Ostrava a okolí

zdravim vsechny ostravaky ci kolegy rybare z nedalekeho okoli ...co takle se nedky nekde sejit pokecat a nahodit si...ci si tu jen napsat kdo co chytil atp.
Autor diskuse: Ciffik - Profil , 4.4.2007 všeobecné - ostatní
Dále moderuje: Hora Profil
Moderátorem vybraný zápis - stále nahoře.

Stroft - Profil | Út 27.2.2024 18:52:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Trefit ji do podběráku byl trošku problém. Rovných 75cm.

Dědek - Profil | Po 6.1.2020 17:19:33

Můj milý anonyme, nebo anonymové?

Jak jsem loni na podzim pochopil, stal jsem se tvým oblíbencem. Nic proti, každý je rád oblíbený :-).
Poslal jsi na mě dvě anonymní udání.

V prvním anonymu, který jsi na mě poslal do práce, tedy na PČR, jsi mě obvinil, že jako polda na ulici stavím auta, uděluji pokuty, ale nevydávám bločky a peníze si strkám do vlastní kapsy.
Tím si mě velmi zklamal. Kdyby si si dal jen trochu práce, nebo měl o malinkou kapičku vyšší IQ, tak by sis jednoduše zjistil, že na ulici již mnoho let nesloužím a v době, kdy jsi měl pocit, že na mě musíš něco nabonzovat, jsem na ulici nesloužil vůbec. Tedy jsem nemohl páchat to, co si tak hezky popsal. Anonym byl vyřešen za pět minut :-).

Na dlouhou dobu ses potom odmlčel, chyběl jsi mi víš to, ty rošťáku? :-)

Ozval ses až 8.10.2019, ty brďo, to snad bylo po více než čtyřech letech...

Ten den muselo být fakt krásně, že sis na mě vzpomněl.

Napsal jsi nový list a poslal jej za mnou až do té daleké Prahy.

V něm si hezky oslovil mé nadřízené a rozhořčeně jim sdělil, že tady na MRK vkládám rasistické a xenofobní příspěvky. Dále příspěvky z podvratných proruských webů, které rozvracejí naše demokratické zřízení. Taky že hrubými a sprostými slovy urážím zdejší diskutující, no a třešničkou na dortu bylo tvé sdělení, že píšu tady na MRK v pracovní době.

Ač velmi nerad, musím tě i tentokrát zklamat.

Když to vezmu od konce... žádný zákon, žádné nařízení, ani žádná vyhláška nezakazuje policistům ve službě telefonovat, psát SMS zprávy, nebo příspěvky na sociální sítě, tedy ani na MRK ne.
Pokud jsem tady někoho oslovil hrubým, nebo sprostým slovem, tak si to zasloužil. Ani si nepřej vědět, co bych napsal tobě :-).

Potom jsem tady na MRK vkládal nějaké články z proruských webů. No, nevím které to jsou ty weby, ale jistě byly staženy tady z českého internetu. Co si pamatuji, tak něco ze seznamu a něco z Parlamentních listů. Ani jeden web není zákonem zakázaný, je normálně v provozu a běžně oba weby čte mnoho lidí. Vím, že vnitřní pocit bonzáka, tě nutí za každou cenu něco nabonzovat, ale měl by ses aspoň trošku snažit, aby ten bonz stál za to... To není kárání, to je má rada milý anonymní bonzáku :-).

Nevím sice které rasistické a xenofobní příspěvky, co jsem sem vložil máš na mysli, ale ani toto se ti moc nepovedlo. Víš, já jsem dlouhá léta pracoval tady v Ostravě v týmu, který úzce spolupracoval s minoritami. Navštěvoval jsem v rámci týmu romskou komunitu. Chodil k nim domů, dal si s nimi rád kafe i bábovku, či buchtu kterou mi nabídli. Pro romské děti jsem spolupořádal dětské dny, fotbalový turnaj a podobně. Za tuto práci, jsem při stěhování z Ostravy, dostal od Magistrátu města Ostravy ocenění a poděkování. Písemně bonzáčku můj milý, anonymní. Tedy těžko budu přihlouplý rasista, či xenofob. A pokud vyjadřuji obavy z budoucnosti soužití s muslimskou komunitou, pokud se tady u nás rozroste, to není xenofobie, ani rasismus. Než začneš psát bonzácké dopisy na své bližní, aspoň si zjisti, co ta slova znamenají. Potom to fakt vypadá velmi přihlouple...

Anonym byl také vyřešen, stejně jako ten první...

Nevím kdo jsi, ani po tom nebudu pátrat, protože mě to nezajímá a je mi to fuk. Nicméně mě zaujaly dvě věci.

Anonym byl poslaný z Ostravy a ve sdělení jsi nejen napsal mé jméno, příjmení a bydliště, ale také datum narození. Jméno a bydliště není problém zjistit. Kdo zná z cizích lidí i mnoha kamarádů mé datum narození? Nikdo. K mému datu narození ses mohl dostat jen na dvou místech a to v registru obyvatel, nebo od někoho, kdo do něj má přístup, což je ale po přihlášení pod heslem patřící jedinci, nebo v Českém rybářském svazu, kde mám zavedenou kartu i s datem narozením, což je mnohem zajímavější...

