MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Dobrota na grilu

Grilování ryb

alobal, sul, grilovaci koreni (pripadne rybi koreni), muze se pridat i cesnek, nebo kolecko citronu - podle chuti.

Nejlepe cerstvou rybi pulku (prip.filetu) osolime a posypeme grilovacim korenim, pripadne potreme cesnekem. Cele maso zabalime do alobalu a vlozime na rozpaleny gril (rost). Zalezi na kazdem, jak ma maso rad propecene, pripadne suche a podle toho zvolime dobu, po kterou bude maso na grilu. Pokud chceme maso susi nechame alobal trochu pootevreny, aby mohla stava vytekat ven.

Podavame bud samotne, nebo s chlebem ci brambory. Takto delame ryby na chate a vsem moc chutnaji.

 

Roman C. - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,25

Diskuse k receptu

N marmyš - ® Ne 19.10.2014 19:26:33
salfi >> možná někde za pět let najde recept:-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 19:24:39
marmyš >> a boji se ho otevrit...
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 18:54:35
salfi >> známý má už přes 10 let v mrazáku chobotnici z Jadranu:-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 18:42:46
marmyš >> myslim, ze 15let ten trojobal nevydrzi ani v lednici
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 18:05:08
salfi >> proč se ptáš, koukni na profil,před hodinou tu byl. Taky asi budu muset sem dát nějaký recept,asi kapra v trojobalu.-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 18:01:42
marmyš >> po patnacti letech se konecne podle toho receptu podarilo neco ugrilovat a muze se teda konecne pochvalit. Zije jeste autor?
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 17:56:05
salfi >> Je vidět,že to nebyl unáhlený názor:-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 17:48:06
marmyš >> a taky ze mu nekdo po patnacti letech zareagoval a podekoval za recept:)
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 17:09:17
zaplosaka >> že ho někdo dal sem.-)))
N zaplosaka - ® Ne 19.10.2014 17:00:33
nějak nechápu ten recept,co je na tom zvláštního...?
N 09cert - ® Ne 19.10.2014 15:48:39
Falcon* >> OK dik
N Falcon* - ® Ne 19.10.2014 15:37:20
09cert >> Rybu můžeš klidně grilovat po celou dobu bez alobalu, ale maso bude o něco sušší.
N 09cert - ® Ne 19.10.2014 15:17:05
Falcon* >> Uf, to jsem rad. Jelikoz bydlim v panelaku, tak je pro mne varianta s grilem temer nemozna. Nicmene kdyz bych mel moznost nekde grilovat, nebude lepci tu rybu alspon trochu pogrilovat bez alobalu a pak ji teprv zabalit?Jako ze by tam bylo cejtit to ogrilovani.
N Falcon* - ® Ne 19.10.2014 15:01:48
09cert >> Jde, mi to taky děláme v troubě a žádný velký rozdíl v tom nevidím :)
N 09cert - ® Ne 19.10.2014 14:36:37
Jde to i doma v troube?
N Sumec_123 - ® Ne 19.10.2014 13:58:52
urcite vyzkousim dekuji za napad :-)

[ Vstoupit do diskuse - 16 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPenn Slammer - doprodej!!!

Za 1.579
Legendární celokovový naviják nyní za nejlepší cenu na trhu. Všechny modely skladem, doprava ZDARMA!!!

akce, rybareniDoprodej - JRC Contact All Season

Akční nabídka na jeden z nejoblíbenějších spacích pytlů na trhu. Akce platí do vyprodání skladových zásob. Super cena + Doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SAF SAF

Nabízíme pronájem chat a lodí v atraktivních lokalitách středního Norska. Naše destinace jsou vhodné pro rybáře, aktivní sportovce i rodiny...