Boilies v pare

Zdravím vás. Zaujímali by ma vaše skúsenosti s varením boilies v pare. Vo vode sa obrovské množstvo hlavne aróm vyplavuje a v pare by sa nemalo vyplaviť skoro nič. Ďakujem za reakcieAutor diskuse: Topoľčanec - Profil , 17.7.2008 kaprařina - nástrahy, návnady

29x v oblíbených a 4x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nmolca - Profil | Út 6.3.2018 12:41:23

Smrtak >> rok starý příspěvek, už si nepamatuji, proč jsem tam ten příspěvek dával :-)))

NSmrtak - Profil | Út 6.3.2018 12:23:42

molca >> v odkaze ktory si poslal su nepravdive informacie. Jedine zeby dotycny pan zil v inom vesmire.

Edit: ospraveslnujem sa. Nevsimol som si slovo pretlak. To by si ale mohlo nevsimnut viac ludi. Pri normalnom tlaku tzn pretlak 0 je teplota vodnej pary nieco pod 100 stupnov.

NCarp Team Quattro Ne - Profil | Út 6.3.2018 10:11:26

Podělte se prosím o své nápady-výrobky domácích parních hrnců či tzv.konventomatů na vaření boilies ve větším množství.
Díky

NSmrtak - Profil | Pá 24.2.2017 12:36:56

cechura09 >> zdar, nekrutia sa, len su trochu makke ked ich vzberam, neostava ale yiadna trvaal deformacia. Dobreye pises, mzslel som, ye oms ten koment neodoslal, budem si to pamatat a vecer to cvaknem.

NSlavíček - Profil | Pá 24.2.2017 7:17:03

Minimlok >> kdyz jsem zacinal varil jsem ve vode 20mm 1,5 minuty a pak dosusil . Chytalo to opravdu dobre ale vsechno co plavalo kolem

NMinimlok - Profil | Pá 24.2.2017 7:07:19

Slavíček >> Mám jednopatrovej jenom :) a říkám fičí to jak blázen :) ale máš pravdu že občas chytám na přesušené těsto takže budu nechávat o pár minut déle

NCruel - Profil | Čt 23.2.2017 22:56:07

Je fakt,že se v páře koule šetří na vylučování aroma látek a enzymů,ale i tak je vařím. Po usušení je dostříknu.

Ntvistr - Profil | Čt 23.2.2017 22:24:33

Hunter 1 >> jak jsi na teplotu 110stC přišel ??? Teplota páry roste v závislosti na tlaku .)))) , takže v brutaru , či hrnci žádných 110st C není ...

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 22:02:53

švihov >> Taky převážně dělám masový koule cena je podobná

Nšvihov - Profil | Čt 23.2.2017 21:41:51

Slavíček >> já susim dva dny a pote bustruji,koule neplesnivy a vydrží i 24h.samozřejmě záleží na složení,já jedu jenom maso paprika.kilco vyjde cca 120kc a superrrrr.

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 21:24:41

švihov >> Taky si nemyslím že pára je něco víc že koule s toho jsou lepší účinnější.V páře jsem začal vařit jenom z důvodu že sušení netrvá tak dlouho . Co jsem ve vodě sušil týden v páře stačí 3 dny .

Nšvihov - Profil | Čt 23.2.2017 21:05:09

Vařit ve vodě,po vyplavani 2minutky a bez problémů,vařil jsem i v konvektomatu a bez rozdílu v poměru záběrů. Zabustrovat, navarit metrak a hurá k vode.

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 17:18:13

Minimlok >> Taky jsem vyzkoušel vaření v parním hrnci máme ho doma . Když jsem dal několik pater na sebe bylo to ještě pomalejší než tohle .

