Rybí gastronomie - máte rádi ryby?

Rybolov je o lovu a rybí maso je zdravé. Jakou rybu z českých vod preferujete na talíři? A dle jakého receptu?
Autor diskuse: elhierro - Profil , 25.1.2014 všeobecné - ostatní

Jakou rybu z českých vod preferujete na talíři?

A) kapra13%

B) amura3%

C) candáta36%

D) štiku3%

E) okouna17%

F) sumce8%

G) úhoře5%

H) pstruha duhového nebo obecného8%

I) lína4%

J) ostatní4%

Od 25.1.2014 hlasovalo 281 čtenářů.

trubadurek - Profil | Čt 10.3.2016 0:04:31

pstruh lososový

kolib - Profil | Po 15.2.2016 14:35:31

a ryby už nikdo nepřipravuje??

Ani nekonzumuje??

PYTLAKS - Profil | Čt 27.11.2014 7:04:37

Lauri >> dík mám to,nějak se mi to vytratilo ze záložek:-)

Lauri - Profil | St 26.11.2014 21:28:19

PYTLAKS >> už netuším, zkus to tady někde najít. https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=videorecepty
Jinak mi dělá problém zapamatovat si co bylo před hodinou natož kdysi :)

PYTLAKS - Profil | St 26.11.2014 18:05:34

Lauri >> prosím tě jak se jmenuje ta stránka s těma video receptama jak si dělal ty bulky?:-)

Lauri - Profil | Pá 21.11.2014 21:47:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jeden sotva mírový duháček

sliver - Profil | So 1.11.2014 20:53:56

Lauri >> u nás kdysi sadili jen marény, v současné době znám marénu i peledě z Polska a je mezi nimi velký rozdíl. Takže jsem jen poznamenal, že mi ty tvoje uzenáče připadají spíš jako peleď. Takže klídek a ať ti nezaskočí kost , bo to už je pak jedno jestli z marény nebo peleďa.

elhierro - Profil | So 1.11.2014 12:49:04

Jack6 >> i tady jsme labuznici, tedy i omylem jsi tu spravne. :-) Prima den.

tomisBMW - Profil | So 1.11.2014 11:37:58

Jack6 >> twl to musela být akce ;-) omlouvat se nám nemusíš FRAJEŘI sledují obě skupiny a je tak nějak jedno kde ten žvanec přistane :-D

Jack6 - Profil | So 1.11.2014 11:32:57

elhierro >> Celý den se udilo, bečka naražená, i nějaký ten pullitr padl. Původně jsem se chtěl o tento příspěvek podělit ve skupině ,,Udírny a uzení,, .A jak se teď ráno dívám ,tak jsem si trošku spletl skupinu. Omlouvám se :)

elhierro - Profil | So 1.11.2014 8:15:20

Jack6 >> Sice to není FISH BURGER, ale přesto palec nahoru. :-)

Blue - Profil | So 1.11.2014 1:05:53

Tož přátelé první diskuse kterou opuštím tak rychle je večer a nemůžu už na to koukat jinak bych ted v 1 ráno musel ještě utočit na lednici :-) ale jinak krása :-)

j.sladkay - Profil | Pá 31.10.2014 21:51:24

Jack6 >> bez cibule?:))

Jack6 - Profil | Pá 31.10.2014 21:43:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hoši ,toš toto je moravský burger. Z ještě teplé krkovičky ;)

PYTLAKS - Profil | St 29.10.2014 21:31:20

mlíčnák >> jak ne?

mlíčnák - Profil | St 29.10.2014 20:49:42

PYTLAKS >> Nenaleješ průvodcom a chceš chytat :-)) Hanba Ti :-)))

Lauri - Profil | Út 28.10.2014 20:39:07

sliver >> jak jistě víš, tak síh maréna stejně jako síh peleď mezi sebou vytváří plodné křížence, tudíž klasická čistá forma marény nebo čistá forma peledě v Čechách skoro není. Ale jak říkám, to jistě víš sám

sliver - Profil | Út 28.10.2014 19:51:18

Lauri >> myslím, že to je spíš peleď než maréna, co ?

Lauri - Profil | Út 28.10.2014 19:48:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ještě jeden had

Lauri - Profil | Út 28.10.2014 19:45:58

S&F - pescador >> dá se dělat spousta věcí, jen kdyby nebyl tak drahej :(

S&F - pescador - Profil | Út 28.10.2014 17:28:31

Lauri >> Tatarák je taky výborný a když tak i do sushi.

Lauri - Profil | Út 28.10.2014 17:23:10

ondra-voj >> stačí minuta na pánvi navíc a byl by jak podrážka. Mám ho rád u jako sashimi

ondra-voj - Profil | Po 27.10.2014 0:22:26

Lauri >> je to pěkný, když se to udělá tak jak jsi to udělal, tak to je o labužnictví... prostě dobrý. .. to bych si dal taky :-))) tuňáka můžu :-))

Lauri - Profil | Ne 26.10.2014 19:18:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak jsem si dal zase něco dobrého...

PYTLAKS - Profil | Pá 17.10.2014 8:27:10

elhierro >> to bych ho musel prvně chytit,spíš mít čas na to:-)

elhierro - Profil | Pá 17.10.2014 8:04:50

PYTLAKS >> Jde to i s jinou rybou. Zkus takto ukuchtit kapře. :-)

p.lorenc - Profil | Čt 16.10.2014 14:17:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak tu jsem ještě nebyl. Jak je to možné?! Přidávám k oblíbeným:-))))

PYTLAKS - Profil | Čt 16.10.2014 13:11:27

elhierro >> bych prvně musel chytit sumca:-))

elhierro - Profil | So 11.10.2014 9:32:44

Přátelé, včera jsem vyzkoušel nový recept, sumčí filátka na medu. Je to bašta. :-)

PYTLAKS - Profil | Út 23.9.2014 6:49:57

Lauri >> aha:-)

Lauri - Profil | Po 22.9.2014 22:25:21

PYTLAKS >> jde to z cejnů. jedna k jedné voda a ocet, nechat pár dní změknout kosti a je to. Nebo mi to aspoň říkal známej :)

PYTLAKS - Profil | Po 22.9.2014 20:01:24

tomisBMW >> z našich ryb by to asi nešlo:-)majů jinů konzistencu masa

tomisBMW - Profil | So 20.9.2014 17:44:27

Děláte někdo matesy a hodíte nám sem svůj vymazlenej recept?

PYTLAKS - Profil | Út 16.9.2014 20:02:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dnes jsem si upekl švédského lososáka:-)