Ceny na For fishing

Zdarec chlapci, chci letos vyrazi na veletrh For fishing do Prahy. Známi mě odrazuje je tím že je tam poněkud draho, než kdyby jste nakoupili v kamenné prodejně nebo e-shopu. Co je na tom pravdy, máte nějaké zkušenosti s nákupem na For fishing ?? Díky moc
Autor diskuse: sosal - Profil , 9.1.2017 všeobecné - ostatní

-bedna- - Profil | St 11.1.2017 13:36:52

Jakýkoliv prodej dovozců z Číny a nebo výrobců na výstavách,je jen podkopávání noh obchodníkům co prodávají jejich výrobky.Jakoukoliv slevu,co na výstavě vyhandluješ,je vlastně z marže obchodníka.Dovozce a nebo výrobce má zisk stejnej,ze svýho ,,prakticky,, nebere.Kdyby na výstavách prodávali za doporučené ceny co nařizují obchodníkům,aby drželi prosím, ať je výstava prodejní.
Ale to,že sleví,aby prodávali je pro obchodníky větší zlo,než návštěva pár exotů v prodejně,co si jdou zboží jen omrknout.
Jako šmejdi ke kamenným obchodům se chovají hlavně sami výrobci či dovozci.V tomhle mě byla vždycky Daiwa strašně sympatická,že jen vystavovala a dávala kontakty na prodejce v mém okolí.
Takže třeba takové kolo slev,kde vlastně máš dejme tomu 5-6 políček,které by mohly sáhnout výrobci či dovozci do kapsy je vyváženo 50 políčky kdy bere jen z marže obchodníka a případné trefy do peněz dovozce či prodejce se plně kompenzují z nižších slev,které jdou na úkor obchodů.
Ale českej člověk má slevu 15% a víc ho nezajímá.To že tuhle slevu by mohl běžně dostat ve své kamenné prodejně ve svém okolí,pokud by nakupoval výhradně u svého kamenného prodejce a tomu by se zvedla marže za počet odebranných kusů nevidí,nezajímáho to.
A navíc,prodavač z toho krámu by mohl klidně k němu o přestávce na oběd,protože pracuje třeba jako kuchař vedle jeho prodejny,to už nevidí.A prodavač jde a koupí si na oběd bagetu,z automatu,protože je levnější.Nemá takový obchody,aby si zašel na oběd do hospody.To je největší nesmysl české malosti.Nechápou,že každá koruna co není utracena v místě jejich bydliště,je nenávratně pryč a proto se jim nemůže vrátit jinak,než přes nějakou státní dotaci,zakázku a podobně.A to pak už prostě trh určují jednotlivci a ne společnost.
Takže nezapomeňte poděkovat za slevy,vždyť oni myslí hlavně na Vás,aby vy jste měli z jejich nákupu radost.Ale pak se lidi nemůžou vztekat,že jsou v běžných profesích nízké platy.

Maxwell - Profil | St 11.1.2017 9:44:28

a zase se řeší ceny...naprosto typická vlastnost českého národa....já si vždycky myslel, že výstava je od toho, abych si mohl na jednom místě osahat a okoukat vše co mne zajímá a nemusel kvůli tomu projet půl republiky...a vono je to vo cenách....

kubah - Profil | Pá 13.1.2017 14:06:30

hraji >> tak. Ono třeba háčky, vlasce, krmítka, splávky... Zde nekoupím, musel bych z několika různých e-shopů...

Tady nakoupím na jednom místě za jednu přepravu...

hraji - Profil | Pá 13.1.2017 13:50:38

Ceny na FF budou přiměřené množství lidí a ochotě nakupovat. Já se na to dívám tak, že když už někdo jede sto kilometrů nebo taky víc, na výstavu, koupí si vstupenku, koupí si nějaké občerstvení, tak neřeší jestli za nějakou věc, která ho zaujala, zaplatí o dvacet korun víc. Když to budu brát podle sebe, mám to tam a zpět cca 425 kilometrů, takže skoro tisíc za naftu, no a mám pak řešit, jestli ty háčky a olůvka či splávek stojí o dvacku víc než na e-shopu? Fuj.

