Kvalitni tekuta jatra

Zdravim.Budu pomalu kupovat suroviny,ve vsem mam jasno od koho atd.,ale s jatrama vaham.Dobrou cenu maji Carp-B,ale nevim, jak je to s kvalitou.Poradte prosim od koho berete jatra vy a jak jste spokojeni.Predem diky
Autor diskuse: Pítrsák - Profil , 12.1.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

waters - Profil | Út 22.7.2014 13:45:26

Ahoj nevite nekdo jak jsi vyrobyz esenci dik za radu

FOUSATEJ HAT - Profil | Út 15.7.2014 7:14:10

Martík >> To asi jo :-))

Martian - Profil | Po 14.7.2014 22:55:43

Pítrsák >> :-))))) ok nic sem nerekl :D at to jezdi!

Pítrsák - Profil | Po 14.7.2014 22:54:03

Martian >> Je to 2,5 roku stará diskuze a už mám vybráno:-)

Martian - Profil | Po 14.7.2014 22:49:31

Pítrsák - >> zdarec. pouzivam carp-b dipy i tato tekuta jatra a spokojenost.

waters - Profil | Po 14.7.2014 21:01:20

Ještě dotaz když to mam naložení v soli rybam to vadit nebude

Martík - Profil | Po 14.7.2014 20:26:15

FOUSATEJ HAT >> tak asi trošku v jiných dávkách, než já,ne?? ;)

FOUSATEJ HAT - Profil | Po 14.7.2014 18:17:04

Martík >> klidně ochutnej i to kde je kyselina máselná, výrobci cocacoly to používaji jako zvýrazňovač chuti

kura11 - Profil | Po 14.7.2014 17:39:45

waters >> v tom super recepte kde mas X rybej muky a krupice ti chyba nejaky lepsie pojivko.. to co si dal vyzera tak na dobre rybacie halusky.. :-))

waters - Profil | Po 14.7.2014 17:22:22

No ale kdyby tam nejaka voda zbyla tak ta suk to musí vytáhnout a plisen jse tam nemůže dělat když sul to hned sezere

SPRO60 - Profil | Po 14.7.2014 11:59:52

waters >> projdi si diskuse na MRKu ... řešilo se to tu mockrát.

SPRO60 - Profil | Po 14.7.2014 11:59:02

waters >> celkem to funguje dobře, zkoušel jsem jen "smrady" ... řádově měsíce to vydrží bez problému s viditelnou ztrátou kvality boilies ... sůl např. v Kauflandu se dá koupit za pár korun kg ... zasypat koule solí a uzavřít v plastovém kbelíku ... jen musíš boilíky pořádně vysušit ... sůl sama o sobě je hygroskopická - tedy váže na sebe vodu.

waters - Profil | Po 14.7.2014 11:02:20

Ahoj chtěl bych jse zeptat jestli nekdo máte zkušenosti s nakládánim bolies do soli jako konzervace

waters - Profil | Ne 13.7.2014 9:04:12

Mam to ve stinu ale podle mne je chyby v těstě

Pvl - Profil | Ne 13.7.2014 8:03:54

waters >> nejspíš rychle sušíš !

waters - Profil | So 12.7.2014 20:12:34

Jo koule mi začaly praskat

Pvl - Profil | So 12.7.2014 18:51:45

waters >> Určitě ne .Budou ještě dodatečně upravena (tepelně ?)Budeš jich potřebovat velké množství ? Koupil bych je a hotovo .

waters - Profil | So 12.7.2014 18:34:48

No ale asi to nebudou je mix játra ne

Pvl - Profil | So 12.7.2014 18:17:00

waters >> doma --rozmixovat syrová a použít

waters - Profil | So 12.7.2014 17:43:50

Ja vím že tu mám dost otázek ale nevíte někdo hak jse dají udělat tekute játra

Lukas H - Profil | So 12.7.2014 12:36:46

Super tekutá játra jsou od progressive baitting

waters - Profil | So 12.7.2014 7:55:18

A co sojova mouka a sus mleko a psenicne klicky a oplatkova mouka

chesper - Profil | So 12.7.2014 7:41:59

waters >> zkus přidat gluten a albumin , pak je ještě možné že si měl velký průměr hada

waters - Profil | So 12.7.2014 6:46:53

2,5 detska krupice 0,800tunak m 1kg bila ryba m 1kgcsl 0,500olihen m 0,800losos m 0; 250ml losos olej lk baits 0,500mljatra 0,100ml e fk tod vse

agig - Profil | Pá 11.7.2014 23:08:15

Pítrsák - >> www.krmivahulin.cz kvalita a dobrá cena ostatní je na tobě ;-)

don Ferrari - Profil | Pá 11.7.2014 22:10:25

waters >> napiš přesný recept, pak se dá radit

waters - Profil | Pá 11.7.2014 20:43:56

Jo lososovej

Casio - Profil | Pá 11.7.2014 20:42:13

waters >> dával jsi do těsta olej ?

waters - Profil | Pá 11.7.2014 20:34:50

Ahoj dělal jsem koule z rybych moucek a a krupice a v robalu jsem mi rozvalovali mohl by někdo poradit nebo aspoň nějaký mustr ceho jse mam držet u dávkování

haldorádo - Profil | Pá 11.7.2014 20:33:17

Zdravím kolegov od vody .... neskúšal niekto skvapalniť pečeň / jatra / v domácích podmienkach????--- s kyselinou boritou???? - je to prášok bez farby, bez aromy, vypada ako soľ. Na mletú pečeň / játra / sa pridá 10 % z váhy pečene / játra /

waters - Profil | Pá 11.7.2014 19:54:11

Slavíček >> Nebo nějak poradit v robalu jse mi ty koule rozvalovali a byli dute

waters - Profil | Pá 11.7.2014 19:52:35

Slavíček >> aha to nevadi a muzes mi poradit delal jsem kouke s ryby moucek a v robalu mi to nešlo pojivo jsem měl dětskou kripici a muzes mi aspon pomoc jak to mám davkovat aby to drželo

Slavíček - Profil | Pá 11.7.2014 19:41:03

waters >> sorry ale ne recepty dávám pouze výměnou za jiný recept nebo hodně dobrým známým .

waters - Profil | Pá 11.7.2014 17:53:17

Slavíček >> ahoj mohl by jsi mi poslat do zprávy recept na frankfurskou klobasu dik ja ho schanim a nemůžu ho sehnat

Martík - Profil | Út 14.2.2012 22:24:51

Slavíček >> já jednou smíchal práškovou asafoetidu se smetanou a to se fakt nedalo. Bylo to jako kyselá psí pr....l. jinak pro mě je samozřejmostí většinu směsí ochutnat,před tím, než válím. I u vlastních bůůůůstrů ( :-) ) i u koulí. Samozřejmě,kde je třeba kys.máselná nebo takový nějaký x-treme, tak ne :))