Bobr pečený nebo grilovaný (recept ze Spojených států) :--))

Autor diskuse: Cloud - Profil , 27.2.2011

marmyš - Profil | Út 29.1.2019 22:51:52

drvoštěp >> Dobře to vypadalo.

Buffalo1969 - Profil | Út 29.1.2019 21:52:28

marmyš >> notwl....ještě aby měla místo bobra jezevce..:-))))

marmyš - Profil | Út 29.1.2019 21:51:00

Buffalo1969 >> Ona není myslivec,aby měla jezevce,ona má jen bobra:-)

Buffalo1969 - Profil | Út 29.1.2019 21:49:51

marmyš >> hele...k tobě zase začala jezdit ta kuchařka co si tě chtěla přivlastnit???....:o)

drvoštěp - Profil | Út 29.1.2019 21:45:37

marmyš >> Děláš mi chutě😋😋😋😋

marmyš - Profil | Út 29.1.2019 21:39:58

drvoštěp >> Dovezl mi známý porci,řekl bych že v troubě na zelenině+červené zelí+knedlík. Trochu mi to připomělo nutrii.

drvoštěp - Profil | Út 29.1.2019 21:37:31

marmyš >> Bodejť by ne😂 Na zelenině, v troubě ?

marmyš - Profil | Út 29.1.2019 21:35:32

drvoštěp >> Já ho jedl nedávno poprve a chutnal mi.

drvoštěp - Profil | Út 29.1.2019 21:03:46

marmyš >> Necháme se překvapit😂

marmyš - Profil | Út 29.1.2019 20:55:49

Na Nově bude za 35 minut ve Víkendu recept na jezevce.

valcha186 - Profil | Út 22.1.2019 21:57:06

Calex >> Oběhl jsem to po ledě, bažinou po potoku a nikde ani stopa po bobrovi, škoda a ani po vydře. To už není škoda. Stopy jen od kachen.

Calex - Profil | Út 22.1.2019 21:49:36

valcha186 >> Jojo, znám. Patřilo to pod St.rybářství Chlumec n.C......

valcha186 - Profil | Út 22.1.2019 21:42:32

Calex >> Doksy, Juhász, Prokůpek.

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 18:46:25

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.1.2019 17:00:43 >> Jsem rád,že ses nepodival:-)))

dada11 - Profil | Út 22.1.2019 17:53:17

Cloud - >> Mně chutnal na zelenině jako pes.

Rezeň 5,125 - Profil | Út 22.1.2019 17:00:43

Pedro1 >> o celou generaci, když si šel do první třídy, tak sem se na tebe ani nepodíval....:-))

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 16:39:47

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.1.2019 13:56:37 >> Jak říkáš.

O kolik jsi starší?:-)))

Calex - Profil | Út 22.1.2019 16:31:11

rybomil >> Jak ji nevemeš na ucho, tak zdrhne. Je dost tuhá.:-)))

rybomil - Profil | Út 22.1.2019 15:30:58

Calex >> otec to měl taky tak, jenom to Polsko z jihu je daleko, tak do kšeftovali tam mezi sebou. Jednou nějak špatně zavřel chlívky a cca 20 ks zdrhlo na potok. Střílel jsem je pak vzduchovkou 6mm upravenou na flobert.

Calex - Profil | Út 22.1.2019 14:36:41

valcha186 >> Kterejpak podnik st. rybářství u Vás tenkrát hospodařil?

valcha186 - Profil | Út 22.1.2019 14:19:53

Calex >> Dělaly se hlavně pro kůže. Mělo je tu hodně lidí a porybný je nosil na výlovy, když se strojily rybníky. Dost je jich i vyudilo. Já jsem už kůže jenom zakopával na nebo dával myslivcům. Dost si jich bral i kámoš na vydělání, šil pak kožichy. Už jedu na led, je moc hodin.

Calex - Profil | Út 22.1.2019 14:11:28

valcha186 >> Za komanče staženou tržní nutrií jsme nechávali za dvacku, kůže v 1.cenový byla poslední cenofka ve výkupu 185Kč....Asi tak nějak.😁😁

valcha186 - Profil | Út 22.1.2019 14:00:27

Calex >> Já když něco zkouším, tak ve velkém, aby se to vyplatilo. Už jsem neměl jenom včely, protože se jich bojím. Podmínky na to ale mám. Jsme na samotě v lese. Bobra tu nemáme, ale jezevci jsou. Dělá je kámoš a je to dobrota. Zkus králičí tlačenky a dej si záležet. Taky dobrota. Jinak nutrie jsem rozdával a každý dělal nějaký jiný recept, aby se to konzultovalo a vzorky jsme měnili. Dost jsem jich odděleně vážil, kůži, hlavu, nohy ocas atd. Králík, mimo velkých ty váhy nemá. Jdu sekat led a měřit sílu. Na sobotu.

Rezeň 5,125 - Profil | Út 22.1.2019 13:56:37

Pedro1 >> to je holt ta mladá nevzdělaná generace, to je samej internet, ale číst klasickou literaturu to neumí...:-))

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 13:52:15

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.1.2019 13:46:14 >> Ne.

Rezeň 5,125 - Profil | Út 22.1.2019 13:46:14

Pedro1 >> a konec Konce dluhu znáš?:-))

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 13:40:29

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.1.2019 13:28:47 >> Hele já Ti dneska vůbec nerozumím,nezačal jsi kouřit,nebo tak něco?:-)

Rezeň 5,125 - Profil | Út 22.1.2019 13:28:47

Pedro1 >> sem ti šáhnul na keitecha, ne asi...:-))

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 13:22:31

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.1.2019 13:15:31 >> Ti při lovu kočky pochroumaly ruku?:-)))

Rezeň 5,125 - Profil | Út 22.1.2019 13:15:31

Pedro1 >> Zdravou rukou jsem zamkl dveře a řekl tiše: "Děti, ochutnejte Pedra...":-))

Calex - Profil | Út 22.1.2019 13:13:29

valcha186 >> Zdarec..Ber to s humorem. :-)))) Vzpomněl jsem si na tu hlášku z Kurvahošigutnták.....Dyť je to sladké jak. :-)) My děláme králíky Hyly a to maso je takový rychlý, nutrie se takhle rychle neudělá, tak mi připadá to maso lepší. S králíkem bych to sám ani nesrovnával. Králíka upíct tak s kilem bůčku. Pak je ten bůček dobrej..

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 13:07:02

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.1.2019 13:03:54 >> Mňaaaau:-))))

Rezeň 5,125 - Profil | Út 22.1.2019 13:03:54

Pedro1 >> k nám na zahradu se bojej i kočky...
vlastně v okolí už ani žádný nejsou...:-))

valcha186 - Profil | Út 22.1.2019 11:31:33

Knapík >> Zkoušeli jsme vše možné, i nemožné, prostě to nešlo. Od pečení, nakládání, uzení, vaření. Jako s prasaty. Dělal jsem je po 7 do 280 kg a taky to skončilo, už nebylo co vymýšlet při vaření. Teď jsou v plánu králíci do 24 kotců. Nejsme troškaři.

Knapík - Profil | Út 22.1.2019 10:39:50

valcha186 >> mně nutrie vždycky chutnala a to se ještě s mrkví i pekla.

Pedro1 - Profil | Út 22.1.2019 10:24:13

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 21.1.2019 23:09:34 >> Pěkně se vybarvuješ:-)))

Co vrány,už Ti lítaj na zahradu?:-)

valcha186 - Profil | Út 22.1.2019 10:22:53

Knapík >> To beru, ale bylo to podle krmného plánu. Vozil jsem ji z Piletic s petrželí.