Nkareldj - Profil | Čt 23.2.2017 16:15:52

Carper2706 >> gluten ano, ale minimálně, jinak sušením takto pomalým si perfektně stanovim dobu rozpouštění koule, to jest rychlé přes den a prokázané aktivitě ryb, při malé aktivitě ryb dávám tvrdší ať ryby neruším, aktivní ryby se vyrušit nenechají, těm je to jedno. PP

NMinimlok - Profil | Čt 23.2.2017 15:38:22

Slavíček >> V parním hrnci je to o něčem jiném než přes napařovač na knedele:)
Dám to tam zapnu a od té doby co to jede na max výkon 5 minut ale je fakt že někdy nedovařím a jak říkáš chytám na suché těsto ale zas to nechci moc převařovat :)
Ale dík za tip

NCarper2706 - Profil | Čt 23.2.2017 14:52:46

kareldj >> neskusal si pridat gluten a albuminu urcite by si to nemusel tak dlho susit este po pripade blood plazmu. Nakolko do pop up vajcia nedavam vuobec len susene ale davam albumin a blood plasmu a pekne to vytvrdne. Nemusim to tak dlho susit .

NCarper2706 - Profil | Čt 23.2.2017 14:34:35

Parak zle foto na 12 kg stroj zvladne v pohode za den 150kg. Moja zostavicka

NCarper2706 - Profil | Čt 23.2.2017 14:17:15

Smrtak >> tiez tomu nejako neverim z prekladu som pochopil ze ked mam cca 500ml vajec tak 25% ma ist sorban v kombinaci z kyselinou citronovou ale nie vaha ale 125ml proste to tam nasipes do odmerky 125ml ale o pomere kyselin citronovej nepisu kolko jej dat ale z akva kultury 0,8mg na l abo kg teraz skusam zmes 4 org kyselin gule 2 dni susene a hnet zabalene 3 kg uz mam len jeden sacok od oktobra a vsetko ok aj ryby tie gulky jednia a neumieraju zatial

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 13:24:53

chendler >> Kupovat konvektomat rozhodně nebudu . Trochu dráha sranda na krmení pro ryby jedině že bych vyhrál ve sportce .

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 13:16:53

cechura09 >> Tohle jsou úložný boxy do šuplíku na příbory . Vydrží to v pohodě .

NPvl - Profil | Čt 23.2.2017 13:11:08

chendler >> Teď už ne :o§)))

Nchendler - Profil | Čt 23.2.2017 13:08:15

Pvl >> vypada to tak,ale nemam...

Ncechura09 - Profil | Čt 23.2.2017 13:04:58

Smrtak >> jelikož nemám ůplně nejlevnější sušičku, chci se teptat jestli se to v té páře nedokroutí?? Už tak mě překvapila ta Slavíčkova přepravka.

NSmrtak - Profil | Čt 23.2.2017 12:58:31

sidneyv >> Ak chces nieco podobne, jak ma Slavíček, ak stačía tie plastove sitka zo susicky. Pouyivam 4 na sebe a vojdu tam dve kila guli. VEcer poslem fotku, je to jednoduche nereba takmer nic vyrabat. Na tu moju miniprodkuciu je to fajn.

Nchendler - Profil | Čt 23.2.2017 12:14:04

tvistr >> to je mozny....ten mame doma vsichni. :):):):)

Ntvistr - Profil | Čt 23.2.2017 11:58:53

Nejlepší vaření je v v konvektomatu ....)))

Nkikxa - Profil | Čt 23.2.2017 11:53:47

Slavíček >> taky jsem tu fotku pochopil špatně. Myslel jsem, že to vaříš jak to mas na te fotce což je blbost :) omlouvám se

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 11:43:25

chendler >> Je to vyfocený vyndaný z hrnce vysypu dám další a šup zpátky do hrnce .

NPvl - Profil | Čt 23.2.2017 11:42:01

chendler >> Máš v tom nějaký zmatek :o§)))))

Nchendler - Profil | Čt 23.2.2017 11:40:50

kikxa >> napsal jsi to trosku obracene ne? V pare,se to cele vari dyl....

NSlavíček - Profil | Čt 23.2.2017 11:40:47

kikxa >> Tohle se dává do hrnce na něm je poklice tak jaký je rozdíl mezi fritakem a tímhle ?

Nchendler - Profil | Čt 23.2.2017 11:39:07

Slavíček >> ja jsem myslel,ze to co jsi fotil,polozis nad hrnec. Ne ze vkladas do hrnce. Vypada to vselijak,rekl bych i dost nestabilne...