MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Zapečený candát

Pečení ryb

Potřebujeme candáta, sýr na strouhání, houby, vejce, mouku, smetanu, brambory, sůl a pepř.

Candáta zbavíme šupin, vykucháme a nakrájíme na filety. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce.Zároveň si oškrábeme brambory, které nakrájíme na kolečka. Poté candáta i brambory osmažíme. Připravíme si pekáč, který vymažeme máslem, naskládáme do něj osmažené porce candáta, které obložíme bramborami. Navrch rozložíme dušené houby a na kolečka nakrájené uvařené vejce. Nyní zalijeme celý povrch smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pekáč vložíme do rozehřáté trouby a zapečeme. Jakmile sýr zezlátne je pokrm hotov.

 

Georgino - ®, 24.6.2006
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAkce na bundy a vesty Fox Rage Puffa

Za 1.100
Bunda Puffa Sheild Jacket poskytuje výjímečné teplo při lovu v chladnějších dnech. Tento stylový oděv představuje vynikající ochranu před živly, především díky lemu po celé délce zipu i s ochranou brady a se dvěma stahovacími gumičkami, které zabraňují průniku větru.

akce, rybareniWobler SPRO PowerCatcher Cranky Minnow

Za 49
Osvědčené woblery za cenu třpytek?


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA RYBOLOV NORSKO CA RYBOLOV NORSKO

Jsme cestovka zaměřená na rybolov v Norsku. Nabízíme velmi atraktivní lokality jako je SOROYA, BAKKAN WAHL, NORDKAPP, KVALOYA. Nezabýváme se...