Petr Havlíček - Profil | St 11.1.2017 12:04:52

zdevac >> víš mě to připadá, že si lid nechá kálet na hlavu s radostí a dobří obchodníci toho rádi využívají.

Jak je na tabuli před krámem "Akce" - "Slevy", tak se dveře netrhnou. Z čeho je ta sleva vypočítaná, to už pokáleného zákazníka nezajímá :.. hlavně, že nakoupil v akci. A spokojenost je na obou stranách.
Jenom trochu chytrý člověk nad tím kroutí hlavou.

Pamatuj, že obchodník z lidí blbce nedělá. To lidi dělají blbce sami ze sebe.

fotojakes - Profil | Út 10.1.2017 20:37:59

Tom1988 >> musíte jako vláčkaři a muškaři u svých obchodníků pořádně utrácet, aby si pak mohli ti dovolit byt na veletrhu :-) Podívej na kapraře, defakto pár let zpět to nikdo neznal a dnes naplní celou halu na výstavě jen kuličkami :-) Kupujete samé výprodeje, ale chcete prohlížet novinky, kdežto kapraři jdou hlavně pro novinky za plnou cenu :-)

PS: neber úplně vážně co jsem napsal :-)

hraji - Profil | Pá 13.1.2017 14:03:32

falach >> jaký význam má řešit love, když cesta bude stát litr, vstupenka dvě stovky a občerstvení taky tak nějak. Jestli dám 1400 jen za podívání, tož to si těch pár drobností koupím hned. Ale každý má své představy a své postupy. Každý ať si to udělá po svém.

numen - Profil | St 11.1.2017 20:49:41

Na FF nechodím za slevama,ale oblédnout co kdo má nového a hlavně tam potkám spousty známých lidí,pokecám .

Piškothonza - Profil | Út 10.1.2017 20:16:44

veletrh je hlavně o prezentaci novinek...dřív,když bejval ještě veletrh Sportovní rybář na výstavišti v Holešovicích,tam to vypadalo,jak tržnice v Šanghaji...FF má velkou úroven a svoje zákazníky si najde...když nepřijedou různí kolenovrti,nic se neděje,bude volnějc...o)))

filfas - Profil | Út 10.1.2017 14:00:04

Někteří vystavovatelé jsou zm.di! Většina! Uvádějí slevu ale zboží je nadcenĕne takže žádna sleva se nekona a když jim řekneš ze to maji na strankach levnější tak ti lžou do očí.Vždy to bylo tak že na veletrhu se dalo ušetřit.Toto se netyka firmy Mikbaits ta da pěknou cenu jen tak od oka-super lidi a jednani jak s kámošem.to jsou borci.Pak ještě Mivardi garantujou 15% nebo si % vytočíš taky Ok.Toto jsou moje skutečnosti z BVB Brno.

zdevac - Profil | Út 10.1.2017 11:58:21

Přemas >>

A může snad někdo zabránit tomu, aby si každý předem zkontroloval cenu na internetu? Vidím zboží, kouknu na web, za kolik se tak prodává, a hned je jasno. Nechápu, jak by v dnešní době mohl někdo koupit něco předraženého.

TomCR - Profil | Út 10.1.2017 9:16:27

FF je výborná příležitost, jak vidět produkty mnoha výrobců pohromadě a osahat si je. Na nakupování už to tak úplně výborné není, ceny jsou na internetu často nižší.

Mifí5429 - Profil | Út 10.1.2017 6:20:43

sosal - >> Ahoj, ušetřit se něco urcite da ale někde zase můžeš koupit naopak o 20% cenove vys než je cena bezna na e-shopech, doporucuju když budeš chtít něco kupovat tak před koupi kouknout na net kolik opravdu věc stoji aby jsi nebyl překvapen po příjezdu domu:D vlastni zkušenost někteří prodejci tam jsou opravdu nefer a jsou to podvodníci nic vic:)...Jinak slevu na nějaký produkt si vyjednas urcite přímo u stánku v tom problém není u většiny vystavovatelů.