Spani u vody

Co řikate tomu že se na nekteryvh revírech nebude moct spat v brolly u vody.Aby nevznikaly tady dohady,pěkně je to popsany RŘ UN Lipno co je tabořeni adt.Je to taková mala likvidace kaprařiny
Autor diskuse: c.smrt - Profil , 4.1.2020 kaprařina - RŘ, MO, svazy

Nmartonek - Profil | So 4.1.2020 14:29:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rytíř >> brolly = destnikova konstrukce.. nemám podlahu a nepoužívám čelní panel, jedna se o deštník :) a deštník není přístřešek

NRytíř - Profil | So 4.1.2020 14:26:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nacházíte se v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Podle § 26 odst. 1 písm. b) zákona ČNR č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOPK’’) je zakázáno tábořit a rozdělávat ohně mimo místa vyhrazená se souhlasem orgánu ochrany přírody. Tábořením se rozumí setrvání osob na jednom místě mimo budovy s pomocí přístřešků, např. stanů; tábořením je tedy zejména přebývání ve stanu na jednom místě přes noc. Za táboření se nepovažuje pouhé přespání bez přístřešku. Pouhé přenocování bez přístřešku tedy nepodléhá zákazu táboření podle § 26 odst. 1 písm. b) ZOPK. Za rozdělávání ohně se považuje jakýkoliv způsob zapálení hořlavých látek. Za oheň se považuje jak otevřený oheň (kde není zabráněno styku plamenů s okolním prostředím), tak oheň rozdělaný v různých zařízeních (nadzemní grily, plynové vařiče). Rozděláním ohně ve smyslu § 26 odst. 1 písm. b) ZOPK se rozumí jeho založení i udržování. Vjezd a setrvání vozidel a obytných přívěsů: na celém území chráněných krajinných oblastí je podle § 26 odst. 1 písm. c) ZOPK zakázáno rovněž vjíždět a setrvávat s motorovými vozidly a obytnými přívěsy mimo silnice a místní komunikace a místa vyhrazená se souhlasem orgánu ochrany přírody.

NDvořka.11 - Profil | So 4.1.2020 11:57:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

hraji >> Z toho, co jsi napsal je Tvůj postoj ke kaprařům zcela jasný a pro mne nepochopitelný. Sám nejsem žádný "čistokrevný" kaprař, ale čas od času si rád přes noc či dvě vyrazím. Nevím, co je na tom špatného a proč by to mělo být jakkoli omezováno či odsuzováno - tím spíše ostatními rybáři jako jsi Ty. Samozřejmě tedy pokud rybář jinak dodržuje řád a nedělá hluk či nepořádek. Pokud by se obce a lidi měli začít bránit proti lidem, co si pletou břehy s kempem jak píšeš, měli by se spíše porozhlédnout po koupáčích, kteří jsou u vody schopni nadělat daleko větší paseku, než kterýkoliv z rybářů a nebo po "rybářích" prasatech, kteří se však najdou napříč všemi rybolovnými technikami.
Osobně mne u vody daleko více než nějaké brolly rozhořčí právě koupáči, chataři, masařky, borci provozující hlubinnou přívlač přes pruty ostatních a nebo lidi, co musí mít auto za zadkem.