Lidl a věci na ryby?

Tak co na to říkáte????Já osobně si myslím že je to něco hrozného!!!!!!!!!!Co vy a nákupy v těchto supermarketech????
Autor diskuse: hanss - Profil , 18.11.2006 všeobecné - náčiní, doplňky

gx1 - Profil | St 29.6.2011 9:26:41

Víte co mne zaráží?Kolik lidí tady tady nadává na ryb.potřeby z Lidlu,ale přitom si je tam koupili.Jestli někdo čeká,že tam sežene za 150kč naviják jak od Shimana,tak je blázen.Ale koupit tam něco pro děti,když člověk neví jestli je to bude bavit,nebo pro uplné začátečníky,je v pořádku.Navíc některé věci (světýlka,krabičky,kufříky a pod.)Jsou ok.No a ty šunty Vás přeci nikdo nenutí koupit.

nerf - Profil | Po 4.2.2013 8:44:25

computerfish >> Pokud by to mělo být jako v nějakém komiksu, tak si to dále představuji tak, že utržená cívka nadále visela na vlasci. Na druhém konci zběsilý kapr snažící se osvobodit od toho nepříjemného překvapení, po chvílí zmerčí vázku na druhém břehu řeky a rozjede se takovou rychlostí, že by to v obci bylo na pokutu. Cívka se zarazí o největší očko na prutu, rybářovi lezou oči z důlků, nestíhá ani nadávat, snad jen v duchu se modlit ať aspoň ten prut z Lidlu vydrží.... Nevydržel. Povolilo první očko, druhé, další, a cívka projíždí po konstrukci prutu jako blesk po hromosvodu až nakonec trhá očko poslední a kapr se stává vítězem. Již spokojen ve vázce chlubí se svým kolegům, jakouže novou bižuterii to našel a cože mu to vlastně visí z huby. Rybář po prasknutí posledního očka padl p*delí rovnou do kýble s krmením a nezbývají mu jen oči pro pláč a zaťaté pěsti. Hlavou se mu honí, že on se vrátí... a tomu kaprovi to ještě osladí.

Sven - Profil | Út 19.2.2013 12:56:29

meteor >> ahoj. Nevím (nevíme) :-))
Ale podle minulých let, bych to tipoval na konec dubna až začátek května.V té době probíhají podobné akce s podobným zbožím i v Penny. Mívají tam také takové trojnožky, hodně solidní tašky na pruty a termotašky a docela funkční pípáky pro nenáročné. Ostatní stojí za psí drek.

kritik - Profil | Pá 1.2.2013 17:44:17

Přihodím si polínko ohledně těch konzerv..... Na vícedenní pobyt u vody si občas koupím tuhle konzervu. Sice stojí skoro pade, ale řekl bych, že ty procenta podílu masa na etiketě nelžou. Po otevření se fakt vysype kopice libovýho masa a guláš je fakt gulášovej, ne jak ty srajdy od Hané a spol.
Konzervy pouze od fa. Šveda ale tahle Lídlovská z obrázku ho s přehledem trumfne.

ryba domácí - Profil | Pá 1.2.2013 17:23:16

Co je z Lidlu není k jídlu. Možná to kdysi platilo, ale v současnosti tam najdete jedny z nejlepších věcí v daném sortimentu. Stačí se podívat třeba do časopisu D-test. K rybářským věcem-cca 3 roky používané signalizátory na 9V baterii naprosto bez problémů každý víkend u vody, baterie vydržela celý rok, nyní jsou jako záložní. Chem. světýlka-výborná cena i kvalita. Naviják s baitem za cca 500,-Kč používán na úhoře, candáty, kapříky a další běžný rybolov-po dvou letech oět bez problémů. Za mě lepší kvalita než dříve koupený SPRO Hardliner. Prakticky stejný naviják jako tento z Lidlu jsem viděl jako Milfa, pouze cena byla o 100% vyšší. Univerzální dálkový ovladač za 300,-kč-perfektní, baterie druhým rokem, ovládám všechny spotřebiče v domácnosti, nabíjecí baterie za dobrou cenu atd.. Ano, nemá cenu kupovat vlasec a prut za dvě stovky nebo rodpod za třista a porovnávat to s pětkrát dražšími výrobky. Ale nemít zkušenost a jen vykřikovat, že je to šunt je zvláštní. Je pěkný, že je spousta lidí co mají na všechno nějaký názor, ale chybí jim zkušenosti a jen papouškují co kdesi slyšeli.

