Jak stáhnout a vykostit okouna.

Diskuse k rybářskému videu Jak stáhnout a vykostit okouna.

Autor diskuse: Domino.S - Profil , 11.1.2013

Woohooo - Profil | Čt 24.1.2013 17:54:43

Sem zvedav kdo to takle proziva kdyz si dava veprove kureci nebo hovezi ... :)))

Domino.S - Profil | So 12.1.2013 2:57:08

marmyš >> Tak se stav někdy i ke mě... :-D

nofish - Profil | Pá 11.1.2013 17:55:34

marmyš >> mi to moc po břiše stahovat nejde. Ale nějak to neřeším, rpotože okouny mám rád a škrabu je. Teď se mi nechtělo, tak jsem to zkusil stáhnout. Rozmrzlí, nic moc, Trahla se břicha. Zmrzlí šli dobře.

marmyš - Profil | Pá 11.1.2013 17:46:56

nofish >> Něco přes 70 a okouna stáhnu i na břiše tak,že zůstane čistá kůže.Vím kde má okoun maso,ale jde mi taky o to,aby ta porce nevypadala,že už ji měl někdo v hubě.Až někdy pojedu kolem tebe,tak ti to ukážu.

nofish - Profil | Pá 11.1.2013 17:28:54

marmyš >> možná že jsi zmasil metrák ryb, ale kolik okounů? Neříkej mi že ho stáhneš i na břše v pohodě. Víš jak blbě to jde z toho břicha? Stáhneš rybu a břicho už je fuč. Zkoušel jsem stahovat zmrzlé, tam to šlo doře. Možnost je seřezávat to z kůže, to ještě celkem jde. Okoun má většinu masa na hřbetě, takže jde o prd, pokud teda nejedeš vyloženě na co nejvyšší výtěžnost. Myšleno, takhle velký okoun.

Ale souhlasím s tebou. Masit ryby není umění. Masit tak aby nebyl zbytený odpad, když už je zabíjím, to je umění :-)))

marmyš - Profil | Pá 11.1.2013 17:22:59

Suly >> Myslím,že se má chlapec stále dost učit.

Embriot - Profil | Pá 11.1.2013 17:22:31

hele lidi, zkoušel sem to a je to na prd, to nejlepší maso zůstane i s kůží servané na pupku, tím pádem je ho lepší i se šupinama podélně rozpůlit, jen odříznout kostru, filetky s kostma příčně nakrájet, jikry a mlíčí nevyhazoat, nasolit, opepřít, nacitronovat a zprudka osmažit na sádle!
tím pádem kosti skřehnou natolik že jenom stačí oddělat kůži i se šupinama nebo seškrábnout šupiny, vložit do úst a vychutnat si gurmánský požitek s vínkem nejlépe se ženou, protože pak za tu snahu výsledek opravdu stojí za to :D

marmyš - Profil | Pá 11.1.2013 17:21:58

Hadrák >> Vloni jsem zmasil přes metrák ryb,jen abys věděl. Jde mi o to,,jak to filetuje.

Cloud - Profil | Pá 11.1.2013 17:16:19

Video pěkný 1.,sám teď v práci dělám tímto způsobem na zakázku, Pražmy královský,růžový,a Mořčáky evropský.
Mám tetno způsob rád!Na rychlé obsloužení,je to fajn!
:-)

PS: Prodávám všechny ryby jen na maso! :-((

Domino.S - Profil | Pá 11.1.2013 17:05:48

nofish >> Tak tak, moc to hrotíte! Ryba je k žrádlu...

Suly - Profil | Pá 11.1.2013 16:53:11

marmyš >> Myslim že výtěžnost ač si na nějakou nehraje a v životě neslyšel o lidech jako ty je poměrně dobrá:-)

nofish - Profil | Pá 11.1.2013 16:39:49

krmča 70 >> ale no tááák. Ryba je žrádlo, tak proč to hned tak hrotit? Taky jsem jich letos asi dvanáct sežral. Ušetřil jsem život dvěma divokým kačenám zase. Tak co? V pořádku?

Kejml - Profil | Pá 11.1.2013 16:35:13

Mňam.. takový okounek na másle.. jenom osolit...

krmča 70 - Profil | Pá 11.1.2013 16:33:24

nofish >> to je ale velmi smutná ta vaše masařská realita

nofish - Profil | Pá 11.1.2013 16:12:26

Hadrák >> že to řešíš :-) Teď vadí, že zabl malého. Kdyby měl o dva cm víc, tak vadí, že zabil velkého :-D
Vítej ne mrku, tohle je každodenní realita :-)

Hadrák - Profil | Pá 11.1.2013 15:59:06

marmyš >> Rybolov - v tom slově je lov tzn. že se ryby loví pro maso, když se vám to nelíbí tak to nekomentujte...

marmyš - Profil | Pá 11.1.2013 5:52:06

Pracky mu urazit a ne ho pustit k rybě.Serve kůži i s masem.Aby se z těch pár kostí nezbláznil. Pokud už mermomocí musí zmasit takového prcka,tak si ho má vážit a snažit se mít z něj co nejvíc úžitku.A ještě se u toho,jikrnáč jeden,nechá natočit a radí to druhým.

bambus11 - Profil | Pá 11.1.2013 3:00:02

Souhlasím, takovouhle malou rybku je asi lepší udělat celou.. ale jak na to tak koukám, už jsem dlouho nic nezmasil :-))

Chosé 2 - Profil | Pá 11.1.2013 2:50:31

Pěkné, rychlé a poučné:-) Jen ta velikost trochu pokulhává:-o Tohle vypadá, že padne pět okounů na 0,5 kg filetu a tak bych šel raději do větších ryb:-)