tyce barvostalosti, zmeny jsou minimalni, i po par sezonach. A to at uz chytam na jarne/podzimne zvedlych, zakalenych rekach, ci letne zasinicovanych stojacich. (na fotce nize je jedna civka fungl nepouzity navin, druha po jedne sezone, treti cca po trech a ctvrta po 4+ sezonach. V realu je malej rozdil znat, barva ztaci takovou tu novostni "jiskru" a lesk, na fotce mi to ani neprijde, bo to ani poradne vyfotit neslo)
Nicmene, je mozne, ze me postrehy nejsou dostatecne relevantni, bo tento vlasec pouzivam toliko od roku 2005, vicemene bez prestavek :-)

usak - Profil | Po 13.5.2013 19:50:20

za urcitych okolnosti skripe bilej T-Force silene, ted to mam na jednom navijaku. Pujde dolu.

KóĎA - Profil | Po 13.5.2013 18:04:09

Diskuse se má tak, že Asso je špatné, protože se na něj (na rozdíl od jiných druhů, třeba Trabuco) extrémně lepí bordel z vody. Takhle jsem tady presentaci četl několik. Tohle jsou dvě cívky po devíti hodinách lovu v extrémních podmínkách. Otázka je - byl by špinavý po víkendu více T-force nebo Asso ultra. Já říkám že by byly špinavý stejně oba. Tady jsou dvě cívky z víkendu, ty fleky nečistoty jsou zbytky černého turba z mých prstů, když jsem brzdil vlasec při náhozu.

KóĎA - Profil | Po 13.5.2013 16:09:59

plavan >> takže když vojáci dneska v 99% používají membránový oděv - je to nonsens? Že Tilak vyrábí pro CZ armádu je také nonsens? Schválně používám armádní příměr namísto Horské služby nebo horolezců, aby jsi nemohl argumentovat tím, že jsou neustále v pohybu. Ty na rozdíl ode mě nemáš zkušenost vůbec, ale vůbec žádnou a rozdáváš své ničím nepodložené moudra. Já se tady s kolegy ve vší slušnosti, bez žádné direktivnosti podělil o svojí zkušenost, že v dobrých hadrech to jde i bez deštníku a v relativním komfortu. Ale narazil jsem...

A protože jsem nasranej vypíchnu pár vět s mým komentářem.

1. "Moje termoregulace je moc mizerná na nějakou membránu"
jak to můžeš vědět bez jakékoliv vlastí zkušenosti?

2. "To bys poznal jaké to je, až když bys šel vícekrát, bez závodnického adrenalinu."
zcela překrucuješ, každý samozřejmě víc, že víc slupek, víc tepla. Každá má svoji funkci. Nevezmu si na sebe samozřejmě jenom tričko a goratexovou v podstatě pláštěnku bez zateplené podešívku. Tuhle funkci udržení tepla má na starosti jiná vrsta

3. "ale děláš, jako bys na dešti v nepromokavém oblečení strávil týdny a měl s tím ohromné osobní zkušenosti."
to určitě ne, ani to nijak nezdůrazňuji, to je jen tvoje laciná sugesce pro ostatní čtenáře. Jenom můžu říci, že membránová svrchní vrsta je ohromnej pokrok. Měl jse mnoho šusťákovek - všechny buď rychle protekly, nebo se v nich člověk uvařil zevnitř. Nebo obojí - to nejčastěji.
4."na Numenově fotce to vypadá, že ti nečouhalo z deštníku celé tělo"
opět sugestivní devalvace mých názorů - přeložím do srozumitelné řeči - seděl jsi si pěkně pod deštníkem a tady bude vykládat, že to šlo i bez něj.

Uf. Tak to je snad vše. Have a nice day

edit: reakce na poslední příspěvek. Ne neměl jsem deštník roztaženej jako jedinej. Všichni ostatní drželi deštník, aby jim neulétnul. Já se plně soustředil na ryby. I na základě sobotní zkušenosti, že po půlhodině nepromoknu na kost a zbytek chytání budu klepat kosu.

Išma - Profil | Ne 12.5.2013 21:05:25

Foto jen pro zasvěcené

Petr Havlíček - Profil | Ne 12.5.2013 20:52:19

Plná taška masa a plný kýbl pohárů.

Petr Havlíček - Profil | Ne 12.5.2013 20:51:12

Comeback, jak se patří.

Přeborník Čech pro rok 2013

Rybkin - Profil | Ne 12.5.2013 14:28:23

iL3gAl >> Myslíš tyhle,ty jsem tam do podběráku chytal já:-)

chřenovák - Profil | Ne 12.5.2013 14:24:53

Kapr 43cm

Rybkin - Profil | Ne 12.5.2013 13:41:27

Aspon bylo hezky,škoda že ta voda nebyla uplně ok

Rybkin - Profil | Ne 12.5.2013 13:39:49

Jinak dnes nebylo moc co fotit ale fotografa jsme měly:-)

chřenovák - Profil | So 11.5.2013 19:35:02

plavan >> ..........

Rybkin - Profil | So 11.5.2013 13:33:12

Chodí tu někdo na ryby?

Rybkin - Profil | Pá 10.5.2013 15:34:44

plavan - >> Už jsem se definitivně dal ke kaprařum:-)

Rybkin - Profil | Pá 10.5.2013 15:30:57

plavan - >> I nějake ryby jsem vytahl.Pár kapříků,karasů a standartní drobotinu

davaprd - Profil | Pá 10.5.2013 12:49:21

jinak něco pro naše asijské kamarády, na obědě jsem si vyfotil nový trávník, co nám dělají před budovou, nepřipomíná vám to něco? :-))))

usak - Profil | Pá 10.5.2013 11:35:26

davaprd >> tady to tak strasny neni :-)

davaprd - Profil | Pá 10.5.2013 11:20:47

usak >> Strašnice hlásí téměř strašné počasí, až se z toho pokřivila fotka ...