Otevřená povídka (open source), doplňte děj.

Napadla mě věc otevřené (nejlépe humorné) povídky. Každý může přidat příspěvek navazující více či méně na předešlí. Poprosím jen o jednu věc, pokud budete chtít někomu něco zdělit, vložte to prosím na konci textu do závorky. Tak já tedy začnu...
Autor diskuse: michec - Profil , 24.8.2011 všeobecné - ostatní

Co dál z naší povídkou? Nechat kováře zemřít.....?

A) uzamknout ´´otázku´´.0%

B) Nikterak nezasahovat a nechat ji jak je.67%

C) Udělat čáru a začít odznova.22%

D) zregulovat lépe pravidla.11%

Od 7.9.2011 hlasovalo 9 čtenářů.

michec - Profil | St 7.9.2011 19:29:40

(Děkuji. nečekal jsem že z toho vydám knížku. Ale přece jen ze začátku jsem se dost bavil. I já jsem chtěl přidávát a tím nenechat zemřít tuto ´´otázku´´ Jenže jak navázat na poslední zápis -tím nemyslím GRUPA- ale tak všeobecně mě vůbec nenapadlo jak. Ano, vím 100 lidí 100 názorů. Tak proto se vás, protože hlavně vás se to týká zeptám v anketě jak pokračovat.)

Wildes - Profil | St 7.9.2011 17:46:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

( Milí kolegové a přátelé ...
... necelý týden jsem byl fishovat a nyní po návratu a přečtení si našeho ničeho si lámu hlavu s tím, proč tenhle příběh pravidelně směřuje k tomu, že náš kovář-rybář-Lukáš trpí nekonečnými inzultacemi rektu a taky tím, že se všichni jemu snaží neustále ubližovat ... to nemáme nikdo dost kuráže či rozumu pro smysluplný příběh ?? .... Michec to myslel dobře a má ode mě palec za nápad - jenže škoda snahy několika když několik krát deset si z toho dělá ventilaci svých sexuálních či mentálních choutek ... není to myšleno konkrétně - aby se třeba poslední respondent Grupa nenaxral ... nic proti nikomu a nic není myšleno konkrétně :) ale spíš celkově ... ) .... ať vás síla provází :DD

GRUPA - Profil | St 31.8.2011 18:20:01

....jenže sekyra záhadně opustila topůrko a zatla se za kovářovo ucho. Zlostí a bezmocí se zmýtající kovář upadá k zemi a úpí. Za vše můžou Jehovovi uhrančité a prokleté boilie hypno oči, které zaklely sekyru.
Vše pozurujíc dírou v plotě soused Match-Pičkin, také neunikl Jehovovu mocnému zraku a další jeho kletbě v podobě frankfurtské klobásy, která se vší silou zaryla Match-Pičkinovi do jeho okoralého konečníku. S výkřikem sevřel mocně svůj v ruce dřímající jemný prut a upadl do mdlob......

Wildes - Profil | St 31.8.2011 17:19:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na dvorku se mezitím sbíral kovář se země. Prasátko Martin mu něžně olízalo tvář od prachu a spokojeně ulehlo k jeho nohám. Když kovář spatřil Jehovu s pětatřicítkami koulemi green lipped mussel koulemi nadipovanými v black pepper místo očí, jal se jej nepředstavitelný vztek. Byly to poslední dvě velké koule které měl. Trumfy, které si hlídal celou sezonu. Večer je měl v plánu nastražit na dalšího prasečkina. Takhle mu nezbyde než se spolehnout na srkačku. S myslí plnou výčitek a zlosti hodil po Jehovi sekyrou, která ležela na zemi. Jenže sekyra ....

(Kok - máš recht - radost si kazit nenecháme :)))) )

Wildes - Profil | St 31.8.2011 17:06:46

Fishky >> (homobuzokláda Lukáš zemřel pouze vnitřně ... copyright by Netipa ... :)))) nečteš - nevíš :)) a pokud čteš tak to tu zas tak marné nebude :D )

Kok - Profil | St 31.8.2011 12:43:05

Fishky >> ( skazil jsi nám radost:)

Fishky - Profil | St 31.8.2011 12:39:18

(Co tu stále ještě vypisujete? Baladu na teplýho kováře? boha jeho husté kafe na to, že ve třetím příspěvku ho Pepa-č zabil :-)

Kok - Profil | St 31.8.2011 12:31:26

Wildes >> proletáři všech zemííí, ...vyližte mně prdel!!!! ....pak si škytnul a do důlků bez očí si zastrčil bojlí které našel na kovářovic dvorku...

Wildes - Profil | St 31.8.2011 11:17:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

.... kdo kdy jedl lidské kůže ví, že syrové kůže nadýmají. A to strašně. Kovář často kupoval v místním Killbertu Žuralíkovi nakládané lidské kůže. Ty už tak moc nenadýmají. Jsou však strašně drahé, protože podléhají nově zavedené dani z prdu.