vojtěchv - Profil | Ne 1.4.2012 9:28:56

V Lídlu jsem koupil dva kufříky.Na zadní stranu jsem přidělal pomocí gumy menší box.Max. spokojenost!!!

sumec.km - Profil | Ne 1.4.2012 9:12:32

No,naviják nebo prut bych tam nekoupil,ale tzv rybářskou bižuterii tam semtam koupím a za ty prachy je to vcelku vpoho,je potřeba některé věci upravit nebo tzv dodo (dodělej doma) a dokonce na některé voblery a rotačky jsem měl i úlovky :-)) a na splávky,rolničky,korálky,obratlíky,svítící tyčinky a kulová plovátka si nemůžu stěžovat.Krabička stála ve výprodeji cca 200 kč-to kdybych to kupoval jednotlivě v rybářské prodejně tak za to dám 5x tolik a když vemu že většina věcí se dělá v číně....... - akorát háčkům nevěřím-ty jsem vyhodil-jsem věrný značce Mustad :-) jo a pár voblerů vůbec nefungovalo tak šly jako dekorace do dílny :-)))))))

nofish - Profil | Pá 1.2.2013 16:26:34

Pvl >> až tak? Jdu si najít ty testy. Mi lidl nevadí a kukuřice od nich je na ryby nej :-)

edit: Něco je tady, ale nevím jestli je to ono http://www.peklonataliri.com/veprove-konzervy/

jurasoft - Profil | Pá 1.2.2013 15:49:00

Nevím jakou kvalitu mají rybářské věci z Lídlu. Protože když jedu domů v cca 16:30 a zastavím se v Lídlu podívat co je to za věci tak už tam nic není. Je li to mizerná kvalita tak proč je to vyprodané ?

kikot - Profil | Pá 1.2.2013 15:10:02

Tak co se týče mne a rybářského zboží z Lidlu, tak bych nebyl takový pesimista. Ač chytám teprve krátký čas a nechce se mi vrážet zbytečně velký peníz do mnohdy předraženého značkového zboží.Loni jsem neodolal a zakoupil jsem si dva kusy navijáků crivit (nevím to označení , ale je to ta dražší verze za 500,- s baitrunnerem, a hliníkovýma cívkama) Jako první výbavu jsem si koupil mmj navijáky shakespeare, když jsem je kupoval byli jako nové a bez vůlí.Zhruba po roce používání,kdy jsem tedy toho u vody až tak nenaseděl, ryby nic velkého. max pár kusů kolem 50cm.Poté jsem si začal všímat toho že nějak začíná "rachotit", odešel cvrk na odkolepeném baitruneru,tak mi to to nedalo a rozdělal jsem ho, vyčistil, namazal a celkově zkontroloval a byl to DĚS, cvk opravit nejde (ulomený plíšek), vůle na všem jako prase, a plastové cívky škoda mluvit. A tak nastal čas pro naviják z lidlu, který jsem nejprve taky "otevřel" (tady bych podotknul že jsem povoláním strojař) , už na první pohled co se týče materiálů, spracování, vůlí a kultivovanosti chodu byl shakespere v porovnání s crivitem pěkný šunt!!!! Navíc jak jsem uvedl nemá plastové cívky (ač pochromované či co to je za úpravu) ale hliníkové! Zatím jsem na crivitu vytáhl také nějaké kousky nejvýše kole 54cm, chytám na něm zatím chvíli a jsem s ním velice spokojen, co se týče trvanlivosti čas ukáže.

