Penzion Grácie - rybářská rekreace

Adresa:
Na Valtické 1255/9a
Břeclav-Charvátská Nová Ves
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Nabízíme Vám celoroční ubytování v Břeclavě, pohostinské služby a místo pro firemní, společenské či rodinné akce. Jen u nás najdete kombinaci pohodlí a rodinné atmosféry. Prioritou našeho personálu je vždy osobní přístup k hostům, podílet se na pocitu pohody našich hostů během pobytu u nás.

Ubytování poskytujeme v 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s kompletním sociálním vybavením, TV, satelitem,mini ledničkou a WiFi připojením na Internet na každém pokoji. Celková kapacita ubytování je 14 osob.
Kromě levného a kvalitního ubytování v širším centru Břeclavi nabízíme i pohostinské služby. V přízemí penzionu je restaurace se salonkem pro nekuřáky. Kapacita restaurace 60 osob (restaurace 40, salonek 20). Můžete si vybrat z nabídky hotových jídel, specialit, nebo zvýhodněného denního menu.

Skvělá poloha vzhledem na Lednicko-Valtický areál Vám umožní prožít dovolenou nebo pracovní cestu podle Vašich představ. Břeclav a její okolí nabízí nespočet možností jak strávit Vaši dovolenou. Je jen na Vás jestli se rozhodnte spoznávat krásy a památky tohoto kraje nebo jen tak relaxovat.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Břeclav (2 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

4,7 km - Dyje 2 - MP
4,0 km - Dyje 3 - MP
0,9 km - Dyje 3A - MP
4,4 km - Dyje 4 - MP
4,5 km - Dyje 4A - MP
6,2 km - Dyje 4D - MP
5,5 km - Dyje 4M - MP
5,2 km - Kyjovka 2A - MP
5,2 km - Kyjovka 2C - MP
6,6 km - Trkmanka 1 - MP