Jehova pořád žil. Nebyl si jistý tím, co mu přesně kovář udělal, protože mu vrtule úplně a dočista vytloukla oči. Uši už taky neměl, ale matně slyšel pravidelné vrnění elektromotoru. Napadlo jej, že ho musí nějak zastavit. Ale jak když má srdce napojeno na stejnou cívku?
Lukáš si dal zatím voraz. Stáhl motor na jedničku a odběhl si do kuchyně pro své oblíbené velbloudy. Jehova sebou zkoušel trhat a vyprostit se z kozelce, ale marně. Pomalé otáčky motoru způsobovaly pomalejší tep srdce a Jehova proto neměl dost sil. Navíc se při jeho pohybech Žuralík strašně rozeštěkal. Hned na to bylo slyšet dupot kovářových martensek.
Vracel se.
Zastavil se na posledním schodu a škrtl zapalovačem. To byla ovšem chyba. Komínový efekt ve spolupráci s panem metanem z psíkovy řitky udělali své. Kováře to vykoplo z dílny jako prodavač v obchodě CaR zákazníka poptávajícího sadu filetovacích nožů.
Výbuch však způsobil zkrat v elektřině a následné zastavení motoru. A samozřejmě taky srdce Jehovy. Jehova však neumřel. Sám se tomu podivil. Najednou si uvědomil, že je vlastně svatý. Tudíž všemocný.
Postavil se na nohy, vyškubnul si motor i se srdcem z hrudi a s důlky po očích plnými nenávisti zakřičel ..... :

Kok - Profil | St 31.8.2011 6:50:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

, vrtulí však tak aby se listy motoru dotýkali jehovovi tváře, ....nic netušící jehova je v klidu a nebrání se, neví co ho čeká. Na nějakou dobu se kovář vytratí do dílny odkud se vrací s letlampou a porodními kleštěmi. Dábělsky se usmívá a usedá na svázaného jehovu. Chvíli si bezmocného svatého prohlíží poté pouští motor, ....jehova křičí bolestí a z jeho obličeje létají vzduchem krvavé cáry masa, to jak točící se vrtule vytrhává z jeho obličeje tkáň. Křik je to neskutečný a srdce rvoucí, jehova už má obličej na sračky a pod krví je vidět obnažená lebka. Pes žuralíkm běhá okolo a pojídá cárky masa a u toho hrozně prdí protože...

DiegoGSX-R - Profil | Pá 26.8.2011 19:15:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

... a jehova se točením vysílil. čím pomaleji točil tím více cítil únavu a potřebu si někam lehnut, prase martin to zpozorovalo a rychle utíkalo pro homokováře jenž měl od kování a masturbování namakané ruce takže točení něčí klikou mu nedělalo žádné problémy. druhou rukou mezitím upravil svůj lodní motor Minkota Traxxis 50 a připevnil ho jehovovi na hruď. ...

voz - Profil | Pá 26.8.2011 17:27:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tato slova ovšem vyvedla Jehovu tak strašně z míry, že sebou praštil a byl sám bez sebe. Kovář rychle přinesl Ferdu kapra a zkoušel s ním provádět padlému umělé dýchání. Ale nic se nedělo. V tom přiběhl prasák marti s výlovovým agregátem. Ani jeho snažení nepřineslo kýžený oživovací účinek. Vzal tedy kovář omdlelého do své dílny a brumlajíce si pod fousy na hladce oholené tváři něco o kardiově stimulátoru vrhl se do díla. Za několik chvil vybíhá Jehova z dílny a křičí Zázrak. V ruce třímá kliku která mu trčí z hrudi a rychle sní točí. není bez povšimnutí, že na klice je nápis SHITMANO. Nic ale netrvá věčně a

Wildes - Profil | Pá 26.8.2011 10:23:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ano, byl to zase Jehova. Kováře přistihl ve zvláštní situaci. Kopal na zahradě obrovskou díru do země. Jehova byl upřímně překvapen a snad i dojat rozhodnutím kováře vykopat si vlastní hrob. Jenže jaké bylo Jehovovo překvapení když najednou Lukáš s jiskrou v oku vyskočil z díry a jal se rozmotávat zahradní hadici a zapojovat čerpadlo. Neustále si přitom něco brumlal pod nos. Pod nohama se mu otravně motal věrný pes Žuralík s hlavou ovázanou obvazy. Sem tam o něj zakopl a pokaždé si pak pomyslel co se to vlastně děje. Že posledních několik dní jeho života nemá hlavu ani patu.
Lukáš ponořil čerpadlo do potoka za zahradou a pomalu se šoural zpět k vypínači. Bylo mu smutno. Jeho milenec se dozvěděl o slabosti ke zvířátkům - kamarádům a poslal mu jen strohou SMS :
"Sbohem úchyle!"
Od té chvíle se kovář naprosto a definitivně upnul právě ke svým němým kamarádům. Prasátko nastěhoval do koupelny a pro lysce Ferdu se rozhodnul udělat rybníček. Trápilo jej totiž, že musí Ferdu vždycky po mazlení dlouho oživovat. A hlavně, že se oba s Ferdou nevejdou do vany.
Čerpadlo začalo tlumeně vrnět a na druhé straně zahrady u jámy ožil zelený had. Kovář totiž zapoměl připevnit hadici kamenem u výkopu, takže všechno v okolí deseti metrů bylo najednou pod přívalem vody.
Včetně spasitele Jehova.
Kovář se rozeběhnul k jámě aby zkrotil zeleného hada když v tu chvíli mu vkročil do cesty Jehova. S pozadím stříkající hadice a dvěma kily bláta na každé noze to byla scéna jako s nějaké hloupé reklamy na Mentos.
Jehova kováře samozřejmě nepřekvapil, po posledním zocelovacím zážitku by jej nepřekvapil ani Satan. Jediné, co Lukáše v tuhle chvíli napadlo, byla slova plná ironie:

