Penzion Pod hradem Cornštejn - rybářská rekreace

Adresa:
Oslnovice 54
Uherčice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Ubytování v penzionu Pod hradem se nachází přímo u vody a z balkonů pokojů je nádherný výhled přímo na nově opravenou zříceninu hradu Cornštejn, vypínající se na protější skále. Cornštejn získal v roce 2011 nové vyhlídky a ochozy na hradbách. Návštěvníci mohou vystoupit na dělostřeleckou baštu s vyhlídkovou plošinou a porozhlédnout se do údolí řeky Dyje, na Bítov a na Chmelnici.

Penzion Pod hradem Cornštejn nabízí kvalitní ubytování na Vranovské přehradě v pokojích 1+KK, které byly v letošním roce 2012 nově zrekonstruované a vybavené novým nábytkem. Každý ze sedmi 2 až 5 lůžkových pokojů v penzionu Pod hradem má kuchyňskou linku vybavenou veškerým nádobím pro vaření a stolování, vařičem, varnou konvicí, lednicí a TV. Sprcha a WC je na každém pokoji. Pět pokojů má balkon a Vranovská přehrada se rozprostírá přímo před vámi, například při ranní snídani na balkonu.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Znojmo (31 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

2,8 km - Dyje 15 - nádrž Vranov - MP
14,7 km - Jaroměřice 1A - MP
0,3 km - Želetavka 1A - MP
12,0 km - Želetavka 2A - MP
18,4 km - BOLÍKOVSKÝ POTOK 1 - MP
12,1 km - DYJE 16 - MP
18,3 km - DYJE 17 A - MP
13,6 km - Dyje 14 - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

5,6 km - Dešná
10,0 km - Rybník Asuán
16,8 km - Rybářství Telč - rybník...