Domácí výroba sýrů

Pozoruji tady zvětšený zájem o výrobu domácích sýrů, také začínám, tak si zde můžeme předávat poznatky o výrobě sýrů a vše kolem toho.
Autor diskuse: PYTLAKS - Profil , 9.1.2019 všeobecné - ostatní

jaké máte nejraději sýry

A) s bílou plísní8%

B) s modrou plísní24%

C) pařené0%

D) s mazem na povrchu0%

E) tvrdé bez ok4%

F) tvrdé s oky12%

G) všechny52%

Od 7.1.2021 hlasovalo 25 čtenářů.

ŠUKI - Profil | Čt 25.4.2024 12:26:11

PYTLAKS >> Tož mohl bys cosi poslat 🤭

PYTLAKS - Profil | Čt 25.4.2024 11:48:28

Jedno z posledních mazání před zabalením limburger tomme reblo st Paulin

PYTLAKS - Profil | Čt 25.4.2024 8:55:13

Zapomenuté Nalžovské

PYTLAKS - Profil | Út 19.3.2024 18:17:50

Farmář

medvěd - Profil | St 13.3.2024 16:44:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

už se koupou

PYTLAKS - Profil | St 13.3.2024 14:39:27

medvěd >> tvrdé možná o víkendu,uvidím podle času,dnes kambozola a kamembert

medvěd - Profil | Út 12.3.2024 20:19:07

PYTLAKS >> ve tvrtek Pyrenej a zase troška klidu

PYTLAKS - Profil | Út 12.3.2024 20:02:28

medvěd >> já mám už založený tomme a sýří se limburger

Káceč - Profil | Út 12.3.2024 19:36:18

medvěd >> parádní dřevěnej Merkur :-)

medvěd - Profil | Út 12.3.2024 18:42:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnes troška dohřívaných sýrů z Alp.

PYTLAKS - Profil | Po 11.3.2024 10:01:08

medvěd >> má začít pršet od večera až do čtvrtka,tož možná něco stvořím

medvěd - Profil | Po 11.3.2024 8:25:55

PYTLAKS >> já tento týden ještě 2x

PYTLAKS - Profil | Po 11.3.2024 7:58:42

medvěd >> tak já jsem se na to zase vyprdl

medvěd - Profil | Ne 10.3.2024 17:12:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tročka haloumi na gril

PYTLAKS - Profil | So 9.3.2024 13:01:08

medvěd >> možná zítra zajedem pro mléko a udělám jakési smraďochy

medvěd - Profil | So 9.3.2024 11:16:50

PYTLAKS >> já taky moc ne,ale příští týden jsou u nás jarňáky ,nemím treninky s klukama tak min.2x uvařím

PYTLAKS - Profil | So 9.3.2024 10:59:48

medvěd >> já jsem dělal naposledy někdy v prosincu,nemám čas nic tvořit:-(

medvěd - Profil | So 9.3.2024 8:52:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jeden macek ze včerejška

PYTLAKS - Profil | Po 25.12.2023 9:02:05

Sazava10 >> já to nevakuuju

Sazava10 - Profil | Ne 24.12.2023 15:06:11

PYTLAKS >> vzal jsem nivu zavakuoval a v lednici bylo okolo roku byla tedy tvrdší,ale výborná.

PYTLAKS - Profil | Ne 24.12.2023 9:27:43

Sazava10 >> někdy je nech déle a poznáš jak to chutná:-)

PYTLAKS - Profil | Ne 24.12.2023 9:27:05

medvěd >> zkus to je to výborné,každý si ho chválí:-)

medvěd - Profil | Út 19.12.2023 18:25:49

PYTLAKS >> Tak zrovna tento sýr by mne nenapadlo archivovat.Normálně je to polotvrdý sýr pod mazem,který jím za něsíc

Sazava10 - Profil | Út 19.12.2023 18:20:19

PYTLAKS >> tak dlouho my nevydrží!😂😂

PYTLAKS - Profil | Út 19.12.2023 18:00:16

Sazava10 >> ne,já že je mám z ledna 😄

Sazava10 - Profil | Út 19.12.2023 17:16:33

medvěd >> tak zhruba 10 den až se tam začne dělat plíseň tak jí nechám aby se trošku rozjela a propichuje..