Dobrota na grilu

Diskuse k rybímu receptu Dobrota na grilu

Autor diskuse: Roman C. - Profil , 30.11.1999

marmyš - Profil | Ne 19.10.2014 19:26:33

salfi >> možná někde za pět let najde recept:-)

salfi - Profil | Ne 19.10.2014 19:24:39

marmyš >> a boji se ho otevrit...

marmyš - Profil | Ne 19.10.2014 18:54:35

salfi >> známý má už přes 10 let v mrazáku chobotnici z Jadranu:-)

salfi - Profil | Ne 19.10.2014 18:42:46

marmyš >> myslim, ze 15let ten trojobal nevydrzi ani v lednici

marmyš - Profil | Ne 19.10.2014 18:05:08

salfi >> proč se ptáš, koukni na profil,před hodinou tu byl. Taky asi budu muset sem dát nějaký recept,asi kapra v trojobalu.-)

salfi - Profil | Ne 19.10.2014 18:01:42

marmyš >> po patnacti letech se konecne podle toho receptu podarilo neco ugrilovat a muze se teda konecne pochvalit. Zije jeste autor?

marmyš - Profil | Ne 19.10.2014 17:56:05

salfi >> Je vidět,že to nebyl unáhlený názor:-)

salfi - Profil | Ne 19.10.2014 17:48:06

marmyš >> a taky ze mu nekdo po patnacti letech zareagoval a podekoval za recept:)

marmyš - Profil | Ne 19.10.2014 17:09:17

zaplosaka >> že ho někdo dal sem.-)))

zaplosaka - Profil | Ne 19.10.2014 17:00:33

nějak nechápu ten recept,co je na tom zvláštního...?

09cert - Profil | Ne 19.10.2014 15:48:39

Falcon* >> OK dik

Falcon* - Profil | Ne 19.10.2014 15:37:20

09cert >> Rybu můžeš klidně grilovat po celou dobu bez alobalu, ale maso bude o něco sušší.

09cert - Profil | Ne 19.10.2014 15:17:05

Falcon* >> Uf, to jsem rad. Jelikoz bydlim v panelaku, tak je pro mne varianta s grilem temer nemozna. Nicmene kdyz bych mel moznost nekde grilovat, nebude lepci tu rybu alspon trochu pogrilovat bez alobalu a pak ji teprv zabalit?Jako ze by tam bylo cejtit to ogrilovani.

Falcon* - Profil | Ne 19.10.2014 15:01:48

09cert >> Jde, mi to taky děláme v troubě a žádný velký rozdíl v tom nevidím :)

09cert - Profil | Ne 19.10.2014 14:36:37

Jde to i doma v troube?

Sumec_123 - Profil | Ne 19.10.2014 13:58:52

urcite vyzkousim dekuji za napad :-)