rohlíkové boilies

rohlíkové boilies

čau lidi... chci se zeptat skušených rýbářů jak se vam daří chytat na roh. boilies-jakou firmu zastavate a jaky úlovky na nej mate atd....Autor diskuse: Jahatova - Profil , 25.8.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

10x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NPextr - Profil | So 7.11.2009 8:16:32

Jahatova >> Já nezastávám žádnou firmu, ale vyrábím si je sám http://www.mrk.cz/rybarska-videa.php?id=12148

Nkapr,kapr,kapr - Profil | Pá 4.4.2008 22:40:24

to je muj rohlíkáč 20mm :D plovoucí :D

Nthundarr - Profil | Pá 7.3.2008 8:35:12

dikes borci ... uvidime ... nejak to vymyslim ... sic chci chytat koule ale uvazoval jsem ze bych jeden dal na neco lehčiho :)

Njariss - Profil | Pá 7.3.2008 7:43:39

thundarr : Pokud nemám rohlíky na strouhanku, které používám do krmení dostatečně proschlé, tak je dám do misky. Misku vložím do mikrovné trouby a na max. výkon hřeji 1 min.. Následně otočím rohlíky, nechám prochladnout, voda se odpaří a celý proces opakuji ještě 2 – 3x. Po vychladnutí namelu. Možná, že by to šlo použít i na rohlíkové boilí, to jsem ale nezkoušel, nechytám na něj. Je to jen moje zkušenost, ale za zkoušku pár kuliček nic nedáš. Krom práce a nákladů tedy.

Nmpmaik - Profil | Pá 7.3.2008 0:24:22

thundarr -záleží na tom včems je dipoval , jestli v dipu kupovaném tak to zas není taková tragédie protože většina komerčně prodávaných dipů obsahuje konzervační látky a ty zabrání nějaké nechtěné penicilinové příchuti.

Nthundarr - Profil | Čt 6.3.2008 21:30:43

Lidi nemate tucha kdyz nemam nadipovane boilie uplne proschle muzu je obalit ? ... nebude to delat nejaky problemy ? potrebuji pripravit neco na vikend :) a nemam vse co potrebuji suche

NFindusek - Profil | St 5.3.2008 21:15:57

Ahoj ještě k tomu česneku.. :-) V jarních měsících než začnu pařit šrot naleju nejprve vřelou vodu do nádobky kam vysypu sáček sušenýho česneku zakoupený v obchodě mezi kořením a ten se po chvilce rozpusí. Pak zalívám tímto lákem šrot, promíchám a šrot pak vysypu do igelitového sáčku a zatočím vrch aby se to pařilo......hodím do kufru auta a valím na fišle. Šrot pak voní jak topinky a v místech, kde je hlava nahlavě - bezva finta na ostatní rybáře. Mám to vyzkoušený - super!!! doporučuji tento dip za 10 Kč. Mám ale vyzkoušený, že s přibývajícím oteplováním, ale ztrácí česnekovací dip na účinku (nejlépe mi funguje do prázdnin).

Jinak jsem dostal nápad, že až si začnu dělat rohlíkače zkusím je dipovat v ovcným sirupu - šťávě co doma zrovna pijeme....myslím si, že by to nemuselo být marný. Sušenej česnek vyzkoušejte....je to pecka!!!!!! Ahojky

NBenny - Profil | St 5.3.2008 20:33:39

kapri rizek ako sa da v domacich podmienkach spravit nejaky dip?
zatial som len kukuricu namocil do rumu to je moj najvacsi dipovaci postup :o))))

Nkapří řízek - Profil | Po 3.3.2008 21:40:15

tak to jsem rad,ze jsis zachytal ,nechci zadavat novou otazku jen se chci zeptat jestli jse vam nekomu sztalo to ze jste si objednali ribarinu na vrbenaku a oni vam rekli po dvou mesicich ze jste jim nevolal at jdou do prdele prominte

NRoh1!ck - Profil | Po 3.3.2008 21:07:04

Včera jak jsem si to tady četl o tom česneku, tak jsem si říkal, že to musím vyzkoušet. Vzal si igelitový sáček do něj dal pár kuliček boilies a na to rozmačkal česnek. Dneska u vody jsem jenom hleděl, česnek zabodoval nejlépe. Dokonce se mi zdá, že záběry na něj byly razantnější. Mile mě tato příchuť překvapila.

Nkapří řízek - Profil | Ne 2.3.2008 17:46:43

zdravim potravinarske barvivo rozmichejte s lihem a dejte do fiksirky, nastrikejte a ve chvili je barva sucha

NMaňas - Profil | Ne 2.3.2008 17:44:15

Neroztáhlo se to?Když na to chytáš tak se ten rohlík roztáhne.Jak dlouho jsi to močil v tom barvivu?

NZdenall - Profil | Ne 2.3.2008 17:43:54

ten chlebovej děláte z obyčejnýho chleba? Díky

Nrybář.Jeník - Profil | Ne 2.3.2008 17:39:12

Přesně tohle jsem zloušel .Koupil si barvivo na potravony např. (na vajíčka na velikonoce) a smíchal z teplejší vodpu ...Přidal jsem rohlíkové bolie a dobře zamíchal.. pak jsem to jenom nechal sušit a finish...

