Konzervace boilie ...

Zajímá mne,jestli máte někdo zkušenost s použitím konzervačních látek při výrobě boilie ať už z vlastní směsi nebo z předmíchané tak ,aby vzniklo boilie, které lze dlouhodobě skladovat (něco jako hotovka). Pište zkušenosti a rady ohledně typů konzervantů, použitém množství ,vlastnostech,atd. Mražení, zavařování a podobné způsoby uchování prosím nepište, jde mi vyloženě o chemickou konzervaci nebo stabilizaci...
Autor diskuse: c.13 - Profil , 22.2.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

don Ferrari - Profil | Ne 27.2.2011 19:54:29

Quick2803 >> normálně v plastových kýblech, vlevo jsou z loňska cca. červenec a vpravo jsou letošní, mám je normálně v pokoji,

jsou totožné s fotkou dole,

don Ferrari - Profil | Út 22.2.2011 15:12:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

c.13 - >> Preservér od TB 100ml na 1kg vlastní směsi, první jsou z loňska, druhé letošní, skladuji je v PVC dózách normálně v pokoji, stále jsou měkké a voňavé,