Tichej - Profil | Ne 15.4.2012 21:19:12

Kokin >> vážení, jak to tady tak pročítám jde mi z toho hlava kolem :-) jak je to na lidlu a nejen tam jen a jen samej šmejd :-))) líbí se mi jak to hodnotíte, a jak by jste si ty šmejdy nekoupili :-)))! přitom jak to víte pokud jste si to nevyskoušeli? :-) je zajímavé, že ti co to koupili tak to chválí nebo si aspoń nestěžují :-)))

a ještě k těm výrobkům,dělal jsem kdysi na lince v jedné továrničce na brambůrky .-) dělaj svoji značku, ale dělaj mimo jiné i pro tesko,albert,bilu,a lidl.jen se změní obal, linka se ani nezastaví :-))kde myslíte se že vyrábí 99%rybářského cajku?ano u šikmookejch v azii(převážně v číně) , kdo si jakou kvalitu výrobku zaplatí a kdo si ji jak pohlídá tak takovou mu dodají :-))

NICKLOTERS - Profil | Po 9.4.2012 8:34:52

Se vší slušnosti kluci do Lídlu tak maximálně když ti doma v sobotu dojde kafe a i večerka je zavřená................Jasně že se najdou mezi náma rybáři kteří jako vždy nacházejí v nabídce rybářských potřeb z Lídlu cajk spolehlivý a pro jejich ůčeli kvalitní.Pro mne je to konečná pro jakýho koli rybáře....Po Lídlu už je jen Holešovická tržnice tam máj žlutý kluci taky slušnej rybářskej cajk levnej krásně lesklej......

mates202 - Profil | Po 9.4.2012 0:47:01

noovis >> hanss - >>
Ahoj,
já jsem tam(v Lidlu) loni(v březnu) koupi dvě různé sady pro vláčení(třpytky, gumy, woblery atd.) = v létě jsem na to vláčel a na značnou část těch věcí(hlavně třpytek a gum) jsem měl rybu = od Okouny Štiky.

Je to tedy jak s čím = naviják bych tam asi nekoupil, ale obě sady pro vláčení se mi vyplatily a sada 50 nebo 100 ks chemických světel za 99 Kč. se opravdu vyplatí = když jinak dám 15 Kč. za tři světla.

Paul Delpiaz - Profil | Po 9.4.2012 0:02:11

Věci z Lidlu nejsou k jídlu a věci na ryby bych tam nekoupil už vůbec. Zaprvé mi vadí to jejich lákání na např.: malinová limonáda za 2,50 co chutná jak vyjetý olej s umělym sladidlem nebo rohlík se slevou deset haléřů. Další faktor je pro mě kácení stromů, který se odehráli na mnoho místech když je Lidlu nepovolili pokácet, tak si pomohl Lidl sám. Nad věcma na ryby bych ohrnul nos hlavně z důvodu, že nevim kdy mi odejdou a rybolov bych si ani tak neužil jako když vim že se mi nic nepodělá.
Jinak z Penny mam dva hlásiče 250 kč/kus a šlapou v pohodě, baterky měnim jednou za sezonu a jsem spokojen.

malamut - Profil | Po 26.3.2012 17:41:53

Já si v Lidlu kupuju v létě melouny a beru si na ryby vždy půlku a polívkovou lžíci, fungujou parádně.

tyci - Profil | Po 26.3.2012 16:07:37

Treba chemicke svetylka z Lidlu pouzivam nekolik sezon,a naprosta spokojenost.Vrele doporucuji....

TWIN 69 - Profil | Po 26.3.2012 9:30:25

noovis >> hanss - >> Ahoj,jsem toho názoru,a´t si každý nakupuje co chce a kde chce.Když mu to vyhovuje,tak je to jen jeho osobní věc.O kvalitě a nekvalitě těchto věcí není potřeba diskutovat.

Venca888 - Profil | Po 26.3.2012 9:04:28

věřim, že určitej typ sortimentu se tam dá pořídit v akceptovatelný kvalitě za velice slušnou cenu. Samozřejmě kupovat tam silony a navijáky je nesmysl, ale například svetýlka tam měli za cenu nesrovnatelně nižší než v klasickejch rybářskejch potřebách a fungovaly dobře.
Ovšem rybářum, který si myslej, že chytěj víc ryb, pokud budou mít všechno značkový, tam asi pšenka... :-)

Sven - Profil | Út 19.2.2013 16:23:23

nofish >> tak jsem se seknul JEN o měsíc :-))
Bývá to konec března - začátek dubna. Zaplať bůh za archiv MRKu :-)
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=13495&page=6