Ta druhá věc, je zajímavá časová souvislost.

První anonym si poslal měsíc po tom, co jsem vyhrál správní řízení před pěti lety, rozhodnutí správního orgánu jsem doručil na ČRS. To se jednalo o obvinění, že jsem chytal na tři pruty, to jen abych ti připomněl vo co gou :-).

Druhý anonym si poslal 8.10.2019, což je jak dlouho po zveřejnění mého příspěvku tady na Ostravě a okolí? : Dědek - ® Poslat soukromou zprávu.St 28.8.2019 14:42:44

Jen pro připomínku, ať to nemusíš hledat, jednalo se o můj příspěvek o práci DK ČRS Ostrava, ohledně dvou zasakovaných dvacetikilových kaprů a za udělení rozhřešení v podobě pár hodin prospěšných prací pro ČRS.

Obě souvislosti jsou velmi zajímavé a ukazují jen jedním směrem. Opravdu jen jedním směrem.
Oba anonymy si poslal cca. měsíc po tom, co jsem měl co dočinění s dozorčí komisí ČRS v Ostravě.

Musím ale uznat, že jsi se hodně zlepšil. Zatímco první anonym vypadal jako od pětiletého dítěte, nebo duševně postiženého člověka, čí momentalně zaostalého jedince :-), ten druhý se již vyvedl. Zdokonalil ses. Naučil ses používat tučná písmena. Písmena rozdílných velikostí a dokonce i sklonu a což jsem zíral, také si dokázal do Wordu vložit sken mé karty z MRKu. Gratuluji, to ti jsou pokroky. Nebo je to tím, že se do tvé party dostal konečně někdo kdo práci s PC ovládá? Kdo ví, jak to bylo, nicméně jako celek ten anonymní bonz vypadal velmi pěkně a úhledně.

No, nevím kdo ty anonymní bonzy psal, nikoho neobviňuji, je mi to jedno, ale myslím si, že vím na koho, nebo kterým směrem případně ukázat prstem...

Bonzáctví je taková praktická věc. Tady to umí i historicky mnoho lidí. Takoví anonymní bonzáci bonzovali za protektorátu gestapu, za socialismu komunistům a dnes kamkoliv to jde a kdy se to hodí. Tak nebuď smutný, nejsi bonzácko práskačské prase jen ty sám. Máš svou dlouholetou bonzáckou komunitu, kterou najdeš všude kolem sebe.

No, proč to vlastně píšu. Od tohoto roku jsem už v civilu, tedy s PČR již nemám nic společného. Pro další případné anonymy si budeš muset najít nějako novou vhodnou instituci, kam by si ty bonzy na mě posílal. Navrhoval bych třeba lampárnu? Nebo nádraží ve Svinově? Či případně jinou odnož úřadu, který má něco společného s ČD?

Škoda, že si nenašel odvahu se mi postavit tváři v tvář, nebo ses pod své anonymy nepodepsal svým jménem. Ten Jan Novák, byl fakt dost trapný. :-))

Předpokládat se to ale nedalo, to chápu. Práskači, bonzáci, vždy raději psali anonymně, je to zbabělost, taková typická vlastnost zmrdů. Škoda, mohli jsme si hezky pokecat.

Tak se tedy měj a drž se :-))

Darďas - Profil | Po 6.1.2020 17:03:33

FockeWulf >> Věk,váha,míry...zevrubný popis? (asistentky,ne tebe) :-))

FockeWulf - Profil | Po 6.1.2020 16:44:12

IvoD. >> Já na to nemám čas, pošlu tam asistentku. Dědkům vypadnou zraky:), nebo spadnou zubní protézy:)

IvoD. - Profil | Po 6.1.2020 16:25:27

FockeWulf >> Taky se chystam pro papiry jen mne to cekani desi. Aspon si vzdycky vzpomenu na tu dobu kdyz jsem stal na hlavni tride s babickou a cekaly jsme na banany 😀😀

FockeWulf - Profil | Po 6.1.2020 14:49:46

IvoD. >> :):), ale jinak jsou přece moderní a sami sobě rozumí. I na schůze chodí.
Jak píše kolega, řada jak cyp ( to píšu já ), ale ten pocit toho ega, teď jim zas ukážu, papír je papír soudruzi.

IvoD. - Profil | Po 6.1.2020 13:43:04

FockeWulf >> Ale aby to nasel tak potrebuje aspon tri VŠ 😀😀😀

DiKe - Profil | Po 6.1.2020 13:41:46

Kanisek >> http://mo-ostrava.cz/assets/files/uredni-hodiny-ms.​pdf
Dnes jsem byl na čtverce. Řada dlouhá jak srpnový úhoř.

