MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Dobrota na grilu

Grilování ryb

alobal, sul, grilovaci koreni (pripadne rybi koreni), muze se pridat i cesnek, nebo kolecko citronu - podle chuti.

Nejlepe cerstvou rybi pulku (prip.filetu) osolime a posypeme grilovacim korenim, pripadne potreme cesnekem. Cele maso zabalime do alobalu a vlozime na rozpaleny gril (rost). Zalezi na kazdem, jak ma maso rad propecene, pripadne suche a podle toho zvolime dobu, po kterou bude maso na grilu. Pokud chceme maso susi nechame alobal trochu pootevreny, aby mohla stava vytekat ven.

Podavame bud samotne, nebo s chlebem ci brambory. Takto delame ryby na chate a vsem moc chutnaji.

 

Roman C. - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,25

Diskuse k receptu

N marmyš - ® Ne 19.10.2014 19:26:33
salfi >> možná někde za pět let najde recept:-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 19:24:39
marmyš >> a boji se ho otevrit...
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 18:54:35
salfi >> známý má už přes 10 let v mrazáku chobotnici z Jadranu:-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 18:42:46
marmyš >> myslim, ze 15let ten trojobal nevydrzi ani v lednici
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 18:05:08
salfi >> proč se ptáš, koukni na profil,před hodinou tu byl. Taky asi budu muset sem dát nějaký recept,asi kapra v trojobalu.-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 18:01:42
marmyš >> po patnacti letech se konecne podle toho receptu podarilo neco ugrilovat a muze se teda konecne pochvalit. Zije jeste autor?
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 17:56:05
salfi >> Je vidět,že to nebyl unáhlený názor:-)
N salfi - ® Ne 19.10.2014 17:48:06
marmyš >> a taky ze mu nekdo po patnacti letech zareagoval a podekoval za recept:)
N marmyš - ® Ne 19.10.2014 17:09:17
zaplosaka >> že ho někdo dal sem.-)))
N zaplosaka - ® Ne 19.10.2014 17:00:33
nějak nechápu ten recept,co je na tom zvláštního...?
N 09cert - ® Ne 19.10.2014 15:48:39
Falcon* >> OK dik
N Falcon* - ® Ne 19.10.2014 15:37:20
09cert >> Rybu můžeš klidně grilovat po celou dobu bez alobalu, ale maso bude o něco sušší.
N 09cert - ® Ne 19.10.2014 15:17:05
Falcon* >> Uf, to jsem rad. Jelikoz bydlim v panelaku, tak je pro mne varianta s grilem temer nemozna. Nicmene kdyz bych mel moznost nekde grilovat, nebude lepci tu rybu alspon trochu pogrilovat bez alobalu a pak ji teprv zabalit?Jako ze by tam bylo cejtit to ogrilovani.
N Falcon* - ® Ne 19.10.2014 15:01:48
09cert >> Jde, mi to taky děláme v troubě a žádný velký rozdíl v tom nevidím :)
N 09cert - ® Ne 19.10.2014 14:36:37
Jde to i doma v troube?
N Sumec_123 - ® Ne 19.10.2014 13:58:52
urcite vyzkousim dekuji za napad :-)

[ Vstoupit do diskuse - 16 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniGIANTS FISHING Vážící sak plovoucí Luxury Camo XL + Váha

Za 1.099
Extra velký a propracovaný vážící sak, ve kterém můžete bezpečně též přechovávat svůj úlovek. Váha je vybavena přehledným numerickým ciferníkem do 22kg a její součástí je metr.

akce, rybareniNIKL Hotové boilies 68 - novinka

Za 139
V roce 1968 se odehrála řada událostí, které negativním způsobem ovlivnily budoucnost tehdejšího Československa. Jedna pozitivní věc se však tehdy odehrála.


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SUMCI.COM SUMCI.COM

Pojeďte s námi na Ebro na sumce!