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=13495&page=16

nofish - Profil | Út 19.2.2013 14:50:00

meteor >> připojuju se ke kolegovi a jeho názoru. Od prosince si hlídám na stránkách lídlu akce a zatím tam nic nebylo :-)

Sven - Profil | Po 18.2.2013 19:10:26

Starc55 >> díky :-)
To zelený, je dutá guma z praku :-) Jednak prut neklouže a druhak se neodírá.
Leták z Lídlu ? Tady je :-) http://www.iletaky.cz/supermarkety

sumec.km - Profil | So 2.2.2013 12:10:11

Tož loni v tuto dobu jsem tam koupil navijáky slevněné ze 600 na 200 kč.Neodolal jsem a koupil 3ks (vlastně za dřívější cenu jednoho)-ty dva na náhradní díly neb jsem nevěřil že něco vydrží :-) Loni jsem s ním vláčel celou sezonu cca 3hod denně a naviják kupodivu je v pohodě-akorát jsem ho musel promazat protože z výroby tam moc tuku nebylo.Sám jsem překvapenej-počítal jsem že po roku ho hodím do šmelcu ale nestane se tak....Za dvě kila tříložiskový naviják je za pusu -a na to moje čudlaření-lovím hlavně candáty a už i 70sátku to zdolalo :-))

cuchak - Profil | Pá 1.2.2013 17:24:46

ppecar >> Také jsem si je kupoval, ale už si je dělám. Nej kupovaný jsou .......http://www.kosteleckeuzeniny.cz/vyrobek-veprove-mas​o-ve-vlastni-stave.html

jurasoft - Profil | Pá 1.2.2013 16:54:25

Miki >> potraviny je jiná kategorie...třeba bezďáci v praze mají zmáknutý obchoďáky..ty to ani nevidíš ale v místech kam není vidět jsou kontejnery kam se vyhazují potraviny s prošlou dobou spotřeby..to je připraveno na odvoz do kafilerky..no a někde kam se bezďáci dostanou a dohodnou s prodavači tam chodí a vybírají to...nejednou jsme byl přítomen toho jak bezďci táhli plný velký čínský tašky narvaný jídlem a v šalině směňovali celý plata jogurtů za maso, za ovoce...viděl jsi někdy bezďáka kost a kůže ? a kdyby to bylo nějak závadný nemyslíš si že by jich v praze nebylo 20.000 ale třeba jen 2 co náhodou nejedli něco závadnýho..myslíš si, že třeba salmonela by s nima nezamávala ? Kdo z nich by šel k doktorovi ? nebo taková úplavice či ještě něco závažnějšího..třeba botulotoxin (což je vlastně nejsilnější jed na planetě)..klidně domy sním z ledničky jogurt měsíc prošlý..dyď je to dnes samý Éčko a s tím co se prodávalo před 20 lety to nemá nic společnýho..leda název...

danulko - Profil | Pá 1.2.2013 16:52:08

Ja na Lidl nedam dopustit. Pomer cena/vykon je suverenne najlepsi. Za zrovnatelnu cenu mozte nakupovat na blsaku, ale kvalita je niekde uplne inde. Cinsky navijak sa rozpadne po jednej seznone, Lidlovsky mi drzi dodnes. Nie je to ziadny high-tech, ale za tie prachy... Pravidelne kupujem chemicke svetla, mam odtial tasku, podberak a niekolko telescopov a navijackov. Nedoporucujem vlasce, ktore su vo velmi slabej kvalite.

roman - Profil | Pá 1.2.2013 16:08:21

V Lídlu to není s potravinama až tak zlý, ostatní věci jak co, já tam koupil před pár lety takový set na převod VHS do digitálu.. a chodí to jak hodinky,dokonce to fachá i videokamerou kterou jsem koupil starší bez kabelů, a stálo to jen pár kaček. Ono to chce někdy použít trošinku rozum.....

