Kemp a chaty Stříbrný rybník - rybářská rekreace

Adresa:
Malšova Lhota, Lhotecká 5
Hradec Králové
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/k...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Autokemp Stříbrný rybník je vsazen do zeleně Polabské nížiny protkané meandrující řekou Orlice. Rozkládá se u písníku Stříbrný rybník na okraji Hradce Králové.
Ubytovat se můžete v jedné ze 14. plně vybavených chatek pro 10 - 12 osob, v rybáři oblíbené maringotce pro 5 osob, mobilním bungalovu pro 5-6 osob nebo ve vlastním stanu či karavanu na prostorné louce.
Chatky jsou umístěny v samostatné části areálu v březovém háji. V každé chatce najdete plně vybavený kuchyňský kout (mikrovlnka, vařič, varná konvice, lednice) a 3 - 4 ložnice podle varianty chatky. Každá chatka má samostatné barevný TV, venkovní posezení a samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.
Maringotky najdete v lesíku přímo na břehu rybníka. I v jejich výbavě je lednice, mikrovlnka, vařič a varná konvice. Mobilní bungalovy (pro max. 5 dospělých a 1 dítě) jsou umístěny přímo u pláže rybníku, mají 2 ložnice, obývací pokoj, vybavený kuchyňský kout a koupelnu s WC. Před bungalovy je posezení.

V areálu kempu ale není pouze ubytování, najdete tu několik ohnišť, kuchyňku, restauraci s velkou LCD televizí a společenskou místností, dřevěné teepee pro pořádání společenských akcí, velký adrenalin park (lanové centrum, lezecká stěna, foukačky, lukostřelba, minigolf a mnoho dalšího), vodní centrum (šlapadla, lodičky, aquaskipper, aquazorbing), hřiště na paintball, plážový volejbal, obří trampolíny, vodní fotbal.

Součástí oploceného areálu je jeden z největších Hradeckých písníků s několika pozvolnými písečnými i travnatými plážemi a toboganem. Na rybníku je možnost rybaření (zakoupení povolenky přímo v areálu).
Koupání i tobogán je zdarma.
Na kryté straně poloostrova najdou zájemci i příjemnou nuda pláž.

Stříbrný rybník je ideální místo pro kvalitní dovolenou, což potvrzuje i fakt že opakovaně získáváme hodnocení 4* od Asociace kempů ČR.

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hradec Králové (4 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, hřiště, dětské hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

0,1 km - ATC Caravan
1,1 km - Penzion Villa Pavlína
2,9 km - Penzion Petr
4,2 km - Penzion U Svatého Lukáše
4,4 km - RESIDENCE BOROMEUM
4,3 km - U České koruny
3,5 km - Penzion AXA

Rybářské revíry v okolí

6,1 km - Dědina 1 - MP
11,3 km - Holicko - MP
7,6 km - Labe 30 - MP
7,5 km - Labe 31 - MP
8,8 km - Labe 32 - MP
1,7 km - Orlice 1 - MP
1,7 km - Orlice 2 - MP
10,9 km - Orlice 3 - MP
9,3 km - Trotina 1 - MP
0,1 km - Stříbrný potok 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

7,0 km - Sema
4,8 km - PM Sport
3,6 km - Anna Kašparová
4,9 km - Alfa sport s.r.o.
2,0 km - Rybářský sport
4,1 km - Jiří Kalenský - Výroba a...
1,9 km - Ladislav Souček - Rybářské...