Jakub Vágner se na jezeře Turkana pustil do křížku se stokilovým okounem

Švéd - Profil | Pá 17.9.2010 10:19:03

no jestli můžu- tak bych řekl že z původně zajímavých videí o rybách se postupně stala honba za větší a větší senzací.Typu hollyvood.Teď už to zkouknu ale už mě to tak nebere jako ta první videa.
Je to jen můj názor

lump - Profil | Pá 17.9.2010 9:49:41

(o)_(o) >> Hmm Tak takhle sem otom nepřemýšlel možná na tom něco ......a Petrův Zdar

(o)_(o) - Profil | St 15.9.2010 8:23:33

lump >> Chuck si postavil svojí hereckou kariéru na tom, že něco uměl oceněný narozdíl od Jabuba mistrovským titulem. To, že je oba hážeš do stejného pytle se jeví pro CH.N. nefér!
Hercům zdar.

lump - Profil | St 15.9.2010 8:03:52

JV má asi život a práci kterou mu určitě mnozí spíše všichni závidíme.Myslím ,aby na tom ještě trochu vydělal musí to nějak prodat a toje ono o kom se mluví.... Ale jinak samozřejmě takový český Chuck Noris všechno nej všude nej atd. Závěr?Přejme mu to já bych si to taky užíval na jeho místě a řekněte mít šanci kdo né?

kam!kaze - Profil | St 15.9.2010 1:15:21

Opět další bombastická věcička JV.Stejně jako jeho osobní ulovení 150 sumců za 40 hodin,které zvládle jen on samojediný.Nebo dramatická výprava do amazonie,kdy si musel trhat triko a dávat do něj písek na zátěž,ale při tom zakopává na lodi o plastové židle.Závidím mu jeho rybářské zážitky a cestování za nimi po celém světě.V dobrém.Ale to co ze sebe dělá on,potažmo z něj média je trapné a pro soudného člověka........!Ale ted jsem určitě ten špatný závistivec co mu to nepřeje.Mimochodem,kdo z vás dokáže v 6ti letech vytáhnout 10 kg kapra jen na cívku bez prutu?To dokáže jen JV :-)

Šumichrást - Profil | St 15.9.2010 0:48:53

No a já bych s radostí bral okouna 70-ti dekovýho. A jak by mi šmakoval !! Na máslíčku s brambůrkama.

Azbest - Profil | St 15.9.2010 0:24:39

Pellon >> ach jo....že radši nemlčíš...

Pvl - Profil | Út 14.9.2010 17:07:58

Bomber76 >> Ještě se musíš holt učit .o§))

Bomber76 - Profil | Út 14.9.2010 17:05:03

„Ryby však najdeme i podle vln na hladině. Podle způsobu, jak se tvoří, jsme schopni odhadnout vhodné místo."
Ty vole hoši, já se tu nemíním z nikým hádat, jsem totiž obyčejný rybář "hovnochyt", ale tohle mi přijde už trochu moc! Tak nejdřív píše, že se ti největší okouni nacházejí v místě s největší hloubkou a pak podle vln na hladině pozná, že je na tom správném místě. Tak jestli plavou pod hladinou, proč by se měli zdržovat tam, kde je největší hloubka.To jsem z toho jelen...

Pvl - Profil | Út 14.9.2010 16:54:23

Pellon >> No vidíš , (nerad to píšu ) to mne nenapadlo . Dík . Hledal bych marně

Pellon - Profil | Út 14.9.2010 16:52:19

Pvl >> nejlepsi? treba ze tu rybu ukaze svetu ? ikdyz v tehle bleskovce se ani tohle nepovedlo :)

Pvl - Profil | Út 14.9.2010 16:48:28

Pellon >> Kde je to "nejlepší " ? EDIT : nehorší už mám vybráno

Pellon - Profil | Út 14.9.2010 16:44:42

Zajda >> asi by to nebyl problem... ale ono to ze zahranici kde se venujes nejake praci asi nepujde uplne nejsnaz mozna... ale jak jsem psal nize.. pro vetsinu populace si clanek precte a bude si rikat jakej je to borec a zadne preklepy tam nenajdou... a delat autorizaci pro par rybarskych fanatiku neni to zbytecne?navic kdyz si z toho stejne vezmou jen to nejhorsi?

Pellon - Profil | Út 14.9.2010 16:41:23

šmudla >> jj jen to lehce vyznelo ze jsi proti nemu trosku dost zaujatej :) jinak to videjko od tebe muze byt velmi zajimave :)

šmudla - Profil | Út 14.9.2010 16:12:29

Pellon >> :) Já proti JV nic nemám, to co dělá dělá dobře a je fajn že muz to sype a že je slavnej a cestuje a takový věci co já nikdy nebudu. Já mu to přeju a závidím :) Upřímně závidím a přeju mu to, není to lehký. Jen opravuju novinářský žblechty a lži.
Třeba na poslední rybačce sem otočil kapra po 13ti metrech a měl přesně kilo třicet :) Mě se ty bajky a pohádky kterýma nás všecky krmí líbijou, dobře se na to dívá a čte a tak. Kdyby já natáčel videa ze svojich rybářských výprav tak by MRK spadnul na zadek, protože na mojich ryb. výpravách teče krev a lítají šupiny a bublá olej na pánvičce. Obdivuju JV že sem ho dodneška nikde neviděl v přímým záběru jak rve háky do nástražní rybky na ty jeho kamarády sumce :)

Klídek a pohoda.

