Je tohle chování známých "kaprařů" normální?

Jedná o známé české kapraře z Nikl teamu a jejich kamarády. Tito ožralí "borci" mají zřejmě na každý druh ryby jiný metr. Myslíte si, že je normální, aby takhle dělali ostudu sami sobě a hlavně všem slušným kaprařům, kteří se u vody chovají jako lidi? Mně osobně je z toho špatně.

http://www.nikl.cz/zpravy-od-vody.php?id-zpravy-od-vody=367
Autor diskuse: TAV - Profil , 21.1.2011 kaprařina - ostatní

Co si o tom myslíte?

A) Tímhle u mně Nikl team skončil, nechci s nimi mít nic společného.66%

B) Takové chování v opilosti se dá odpustit.24%

C) Nic se nestalo, na chování ke granulákům nezáleží.10%

Od 21.1.2011 hlasovalo 376 čtenářů.

2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NRoberto2 - Profil | Ne 23.1.2011 17:19:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TWIN 69 >> Ty ale meleš kraviny ... Nebýt jednoho prodejce kterej propaguje to svý ve video spotech tak to v čechách kaprařina fakt padne ...))))

Nvikikaca - Profil | Ne 23.1.2011 17:15:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TWIN 69 >> nejsem závistivý ,nemám důvod ,ale mě zase vytáčí když někdo dělá z někoho polobohy je to k smíchu,chceš mi říct že nebýt Karlů a pro mě za mě třeba Adolfů tak by se nechytali velcí kapři a nesmysly tady tolik do nebe vychvalovaných firem opravdu nekupuji

Nkam!kaze - Profil | So 22.1.2011 22:41:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Reakce K.Nikla

Vážení návštěvníci.

Na MRKu se kolem této zprávy a videa strhla negativní diskuse, na kterou jsem nucen reagovat.

Dnes mě několikrát informovali lidé, kteří přispěli do diskuze kladným příspěvkem, že jejich názor byl vymazán a to i opakovaně.

Z toho plyne, že tato diskuze není férová. Bereme to jako cílenou antireklamu proti naší firmě.

Je potřeba na to upozornit.

Kdybych si byl vědom, že video nějakým způsobem poškodí pověst firmy, nikdy bych jej nezveřejnil.

Video a fotky ukázaly, že když se sejde parta dobrých kamarádů je o legraci postaráno. Jsme lidé, kteří se umí po práci i bavit.

Na videu neshledáváme nic negativního, jak vyplynulo z řízené diskuse.

Ano, někomu spadnul pstruh z ruky. Tyto ryby však byly samozřejmě následně usmrceny. Nestydíme se, že jsme si od vody odnesli nějaké pstruhy a siveny k večeři.

Přiznáváme, že bylo na ledu veselo, protože si pár kluků dalo panáka, ale nikdo nikoho nepohoršoval, nikdo nic nevyvedl.

MRK je úžasný zdroj informací, ale také uměle vytvořené reklamy i antireklamy. Vždycky na to myslete a nenechte se ovlivňovat.

Karel Nikl



Tak by mne zajímalo,kým a jak je tahle diskuze řízena ve váš neprospěch pane Nikle.A uměle řízená antireklama?Ale nebuďte tak úzkoprsý.Vždyť i negativní reklama je přece reklama :)Takže z reakce,že jste jen parta dobrých kamarádů chápu že dobrým kamarádům je povoleno mlátit rybou o led.

NHenkel - Profil | So 22.1.2011 19:16:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kranex >> Když budu mluvit za sebe, tak já video a prezentaci fy. Nikl nekritizuju z pohledu závisti. Nevim, co bych jim měl závidět na alkoholovém dýchánku - skoro nepiju. Nevím, co bych jim měl závidět na úspěchu firmy. Pracuju v celkem zajímavé pozici a na příjem si nemůžu stěžovat... Samozřejmě, že do diskuze mohla vstoupit spousta lidí, kteří si rádi přisadí, protože mají k firmě Nikl odpor (třeba z některého z tebou uvedených důvodů), ale já mezi ně nepatřím, a věřím, že ani většina zde diskutujících. Stejně tak bych mohl obrátit, že ti, co ho hájí, jsou jen domluvená skupinka lidí, kteří mohou být s Niklem nějak spjatí, nebo k němu prostě jen vzhlíží jako k bohu české kaprařiny a jsou zaslepeni vůči jakékoliv kritice. To však nevím, diskutující neznám, takže mi to nepřísluší hodnotit. V tom ať si každý zamete před vlastním prahem (ať už je z tábora zastánců, nebo odpůrců)
Co se mi však na tvém příspěvku nelíbí je to, že asi nevidíme rozdíl mezi granuláčem a trofejním kaprem. Já ho tedy nevidím. ke každé rybě se snažím chovat s úctou, když už ji v rámci svého koníčku vytrhuji z normálního života. ten rozdíl totiž hlavně nevidí ta ryba. trofejní kapr si neuvědomuje, že je trofejním kaprem a pstruh, který čeká na dávku granulí netuší, že je vlastně spotřebním zbožím.
Ryba nevidí rozdíl, tak ani já nevidím rozdíl mezi rybami.

Nobrisek - Profil | So 22.1.2011 15:02:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

.

NZindys - Profil | So 22.1.2011 13:43:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hm a tihle mají jít příkladem, protože jsou jedni z nejznámějších... škoda slov, je to prostě hnus. alespoň jde teď vidět, co jsou Nikl team opravdu zač... ach jo :o((((

NIvo - Profil | So 22.1.2011 13:40:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dave≻ >> >Dave - 22.1.2011 13:33:25 >> to bych neřekl. Navíc - pít a pít. Dám si k jídlu malé pivo, to ano. Ale nějaké nasávání na rybách nestrpím. Těch důvodů proč ne je celá řada.

Nčára1970 - Profil | So 22.1.2011 13:23:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

aleš vavřina >> tak nějak jsem to myslel. Jde o to, jestli toto co předváděli byla výjimka, nebo to tak dělají vždy a všude. To se z toho videa nedá poznat. Je divné, že to mají na svých stránkách.
Ale pořád si myslím, že hodně těch známých kaprařů takhle nevyvádí. Určitě ti starší pardálové co s kaprama u nás začli (Vítek, Zelenka,Vašek atd.) jsou v pohodě. Tedy doufám, že by tohle asi nedělali, nebo by se tím nechlubili.

NArsi - Profil | So 22.1.2011 12:50:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ryb,etika a úcta k rybám je jenom jedna.Ne tohle svinstvo,když živou rybu strká do ožralý držky.
Jsem taky pro srandu,zábavu a chlast k tomu patří.Pořizoval jsem si jejich produkty,ale...
To budou mít dlouhé žehlení u mně aneb mezi náma.Dám jim ještě šanci....

Červené karty: Cloud, Piposa, BioBoid, vydra2