Berserkr - Profil | Pá 1.2.2013 15:46:59

Fishky >> šak v pohode, ja som sa pýtal len na stolík... tiež tam sem-tam zajdem

nofish - Profil | Pá 1.2.2013 15:28:54

M0RGAN >> JO? A co tesco, globus, kaufland? Nechci tě strašit, ale co jsem viděl testy různých potravin a výrobků, tak lídl vychází jako jeden z těch lepších. Jsou tam udány i zřejmé důvody proč tomu tak je a já osobně jim docela věřím....

hláskař - Profil | Pá 1.2.2013 15:22:06

M0RGAN >> Nato,že jsi začátečník(srpen 2012),tak děláš haura.Z Lidlu cajk Ti nevoní?:-)

nofish - Profil | Po 9.4.2012 8:34:31

Kokin >> ....tak tam nenakupuj...... ale třeba levné prsačky z Lidlu dělá demar co vím.......
Tašku na přívlač co jsem tam viděl bych bral hned, kvalita super, ale za 600 se mi nechtělo když ji nutně nepotřebuju.
Navijáky tu prošly diskuzí a lidi jsou s nimi vesměs spokojeni a mají je už léta....
Jsi jak můj otec. Lidl nikdy.... A tak se mu prostě neříká co je z Lidlu a on žije v iluzích že "lidl nikdy" vesele dál :-D

Rybatorstr - Profil | Ne 1.4.2012 8:17:40

Figos >> Vysoká je dost a zatím vyzkoušena 3x u vody a dost stabilní.

Button - Profil | So 31.3.2012 21:46:38

Čehun >> Jasně taky mam ten samý názor ale to co jsem napsal je pravda vem si že budeš jako já schánět trojnožku (jednu jsem už měl) a uvidíš jí na výstavě neprodejnou a to přesně u Dragonu a za 450kč no a pak si pujdeš do lidlu pro sváču a tu samou najdeš za 3 kila -říkám tu samou!!!!!! nevezmeš jí ?

malamut - Profil | Po 26.3.2012 17:54:42

LosPafkos >> a do ruky hadovku a jsi jak zásahovka :-)))))))))))

mimisek - Profil | Po 26.3.2012 16:03:27

zdarec,některe věci nejsou špatne,třeba silon 0,45mm jsem vzal na zkoušku a uvidime no,anebo ty chemicke světla za stovku to neseženeš nikde.ale ty ostatni věci nic moc,ale jak tady piše vodni kurka pro začatečniky to je dobre.

Vodní kurka - Profil | Po 26.3.2012 15:25:44

Ahoj,já si myslím,že pro začátečníky to není špatné.Samozřejmě potom koupí něco kvalitnějšího jestli je to bude bavit dál.Když nejde o život,tak jde o hovno,ne?Tak to tolik neprožívejte a ať Vám berou :-))

Jaroch - Profil | St 29.6.2011 8:58:42

V Lidlu jsem loni koupil vláčecí tašku plnou krabic se stavitelnými přihrádkami za cenu těch krabic v rybářských potřebách - taška slouží perfektně k tomu účelu k jakému byla koupena , nelituji .
Jednorázový gril je taky dobrý a lehký .

miki - Profil | So 18.11.2006 12:21:13

hanss: Asi takhle-chceš-li zažít pakárnu, navštiv v Lidlu rybárnu.

karelc - Profil | So 18.11.2006 9:15:24

carpdu: pokud někdo ví, co udělali, a stejně tam nakupuje, tak jim dává najevo, že s tím souhlasí nebo je mu to jedno...

Pochybuju, že by důchodci bez levných lidl ředkviček umřeli hlady, argument s cenama neberu...

Pokud se tím někoho dotknu, tak je mi to fuk, třeba ho to trkne...

karelc - Profil | So 18.11.2006 9:03:01

Unca, carpdu: nepamatujete si tu serii nešťastných náhod se vzrostlými stromy? Několika provozovnám lidl nepovolili na úřadech vykácet stromy v okolí. Co se dá dělat, řekli si lidlovci. Už se smířili s tím, že ty stromy tam teda budou, už si na ně dokonce zvykli, ba přímo si je zamilovali....

Ale co čert nechtěl, nějaký "vandal" poškodil stromečky motorovkou, bohužel, už jim nebylo pomoci, museli je pokácet...

A to se stalo několikrát, a vždy u lidlu....

Není lepší jít tam, kde nejsou majitelé takový hovada?

karelc - Profil | So 18.11.2006 8:12:08

V lidlu není dobrého nic - samej humus

a hlavně:

SLUŠNÝ ČLOVĚK V LIDLU NENAKUPUJE!!!!!!!