Kapr v bramborové krustě

Diskuse k rybímu receptu Kapr v bramborové krustě

Autor diskuse: Stanley 87 - Profil , 25.5.2011

yvana - Profil | So 9.6.2012 8:11:07

Stanley 87 >> Stando já jsem normál klasicky udělala filety s kapra a potom to obalila já ty strany kde zůstávají ty malé kostičky když filetuju,tak je nařezávám po půl centimetru a potom je to v pohodě.
Díky za recept a už jsem ho poslala i jiným jestli to neva:-)

vahaj - Profil | So 9.6.2012 8:07:58

Stanley 87 >> Kazit to přílohou by byl zločin:-)))

Anýzový dědek - Profil | So 9.6.2012 7:42:25

Stanley 87 >> Díky moc..))))

Stanley 87 - Profil | Pá 8.6.2012 22:59:20

Důležité je vykoštění kapra, protože se kosti špatně vyndavají při těch ,, vypečených" bramborách. Osobně to dělám že odříznu žebra a pak malé svalové kůstky překrajuji. Vedu řezy přes svalové kůstky každé cca 3 mm. Zůstanou malinkaté měkké kosti, které se dají bez problémů polykat

LosPafkos - Profil | Pá 8.6.2012 22:53:29

Stanley 87 - >> ahoj,zítra jdu pro násaďáka a hned zkusím :--))

Sven - Profil | Pá 8.6.2012 22:45:26

Stanley 87 >> vypadá to slibně v receptu i na obrázku a tak to také určitě vyzkouším :-)
Jedl jsem u jednoho Vietnamce podobně upravenou kachnu a to nemělo chybu :-))


yvana - Profil | Pá 8.6.2012 22:37:17

Stanley 87 >> Ahoj tak můžu říct mňamka.

Stanley 87 - Profil | Pá 8.6.2012 22:33:29

vahaj >> Jsem rád, že chutnalo. Ani není potřeba příloha co? :-)

Stanley 87 - Profil | Pá 8.6.2012 22:32:55

Anýzový dědek >> Spíše staré. Je nutné, aby nebyly ty brambory moc ,,vodnatý".

Anýzový dědek - Profil | Pá 8.6.2012 19:21:15

Stanley 87 - >> vypadá to zajímavě. Jen malý dotaz jsou lepší staré brambory nebo ranné na tu krustu?

vahaj - Profil | Pá 8.6.2012 19:13:37

Stanley 87 - >> Vyzkoušel jsem a hodnocení? Famózní:-))) Akorát místo kapra byla mořská štika.

killer1 - Profil | St 25.5.2011 19:47:47

taky se přidávám a asi vyzkouším:-)))

petr07 - Profil | St 25.5.2011 19:47:06

Tak já určitě vyzkouším.

Rytíř - Profil | St 25.5.2011 19:44:28

Stanley 87 >> no vypadá to jak z interhotelu.

Stanley 87 - Profil | St 25.5.2011 19:43:01

Rytíř >> Je to opravdu výborný. Taky kapra zrovna nemusím, ale v téhle úpravě je fakt dobrej

Rytíř - Profil | St 25.5.2011 19:39:44

Hm,vypada to hodně dobře.I když kapra kromě uzeného nepozřu,tak tohle bych asi ochutnal.Budu muset o vikendu vyrazit a nějakého klepnout:-)