Okolnosti solankového pokusu, kterým profesor Hruška zpochybňuje policejní verzi o otravě Bečvy

Kategorie: Všeobecné

https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/okolnosti-solankoveho-pokusu-kterym-profesor-hruska-zpochybnuje-policejni-verzi-o-otrave-becvy

reload, 11.9.2021

Diskuse k bleskovce

Bacha San - Profil | Út 14.9.2021 5:26:14

kubsta >> Já si myslím, že k tématu Bečva bylo tady na MRKu napsáno celkem vyčerpávající množství informací a názorů. A zatímco o faktech není třeba debatovat, o názorech ano. Jenže tím se mnohdy porušuje věcnost debaty, protože se ti méněznalí opřou nikoliv do těch názorů, ale osobně do jejich nositelů, což je typický znak chování psychopata (prof. F. Koukolík). Není na to jiný lék, než ignorace, nebo slušnost. To jsem si nevymyslel, to stanovili chytřejší, než já v tomto oboru.
Těch psychopatických znaků v debatách je popsáno mnoho s tím, že zbavit se takového člověka je velice obtížné, krom fyzického násilí :-)))
No, a jsme opět mimo téma.... Jedinou možností, jak řešit osobní výpady by asi bylo SZ, ale donuť psychopata, který se zároveň hodlá předvádět.
No nic, jedu se zapojit do pracovního procesu.

kubsta - Profil | Po 13.9.2021 22:30:16

Bacha San >> já to sice chápu, ale celkově vzato je to dost otravný se tím prohrabávat k něčemu co bylo naposled k tématu.
Co se týče zakladatele diskuze a moderátora v jedné osobě, ve většině případů jsou to bleskovky a tam zadavatel asi nemá moc ambice vzniklou debatu nějakym způsobem usměrňovat.

Bacha San - Profil | Po 13.9.2021 21:58:41

kubsta >> Ano, je to tak. Ale projdi si toto vlákno (a nejen toto) a uvidíš, kde to začíná a kde to končí. A hlavně kdo to začíná. Poslat všechny do někam je strašně jednoduché.
Já nebudu ustupovat anonymním trollům. Část debatujících se jich bojí, část jim leze až tam a část se raději stáhne, aby nezasírali debatu (to chápu). Ale tím pro ty trolly vyklidí prostor, který by mohl být využit pro slušnou a věcnou debatu.
Každou debatu někdo zakládá a vede a záleží na něm, kudy se debata bude ubírat. Pokud mi napíše šéf debaty, abych se na to vykašlal, že to je mimo mísu, sklapnu kufry, udělám to a omluvím se (konc konců se mi to už stalo). Ale trollům tu radost neudělám. Udělal jsem to jednou a byla to chyba. Dnes mi do SZ napsal slušný člověk, kterému se stalo to samé.
Věř mi, že pro mě je věcná a slušná debata nade vše. Ano, z mé strany přestala být tato debata věcná a k tématu, ale byla vedená slušně. Nicméně jak jsem napsal, zlu se neustupuje.

stormandnature - Profil | Po 13.9.2021 19:32:52

kubsta >> nejen o Bečvě.

kubsta - Profil | Po 13.9.2021 18:50:24

Bacha San >> máš pravdu, číst to nikdo nemusí, ale snad každá diskuze o Bečvě je zaplevelená balastem od stále stejnejch lidí.

Bacha San - Profil | Po 13.9.2021 17:10:21

likin >> Nemusíš to číst, když se ti to nelíbí. A nauč se česky.

likin - Profil | Po 13.9.2021 16:30:24

Ideální by bylo, kdyby jste šli oba do prdele......

FockeWulf - Profil | Po 13.9.2021 16:15:17

Bacha San >> Jseš kašpar, nic jiného. Zemědělec, projektant, konstruktér, lopatero schovaný někde v díře na Praze-Východ. Tak co jsi ty neanonyme?. Měl jsi dneska přijet, viděl by jsi jiný svět, možná by se ti v tom přetíženém škopku rozbřesklo.

Bacha San - Profil | Po 13.9.2021 14:52:25

FockeWulf >> Nejsem Pražák. Máš mezery i v zeměpisu. Podolanka není Praha. A to, že někdo vezme do ruky lopatu ještě neznamená že s ní umí pracovat. Byť jen jednu minutu. Klidně se stav, vezmu tě do učení. A nezapomeň si pracovní rukavice.... Předpokládám obě levé, já mám na půjčení jenom po páru. :-D

FockeWulf - Profil | Po 13.9.2021 11:52:40

Bacha San >> Jsi v jiné diskuzi, ale dobrá, chápu, že jsi génius a správný charakter, taková spása lidstva. Neanonymní Pražák s vinohradem a konstruktér v jednom, jo ještě asi i střelec. Zacházet s lopatou a vidlemi jinak umí asi za cca 1 minutu každý:), proto je to tak dobře honorovaná práce.

Bacha San - Profil | Po 13.9.2021 11:39:23

FockeWulf >> Já se nestydím za to, že umím zachazet s vidlemi a lopatou. Nestydím se za jakoukoliv práci. Žádná práce, dělá-li se poctivě, není nic, za co by se člověk měl stydět.
Ve svém vinohradu se bez jednoduchého nářadí neobejdu. A dovedu to s lopatou stejně jako například s devítkou. Tedy dobře a přesně.

bjwir - Profil | Po 13.9.2021 11:03:28

kakr >> Moc často s tebou nesouhlasím , ale tady máš pravdu..Jediným problémem v naší republice je to, že pokud budeš chtít ukázat na pochybení státní instituce ,moc pochopení nenajdeš..Proto je možná ta "partyzánská" akce ku prospěchu věci a nyní ji nebudou moci zakázat..

bjwir - Profil | Po 13.9.2021 11:00:58

u x a >> pfff spíš kdo povolil tok nějaké řeky u kanálu ne ? :)

FockeWulf - Profil | Po 13.9.2021 8:15:56

Bacha San >> jsi fakt nemocny….Vidle a lopata - to mas v genech, chapu.