Zapečený candát

Pečení ryb

Potřebujeme candáta, sýr na strouhání, houby, vejce, mouku, smetanu, brambory, sůl a pepř.

Candáta zbavíme šupin, vykucháme a nakrájíme na filety. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce.Zároveň si oškrábeme brambory, které nakrájíme na kolečka. Poté candáta i brambory osmažíme. Připravíme si pekáč, který vymažeme máslem, naskládáme do něj osmažené porce candáta, které obložíme bramborami. Navrch rozložíme dušené houby a na kolečka nakrájené uvařené vejce. Nyní zalijeme celý povrch smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pekáč vložíme do rozehřáté trouby a zapečeme. Jakmile sýr zezlátne je pokrm hotov.

 

Georgino - Profil, 24.6.2006
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.