"Tímto tě Jehovo křtím na krutého masaře ... ať krev rybí pravidelně šlechtí tvé ruce a maso rybí nechť je potravou v celém království nebeském"

DiegoGSX-R - Profil | Čt 25.8.2011 21:00:47

... byl 2m vysoký, ruce jak dvě lopaty a vlasů měl nejmíň na tři paruky...

Kok - Profil | Čt 25.8.2011 13:46:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hned jak prasečkiny nalezl, všechny rozsekal na ohrabky a podhodil do koryta svému bývalému prasečímu milenci Martinovi ....jen lysce ( ferdu )s prověšeným pupkem nechal na večerní mazlení, ....už to nebyl ten bojácný ušláplý a homosexuální kovář, který byl utiskován svojí chotí ....byl to nový člověk, ....tuplovanej kruťas s ocelovým prutem zdobeným rybí krví v žárů bitev. Měl rád krev, křik a pláč. Svůj plastový skajpod vyměnil za ostré nerezové vidličky a za doprovodu a dusotu kopyt jeho věrného čtyřnohého přítele páchali po celém světě hrůzné činy, ...lovit!!, značkovat, zabíjet a poté fotit, ....ale na každou sviňi se vaří kotel a jednoho dne se oběvil spasitel který...

Kozič origin - Profil | Čt 25.8.2011 13:11:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Všichni aktéři otevřené povídky nasedli do autobusu a vyrazili na sumce do Španělska, protože na sumce do španělska chce každý.
Nevyrazil jen kovář, jelikož měl hodně práce s čištěním kaprů, protože MO Mordor nedávno plnil zarybňovací plán.
Měl štěstí chlapík, jelikož se autocar v pyrenejských serpentinách zvrhl a všeci, opravdu všeci zahynuli strašlivou smrtí.
Když se to kovář po týdnu dozvěděl, tak se velice dopálil. Zrovna očistil stopětasedumdesátého kapra, se kterým se nezapomněl vyfotit, když si uvědomil, že veškerá práce s rybami přijde vniveč.
Na druhou stranu byl rád, že všeci umřeli a že buder mít konečně klid.
Tak dopoledne s přebytečnými stotřiasedumdesáti kapry pohnojil svou biozahrádku a šel vyvolat fotky. Potom se s nimi kochal, ukájel a byl vděčný MO Mordor, jak skvěle hospodaří.
Protentokrát kovář mohl konečně usínat blaze. Všeci byli mrtví i všeci kapři byli mrtví.
Jeho harmonickému rozpoložení byl ale za dva týdny konec, jelikož Mordor opět nasadil kapry. Tentokrát to ale nebyli jen tak nějací kapři. Byli to pořádní prasečkyni, v kterých byli zakleti kvůli své pýše a hamižnosti pracovitý Ferda mravenec a brouk PVA Pytlík, kteří se dali do holportu s hovniválem a založili firmu kaki bajts.
Senzitivní kovář hned věděl, o co jde. Prokletí zlomit nemohl, tak se vydal za nasazenými zakletými aspoň s tím, že ukončí jejich trápení.

šum svistu - Profil | Čt 25.8.2011 12:50:42

na nic nečekaje peláší na patentový úřad,po cestě rozdávajíc jehovistické letáky,patentovat rybářský piersing.Leč jaké bylo jeho zklamaní,městská policie mu v činu zabrání prý za nevhodné chování a tak

Kok - Profil | Čt 25.8.2011 9:30:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

osvětil a dal znamení že budu žít!, říká si kovář. A opravdu se tak stalo. Z nedalekého křoví vybíhají kovářovi věrní přátelé, pes žuralík a hibridní prasátko martin. Martin se se vší razancí rozbíhá proti zlověstné to ženě s obnaženým nožem chystajíce se spáchat hrůzný čin a sraží ji z téměř udušeného kováře který...

voz - Profil | Čt 25.8.2011 9:25:51

Azabodnutý trojhák Ownwr ve špičce kovářova údu. Rybářský Bůh mne zřejmě

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 25.8.2011 9:18:28

něžně mu vloží letáček do dlaně. Pohladí kováře po tváři, usměje se na něj, načež sepne ruce a záblesk ostrého světla odnese Jehovu do jiného světla. Jen ty letáčky po něm zůstaly. Letáčky a....