Pitrys2 - Profil | Po 6.1.2020 10:37:26

S novým rokem 2020 jedna nová prosba všem rybářům: v souvislosti s opakujícími se úlovky podoustve říční v oderském říčním systému chce doc.Lojkásek provést genetickou analýzu, zda ulovené ryby pochází z původní oderské genetické linie. Pro tyto účely je zapotřebí kousek tkáně, v tomto případě stačí ustřihnout kousek hřbetní ploutve, rybu fotograficky zadokumentovat a vzorek tkáně co nejrychleji zamrazit, nebo mi ihned po ulovení zavolat na tel. 737564380. Rozšiřte prosím tuto informaci mezi všechny své známé rybáře, kteří třeba ani nechodí na MRK, aby se zvýšila pravděpodobnost záchytu dalšího úlovku podoustve. Všem předem děkuji za spolupráci.

FockeWulf - Profil | Po 6.1.2020 10:24:57

Kanisek >> Jsi na internetu? Jsi.Co brání poznání?:):):)

Kanisek - Profil | Po 6.1.2020 9:55:59

Zdar prosím nevite jak je otevřeno v porubě na svazu 2a3?dik

Bachy - Profil | Po 6.1.2020 8:13:42

Marcel >> to zatajování informací - tam asi záleží jak a na co se ptáš. Od roku 1998 platí Zákon o právu na informace o životním prostředí.
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1998-123
Mě třeba nezajímají finanční toky, to ať si vyřeší jak potřebují, mě zajímá život ve vodě, o ten se mají a všichni máme řádně starat.

Marcel - Profil | Ne 5.1.2020 20:02:52

nofish >> ja jsem tu složku před 12ti lety tvořil společně s kamarády, kteří byli dokonce cleny výboru, poslali nas s ni k šipku. A co kde pisu ti muže byt uplne jedno, at se ti to líbí nebo ne.

Kalma - Profil | Ne 5.1.2020 19:00:26

Polčis >> Přesně tak, moje slova!!!

Kalma - Profil | Ne 5.1.2020 18:58:52

starý známý >> Mužeš být v klidu nemluvil ze mne alkohol, jen pomohl k tomu, že jsem ten svůj názor hodil na sklo! Už jsem byl dávno rozhodnutý, že na takové ubohé kecy nebudu reagovat. Vždy je přece lepší hospodařit na svém, než na cizím! To máš stejné jako s bytem. Když máš svůj, tak si uděláš rekonstrukci a byt si upravíš podle svých představ. Když jsi v podnájmu, tak tam investovat nebudeš, protože nevíš, kdy Tě kopnou do dupy! Tak snad už si pochopil, co jsem tím chtěl říct a argument, že to máš z ruky ukazuje na Tvé dlouhé vedení!!!
Vždycky to bude pro někoho daleko a pro někoho blíže! Panjatno???
A na jaké jiné věci bys je chtěl využít Ty, když už jsi to načal? Sem s těmi Tvými SUPERnápady:-))

Sharry - Profil | Ne 5.1.2020 18:43:49

Paloš444 >> nz.

Paloš444 - Profil | Ne 5.1.2020 18:42:27

Sharry >> Děkuju moc ať se daří

Sharry - Profil | Ne 5.1.2020 18:34:16

Paloš444 >> zdar, ostrava stred je zruseno. Az pujdes vratit papiry, tak staci nahlasit, kam chces byt zarazen... V porube zustavat nemusis..., ale muzes.
Pri vypisovani ti to pak rovnou napisou na povolenku a na konci teto sezony uz pujdes papiry vratit tam, kde se nahlasis... ( nahlas to dopredu, nez ti vypisou noty..😉 )
Informace a hodiny mas na strankach 😉
http://mo-ostrava.cz/

Paloš444 - Profil | Ne 5.1.2020 18:09:09

Ahoj kolegové, jsem vedený v MO Hrušov a dostala se ke mě informace že se ruší MO Hrušov a ti pádem je nutno se přihlásit v MO O.-Poruba. Nevíte někdo zda se tato informace zakládá na pravdě?
A pokud ano tak prosím o organizační hodiny. Děkuji

nofish - Profil | Ne 5.1.2020 14:20:29

Marcel >> ps, pokud jsi spokojený v polsku, přeju ti to, jezdi na ryby tam a kašli na črs. Tady zas znám poláky, co chtějí naši povolenku, i když to tu stojí za ho....
Fakt mě nebaví pořád poslouchat kecy na mrku, ale když jsou schůze a podobně, tak nikdo z těch chytrých nepřijde. Nedej bože že by přišel se složkou, kde je napsaná nová vize, jak na to, jak se to ufinancuje a jak to spustit.

nofish - Profil | Ne 5.1.2020 14:08:45

Marcel >> ps, až u nás budeš chtít hájit lipana, bav se nejdřív z povoďáky a pak se zelenými. a pak zemědělci.... Polsko není čr...
Ale máš právo vyjídřit názor, i když je mimo realitu.

Červené karty: Dědek, IvoD., rampa, rampet