Spani u vody

Co řikate tomu že se na nekteryvh revírech nebude moct spat v brolly u vody.Aby nevznikaly tady dohady,pěkně je to popsany RŘ UN Lipno co je tabořeni adt.Je to taková mala likvidace kaprařiny
Autor diskuse: c.smrt - Profil , 4.1.2020 kaprařina - RŘ, MO, svazy

Honza7 - Profil | Ne 5.1.2020 19:50:07

MrKos >>
Když se chce, tak to jde. Rozhodně je to lepší cesta, než vymýšlet omezení pro slušné rybáře.

cechura09 - Profil | Ne 5.1.2020 13:33:43

fooglsteh >> Chodíš mi na flek...:))

fooglsteh - Profil | Ne 5.1.2020 13:17:34

Zdravím jenom pár slov chodím na D5 pro ty kdo to neznají novomlýnská nádrž krásná voda ale je mi na blití co se tady posledních pár let děje nasátý koberce ve vodě jenom aby si neodřeli lodku nebo petky jako bojky bordel na místech kde někdo seděl kelímky od červů a mohl bych takle pokračovat dál no je to hnus sou kluci kteří když odcházijou od vody tak narovnají poslední stéblo trávy aby nikdo nepoznal že tam někdo seděl a pak ti co jsou pravej opak. U nás je taky zakázáno bivakování a já nevím co ještě a začína se to porušovat a mi se potom divíme že nám začínají všechno zakazovat já ne a to rybařinu miluju taky mě to sere ale nic nenadělám budu bohužel respektovat ty zákazy a příkazy jinak to nejde když to budu porušovat tak se to bude akorát zhoršovat. Děláme si to sami v cizině si taky nedovolíme dělat bordel u vod tak proč u nás je jednoduší vydat nějakej nesmyslnej zákon než jít a zjisti co se vlastně vůbec u vody děje tak se nedivte že nám zakazují bivakovat u vody. Petru zdar a všem slušným rybářům at se daří a hodně velkých úlovků na fotečku.

Esox 2 - Profil | Ne 5.1.2020 8:54:41

No jak to tady čtu tak se musím usmívat. A to proto že jsou naštěstí revíry u našich sousedů kde nic z toho co tu píšete nikdo neřeší.
Místní rybáři vyráží rybařit na podobných lodích třeba v pátek odpoledne a vrací se až v pondělí ráno tak aby to stihly ještě do práce. Chytá se přes noc tedy nonstop a to legálně. Na kolik prutů to posuďte sami. Ve spleti kanálů, jezer a rákosí je nikdo nemá šanci zkontrolovat. A i přesto že takových to rybářských lodí které se specializují třeba jen na sumce které pak prodávají po restauracích v okolí je v regionu několik desítek, ryb je stále dost a dost. Maďarsko jezero Tisza-to svazový revír.

Jirka1976 - Profil | So 4.1.2020 22:13:03

nofish >> revir Morava stara 1 , s tim wc je to tam uz nekolik let . Zakaz vjezdu a parkovani na prijezdove ceste s odebranim povolenky tam byl drive taky , ale pak to z radu zmizelo .

martonek - Profil | So 4.1.2020 15:40:21

Jen pro info ...

cechura09 - Profil | So 4.1.2020 15:38:31

trusti >> taky mi to nešlo....:)