MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Jak stáhnout a vykostit okouna.

Dva způsoby jak rychle nachystat okouna...

Domino.S - ®, 11.1.2013
Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.
Průměrná známka: 1,13

Diskuse k tomuto rybářskému videu

N Woohooo - ® Čt 24.1.2013 17:54:43
Sem zvedav kdo to takle proziva kdyz si dava veprove kureci nebo hovezi ... :)))
N Domino.S - ® So 12.1.2013 2:57:08
marmyš >> Tak se stav někdy i ke mě... :-D
N nofish - ® Pá 11.1.2013 17:55:34
marmyš >> mi to moc po břiše stahovat nejde. Ale nějak to neřeším, rpotože okouny mám rád a škrabu je. Teď se mi nechtělo, tak jsem to zkusil stáhnout. Rozmrzlí, nic moc, Trahla se břicha. Zmrzlí šli dobře.
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:46:56
nofish >> Něco přes 70 a okouna stáhnu i na břiše tak,že zůstane čistá kůže.Vím kde má okoun maso,ale jde mi taky o to,aby ta porce nevypadala,že už ji měl někdo v hubě.Až někdy pojedu kolem tebe,tak ti to ukážu.
N nofish - ® Pá 11.1.2013 17:28:54
marmyš >> možná že jsi zmasil metrák ryb, ale kolik okounů? Neříkej mi že ho stáhneš i na břše v pohodě. Víš jak blbě to jde z toho břicha? Stáhneš rybu a břicho už je fuč. Zkoušel jsem stahovat zmrzlé, tam to šlo doře. Možnost je seřezávat to z kůže, to ještě celkem jde. Okoun má většinu masa na hřbetě, takže jde o prd, pokud teda nejedeš vyloženě na co nejvyšší výtěžnost. Myšleno, takhle velký okoun.

Ale souhlasím s tebou. Masit ryby není umění. Masit tak aby nebyl zbytený odpad, když už je zabíjím, to je umění :-)))
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:22:59
Suly >> Myslím,že se má chlapec stále dost učit.
N Embriot - ® Pá 11.1.2013 17:22:31
hele lidi, zkoušel sem to a je to na prd, to nejlepší maso zůstane i s kůží servané na pupku, tím pádem je ho lepší i se šupinama podélně rozpůlit, jen odříznout kostru, filetky s kostma příčně nakrájet, jikry a mlíčí nevyhazoat, nasolit, opepřít, nacitronovat a zprudka osmažit na sádle!
tím pádem kosti skřehnou natolik že jenom stačí oddělat kůži i se šupinama nebo seškrábnout šupiny, vložit do úst a vychutnat si gurmánský požitek s vínkem nejlépe se ženou, protože pak za tu snahu výsledek opravdu stojí za to :D
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:21:58
Hadrák >> Vloni jsem zmasil přes metrák ryb,jen abys věděl. Jde mi o to,,jak to filetuje.
N S&F - pescador - ® Pá 11.1.2013 17:20:06
Domino.S - >> Myslím,že zde najdeš inspirujících návodů jak na to dostatečné množství -
N Cloud - ® Pá 11.1.2013 17:16:19
Video pěkný 1.,sám teď v práci dělám tímto způsobem na zakázku, Pražmy královský,růžový,a Mořčáky evropský.
Mám tetno způsob rád!Na rychlé obsloužení,je to fajn!
:-)

PS: Prodávám všechny ryby jen na maso! :-((

[ Vstoupit do diskuse - 20 reakcí ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPrut Shimano Tribal TX Spod 12500 50mm

Za 2086
Novinka od firmy Shimano - prut Tribal TX Spod 12500 50mm. V nové řadě kaprových a specimen prutů Tribal TX v pozoruhodných cenových relacích nenajdete jediný ústupek od kvality a špičkových vlastností.


akce, rybareniFOX Přenosný vařič Cookware Standing Stove

Za 648
Tento praktický hořák s montáží na plynovou bombu má kompaktní design, díky kterému jej lze složit do malého pevného pouzdra, které je součástí balení. Má nastavitelnou kontrolu plamene, takže si můžete nastavit teplotu, kterou opravdu potřebujete.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SUMCI.COM SUMCI.COM

Pojeďte s námi na Ebro na sumce!