NMaňas - Profil | Ne 2.3.2008 17:35:18

Chtěl bych se zeptat jak se dají ty rohlíky obarvit potravinářským barvivem?Zkoušel jsem to všelijak,ale úspěch nevalný.

NŠamec - Profil | Ne 2.3.2008 13:59:57

kapří řízek - no jo no, proč to nezkusit, že. Ách jo, ubírá se to všechno ňákým divným směrem. Za chvilku jim tam budem věšet kus bifťoura :-)))

Nkapří řízek - Profil | Ne 2.3.2008 13:40:44

samec proc ostry podivej se co jsme schopni vsechni cpat do normalniho boilie,kdyz lapnu pekneho kapra a napisi ze jsem do kouli pridaval lisohlavky tak si vem kolik lidi to bude zkouset,tak se neboj cesneku

NŠamec - Profil | Ne 2.3.2008 13:12:01

kapří řízek - jako vážně? Čekal bych, že to bude na ryby dost ostrý.

Nthundarr - Profil | Ne 2.3.2008 12:49:21

kapří řízek - jo tak nejak

Nkapří řízek - Profil | Ne 2.3.2008 8:54:22

findusek koukni na mail ,co jse tyce cesnekoveho aroma tak neni spatne ,da se vyrobit tak ze do sklenicky nalejete jedli olej a do nej rozmackate strouzky cesneku.za tyden se da touto smesi dipovat

NŠamec - Profil | Ne 2.3.2008 4:49:57

Findusek - tak teď jsi mě vážně dostal na lopatky :-) Česnek je fakt ta poslední příchuť která by mě napadla :-O

NFindusek - Profil | So 1.3.2008 23:08:46

Ahoj, chtěl bych se dozvědět, kde kupujete gumu na obalování, kolik stojí a zda můžete na výrobek sem dát odkaz nebo zveřejnit obal, měl jsem v minulé sezoně velký úspěch na rohlíkové boili s česnekovou příchutí!!!!!!........kluci a jak dipujete boili česnekem?????? Děkuji l

Nstanley5 - Profil | So 1.3.2008 0:06:37

luki.to si děláš kozy?minule si je tady nabízel za těžký prachy a vychvaloval jak je umíš dělat a ted se ptáš jak se to dělá???

Nthundarr - Profil | Pá 29.2.2008 22:07:08

Flip - tak to ja ne... jen stiky, okyse a candose ... :) ...

neska jsem nalisoval patku chlebika ... a ehm takove rohlikace sem zvedavej co z toho bude

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 20:54:52

thundarr-je.byl u toho kamarád,kterej to fotil od začátku do konce.Té bestii se fakt moc na břeh nechtělo.Jak jsem psal slabej silon a prut 275 3-14gr,takže chvílema si dělal co chtěl on a nebylo v mých silách s ním pohnout.Jinak loni jsem měl na ty kopýtka legálně chycený za hubu 3-4 kapry přes 50 čísel,ty menší jsem nepočítal.

Nthundarr - Profil | Pá 29.2.2008 20:19:14

Flip - ja ti dam vidlaka :) .... to je ten samy ? :)

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 16:19:19

thundarr-hele vidláku namázni si chleba sádlem a škvarkama a sleduj se zatajeným dechem-třeba se i něčemu přiučíš!:-))))-do hrobu si to nevemu.

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 16:13:48

Petr Koch vono to ze začátku vypadalo na Arapaimu,tak jsem chtěl Kubovi vypálit rybník

Nthundarr - Profil | Pá 29.2.2008 16:03:13

Petr Koch : Kus vepřového :)

NPetr Koch - Profil | Pá 29.2.2008 15:58:11

Flip - ® : a co jsi čekal? Lososa? :o)))))

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 15:55:16

Petr Koch-ta kurva hladová ani ty vokouny k té gumě nepustil.nechápu,co tam tak dlouho u tý vody děláte.Tenhle to zchlastal než to dopadlo na dno.Kdyby to kopýtko nestálo 5 korun a věděl jsem od začátku co tam visí na háčku,tak jsem se s tím na to 0,15 tak dlouho nemazal a šel z vody na dech.:-)

NPetr Koch - Profil | Pá 29.2.2008 15:50:47

Flip - ® : no podle barvy těla by neměl být z žádný hnusný vody, ale celkem čistý kaluže. A nezapomínej na citrón :o) PS: kurwa kde máš podložku, válet takovýho kapříkapo zemi!!! :o)))

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 15:49:18

Petr Koch se to nedá žrát-tfuj tajxl!Hnus od pohledu!:-))))

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 15:48:02

thundarr-nevím jak se tomu říká u vás ale u nás tomu říkáme asijská svině(prasečkinus bahnus):-)

NPetr Koch - Profil | Pá 29.2.2008 15:46:09

Flip - ® : jak můžeš tolik masa pustit? :o)))

Nthundarr - Profil | Pá 29.2.2008 15:45:26

Petr Koch - ty vole na to se neptej :) nechci lhat :) hohoho

Flip - pěkně stavěny cejn, nebo co to je

NFlip - Profil | Pá 29.2.2008 15:31:10

ale takový kryply my vláčkaři neberem