Zajda - Profil | Út 14.9.2010 15:55:16

Pellon >> Myslím, že by neměl být problém podobný článek autorizovat. Ale když to opěvovanému nevadí, tak co? Nic, že?

Pellon - Profil | Út 14.9.2010 15:49:30

Stanley 87 >> ale ja to chapu ale on to preci nepise on nemuze za to ze to nepise clovek jako treba Mr.stick kterej ma hezke ctive clanky... ale redaktor z idnes a jim podobni... kdyz si prectes clanek na idnesu o nejakem zapase tak je tam min. 10 pripominek ze jsou v tom clanku bludy...a to same je i tady... treba rekl "vetsinou" kdyz zastavim okouna na 20metrech tak je to mensi ryba :) a novinar si to pribarvi pro sebe a je z toho nejakej slint... ale JV urcite nekoriguje nekde na lodi clanky na radiozurnalu :) Ale s rezervou je bere clovek kterej cely zivot rybari.. ale clovek kterej nikdy nic takoveho nevidel tak pro nej je to zajimave... to by slo preci rict o jakemkoliv poradu z NG... ty se nikdy nekouknes na ruzne dokumenty? A kdyby jsi treba rozumel zivotu levharta a vedel jeho zvyky tak by jsi v dokumentu o nem nasel spoustu kravin... ale jelikoz jsi lajk na selmy z afriky (promin treba nejsi) tak reknes jo to je hezke video a neco jsem se zase dozvedel... ty videa nejsou pro rybare fanatiky ale pro rybare a pro lidi co se radi kouknout na dokument :)

XAXAP - Profil | Út 14.9.2010 15:40:08

jujda, tady zase stříká nezvládané frustrace do zásoby! :-)

Fishky - Profil | Út 14.9.2010 15:39:23

Pellon >> proč by ti měl ukázat Šmudla své video, abys ho mohl ty soudit? copak tys taky natočil video, že se stavíš do role posuzovatele a chceš se do někoho trefovat? Copak když řeknu, že někdo neumí zpívat a křápe falešný tóny, je nutné abych taky uměl zpívat? Zvláštní logika.

Navíc má pravdu, žádný síly si s metrákovým okounem nezměřil, mohl si tak změřit metrákovýho průvodce, okouna ne. A jestliže měl 70kg, mohl přidat foto - článek s miminkem okouna je zvláštní, když v něm píše o 70kg kuse a foto nepřidá.

Možná mě paměť klame, ale nepsal náhodou před nedávnem, že sonar nepoužívá, že při výpravách má jen to nejnutnější vybavení + pytlík špaget s kečupem? :)))

Stanley 87 - Profil | Út 14.9.2010 15:37:51

Pellon >> Nikdo neříká, jak je Jakub špatnej, ale takový hovadiny, co tam jsou napsaný, to je do nebe volající. Každá ryba se brání jinak. Podle toho, že otočí rybu po dvaceti metrech ví, že bude mít 20 kg a méně? I velká ryba se nemusí bránit jak se očekává a nebo se otočí a pojede k lodi,.... To je první kravina. Název článku mohl napsat jedině idiot. a takových hovadin je v každém článku o JV několik. Videa jsou pěkný, ale je třeba si je pouštět bez zvuku a brát je s obrovskou rezervou!!!!!

(o)_(o) - Profil | Út 14.9.2010 15:34:45

Nevíte někdo kde je tam ta fotka JV se 70kg okounem?

Pellon - Profil | Út 14.9.2010 15:26:19

šmudla >> ach jo to jsou porad narazky... a kde je nejake video od tebe abychom se mohli do tebe strefovat... a pak to dat nejakemu pisalkovi co nevi ani jak ryba vypada napsat o tobe clanek... Jakub to dela dobre, ma pekna videa na ktere je radost se min. jednou podivat ac ze zvedavosti nebo jen z dobreho pohledu na velke ryby... a o tom to cele je... jedna velka show kterou mnozi lidi nedokazou kousnout... a pokud si myslis ze nekdo jinej na to ma a muze byt lepsi nez Vagner tak proste vyber kasicku udelej mu sponzora a spousta lidi se s chuti podiva co jste nakonec dokazali a natocili :) a nakonec budes moct spocitat naklady a prijmy a reknes si jakej jsi bohac... a jelikoz jsi rybar tak te urcite bude bavit chytat nebo pomahat nekomu kdo to umi...

šmudla - Profil | Út 14.9.2010 15:15:13

Oprava názvu bleskovky a článku.
Jakub změřil síly se stokilovým průvodcem rybářem domorodcem v neoficiálním souboji kdo chytne víc, jestli Jakub se sonarem a modermím vybavením, nebo domorodec s hlavou plnou zkušeností. Vzhledem k tomu že byli na jedné lodi, domorodec poradil kde lovit a Jakub nachytal :)

Jakub změřil síly se sedmdesátikilogramovým okounem, který může dorůst i přes sto kilogramů.
Správný název článku = Jakub chytil 70kg nilského okouna.

PS. Za zmíňku stojí perla odborníka koliati kilového okouna zastaví na kolikati metrech (shodou numerologie zastaví Kuba 20ti kilového okouna na peřsně 20ti metrech, čili 70ti kilového okouna zastavil nejspíše na 70ti metrech). Jakub už ryby neměří a neváží, změří kolik metrů ryba vytáhne než se zastaví, odřízne vlasec a zapíše si kg úlovek :)