MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Jak stáhnout a vykostit okouna.

Diskuse k rybářskému videu Jak stáhnout a vykostit okouna.

Autor diskuse: Domino.S ®11.1.2013

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Woohooo - ® Čt 24.1.2013 17:54:43
Sem zvedav kdo to takle proziva kdyz si dava veprove kureci nebo hovezi ... :)))
N Domino.S - ® So 12.1.2013 2:57:08
marmyš >> Tak se stav někdy i ke mě... :-D
N nofish - ® Pá 11.1.2013 17:55:34
marmyš >> mi to moc po břiše stahovat nejde. Ale nějak to neřeším, rpotože okouny mám rád a škrabu je. Teď se mi nechtělo, tak jsem to zkusil stáhnout. Rozmrzlí, nic moc, Trahla se břicha. Zmrzlí šli dobře.
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:46:56
nofish >> Něco přes 70 a okouna stáhnu i na břiše tak,že zůstane čistá kůže.Vím kde má okoun maso,ale jde mi taky o to,aby ta porce nevypadala,že už ji měl někdo v hubě.Až někdy pojedu kolem tebe,tak ti to ukážu.
N nofish - ® Pá 11.1.2013 17:28:54
marmyš >> možná že jsi zmasil metrák ryb, ale kolik okounů? Neříkej mi že ho stáhneš i na břše v pohodě. Víš jak blbě to jde z toho břicha? Stáhneš rybu a břicho už je fuč. Zkoušel jsem stahovat zmrzlé, tam to šlo doře. Možnost je seřezávat to z kůže, to ještě celkem jde. Okoun má většinu masa na hřbetě, takže jde o prd, pokud teda nejedeš vyloženě na co nejvyšší výtěžnost. Myšleno, takhle velký okoun.

Ale souhlasím s tebou. Masit ryby není umění. Masit tak aby nebyl zbytený odpad, když už je zabíjím, to je umění :-)))
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:22:59
Suly >> Myslím,že se má chlapec stále dost učit.
N Embriot - ® Pá 11.1.2013 17:22:31
hele lidi, zkoušel sem to a je to na prd, to nejlepší maso zůstane i s kůží servané na pupku, tím pádem je ho lepší i se šupinama podélně rozpůlit, jen odříznout kostru, filetky s kostma příčně nakrájet, jikry a mlíčí nevyhazoat, nasolit, opepřít, nacitronovat a zprudka osmažit na sádle!
tím pádem kosti skřehnou natolik že jenom stačí oddělat kůži i se šupinama nebo seškrábnout šupiny, vložit do úst a vychutnat si gurmánský požitek s vínkem nejlépe se ženou, protože pak za tu snahu výsledek opravdu stojí za to :D
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:21:58
Hadrák >> Vloni jsem zmasil přes metrák ryb,jen abys věděl. Jde mi o to,,jak to filetuje.
N S&F - pescador - ® Pá 11.1.2013 17:20:06
Domino.S - >> Myslím,že zde najdeš inspirujících návodů jak na to dostatečné množství -
N Cloud - ® Pá 11.1.2013 17:16:19
Video pěkný 1.,sám teď v práci dělám tímto způsobem na zakázku, Pražmy královský,růžový,a Mořčáky evropský.
Mám tetno způsob rád!Na rychlé obsloužení,je to fajn!
:-)

PS: Prodávám všechny ryby jen na maso! :-((
N Domino.S - ® Pá 11.1.2013 17:05:48
nofish >> Tak tak, moc to hrotíte! Ryba je k žrádlu...
N Suly - ® Pá 11.1.2013 16:53:11
marmyš >> Myslim že výtěžnost ač si na nějakou nehraje a v životě neslyšel o lidech jako ty je poměrně dobrá:-)
N nofish - ® Pá 11.1.2013 16:39:49
krmča 70 >> ale no tááák. Ryba je žrádlo, tak proč to hned tak hrotit? Taky jsem jich letos asi dvanáct sežral. Ušetřil jsem život dvěma divokým kačenám zase. Tak co? V pořádku?
N Kejml - ® Pá 11.1.2013 16:35:13
Mňam.. takový okounek na másle.. jenom osolit...
N krmča 70 - ® Pá 11.1.2013 16:33:24
nofish >> to je ale velmi smutná ta vaše masařská realita
N nofish - ® Pá 11.1.2013 16:12:26
Hadrák >> že to řešíš :-) Teď vadí, že zabl malého. Kdyby měl o dva cm víc, tak vadí, že zabil velkého :-D
Vítej ne mrku, tohle je každodenní realita :-)
N Hadrák - ® Pá 11.1.2013 15:59:06
marmyš >> Rybolov - v tom slově je lov tzn. že se ryby loví pro maso, když se vám to nelíbí tak to nekomentujte...
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 5:52:06
Pracky mu urazit a ne ho pustit k rybě.Serve kůži i s masem.Aby se z těch pár kostí nezbláznil. Pokud už mermomocí musí zmasit takového prcka,tak si ho má vážit a snažit se mít z něj co nejvíc úžitku.A ještě se u toho,jikrnáč jeden,nechá natočit a radí to druhým.
N bambus11 - ® Pá 11.1.2013 3:00:02
Souhlasím, takovouhle malou rybku je asi lepší udělat celou.. ale jak na to tak koukám, už jsem dlouho nic nezmasil :-))
N Chosé 2 - ® Pá 11.1.2013 2:50:31
Pěkné, rychlé a poučné:-) Jen ta velikost trochu pokulhává:-o Tohle vypadá, že padne pět okounů na 0,5 kg filetu a tak bych šel raději do větších ryb:-)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné ]

Co je nového - všeobecné
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNash pouzdro 12 ft Double Rod Skin

Za 2.277
Obal na pruty Nash 12ft Double Rod Skin - Inovované pouzdro na dva pruty, které kvalitou předčí všechnu konkurenci. Praktické a kompaktní pouzdro, které pojme dva kompletně sestavené pruty i s podběrákem, vidličkami a dalším příslušenstvím.

akce, rybareniNash nahazovací rukavice Casting Glove Right (pravá)

Za 297
Nahazovací rukavice, která ochrání Váš prst při silovém nahazování do dálky anebo při krmení s těžkou raketou. * pogumovaná spodní část pro maximální grip * kevlarový materiál na prstě odolá i agresivním pleteným šňůrám * univerzální velikost s elastickým stahováním

Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Sema Sema

Hradec Králové, Pražská 8