MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Jelci plnění cibulí

Pečení ryb

ingredience:
-2 jelci, mletý černý pepř, mletá červená paprika, 3 mladé cibule s natí, 100g prorostlé slaniny, drcený kmín, polohrubá mouka, rostliný olej, 1 hlávkový salát, zelená petrželová nať, 4 červené ředkvičky

postup:
-Očištěné, vykuchané a omyté jelce osušíme čistou utěrkou, osolíme, okořeníme mletým pepřem, posypeme paprikou, naplníme očištěnou a na kolečka nakrájenou cibulkou s natí, nakrájenou prorostlu slaninou, posypeme kmínem a sešijeme. Přeneseme na chladné místo nebo do ledničky a necháme 2 hodiny odležet. Potom zlehka obalíme v polohrubé mouce a opékáme na rozehřátém oleji z každé strany 4 minuty. Hotové jelce servírujeme na opláchnutých listech hlávkového salátu, posypeme zelenou petželovou natí a ozdobíme nakrájenými ředkvičkami.

 

Leštinský Pavel - ®, 15.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFOX MK3 Purple fialové swingery

Za 895
Nádherně vybarvené a skvěle fungující swingery, fialové s černými doplńky, prověřovaná kvalita, máme v dalších barvách samostatně a uděláme i sadu na tři i čtyři pruty a i svítíci MK2 illuminated

akce, rybareniSignalizátor SPRO SPi1 + druhý zdarma

Za 250
Spolehlivé signalizátory SPRO za "hubičku"!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské centrum Olomouc Rybářské centrum Olomouc

Rybářské potřeby pro Vaše životní úlovky. Na prodejní ploše 160 m2 a na eshopu naleznete vše pro sladkovodní i mořský rybolov - navijáky,...