Labe 17 Kostelec nad Labem

Ahoj chtěl bych poprosit o nějaké informace ohledně revíru, jak to vypadá s kaprama a amurama pod jezem a hlavně mám dvě otázky na které mi mimochodem neodpovědělo MO Kostelec a ani RS. Zda mohu na tomto revíru zajet autem a stát v blízkosti řeky a zda si můžu postavit brolly, když v popisu neni vysloveně zákaz stanování. Možná jsou to blbé otázky, ale vracím se k rybařině po hodně dlouhé době a nerad bych udělal hned průser. Všem předem moc děkuji za odpovědi.

Luko91 - Profil | St 15.3.2017 19:11:11

Dnes poprvé na koule a celá montáž obalená travou a sračkama.Teplo bylo,ryba nebyla,RS byla(bez razítka)

sklo - Profil | Ne 12.3.2017 14:55:32

dneska pod jezem. 6 cejnu a 2 karasove, na fotce 42cm. RS jeste driv, nez sem rozdelal druhej feedeer :) skoda ze nebylo lepsi pocasi, bych vydrzel dyl.

Chicken - Profil | Pá 10.3.2017 12:22:05

UA Michal >> No a jme u jádra věci. Násilí plodí jen násilí a podívejme se okolo sebe . V tomto případě na Ukrajinu. Ten problém začíná v historii. Pokud to zjednoduším. Lov = obživa. Toto částečně plátí stále. Požívání trhavin tam zase není až taková vyjímka. Pokud jste pochopil etiku lovu, věřte , že je to dobře, ale fackama ji do 95% vašich spoluobčanů ,kteří jsou tu na návštěvě nedostanete. Tady jsme v jiném světě a na ryby se nechodíme prát. Ve vašem případě bych se nerozčiloval při konstatování, že vaši krajané se nechovají jak mají a místo nás by jste měl právě jim vysvětli jak se u vody chovat. Možná že i ve službách R.S. by jste mohl v rodném jazyce šířit osvětu jak se chová civilizovaný svět a bylo by to velmi záslužné. Věřte, že tohle je velmi dlouhá a složitá cesta, která začíná vzděláním a tím co pochytíme od našich otců.

Petrův zdar

TonikKK - Profil | Čt 9.3.2017 13:20:03

hehe, taky se přidám :) k těm kontrolám - nevím jak je to možný, já tam mám odchytáno opravdu hoooooooooodně prutohodin a nemám ani jedno razítko :))))))

Jinak co se týče rybí osádky - s feedrem je to bomba a je celkem jedno kde člověk sedí, berou v podstatě všude (když se oteplí voda)...cejn, cejnek, podoustev, tloušť

Kapr - chytit tam kapra je něco jako zázrak :))) ale je pravda, že já chodím na feeder, takže než se mi k tomu dostane tak tam je dávno cejn...průměrně tam chytím jednoho do roka...největšího mám pod jezem - 71

Jinak bivak, auto u vody a pod v pohodě....jen bych nejezdil na tu stranu kde jsou chatky

Rád bych apeloval na všechny kdo tam jezdí - chovejte se slušně, je tam docela pořádek a bylo by fajn, kdyby to tak zůstalo :)

Ať vám to chytá :)

Stanley 87 - Profil | Čt 9.3.2017 13:12:41

Pedro1 >> Mám z toho výzkumu jen výstřižek, ale pokud budeš hledat, tak by měl být někde zpřístupněn kompletní soupis.