MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr na kysaném zelí

Pečení ryb

Suroviny:

4 porce kapra, pepř, sůl, 40 g sádla, 2 cibule, 2 lžičky červené mleté papriky, 400 g kysaného zelí, drcený kmín, masový vývar, kečup, rajče, petrželová nať

Postup:

Porce kapra osolíme, okořeníme ml. pepřem a prudce opečeme na sádle ze všech stran. Na sádle po opékání zpěníme nesekanou cibuli, přidáme červenou papriku a pokrájené kysané zelí, které ochutíme kmínem a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme masovým vývarem vložíme porce opečeného kapra a udusíme doměkka. Podáváme ochucené kečupem, zdobené krájeným rajčetem a petrželovou natí

 

Tomáš Khel, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE Sportex Exclusive Feeder Lite 11ft

Za 4699
Mimořádná akce do 5.5.2017 nebo do vyprodání skladových zásob. Záruka na blank 10 let, doprava ZDARMA!!!


akce, rybareniPruty Fox Ranger XTS AKCE

Za 3250
Za mimořádnou cenu ještě více nižší po přihlášení jedny z nejlepších prutů Fox 360cm/2,75lb postavených na kvalitním, rychlém a tenkém blanku, prut, který vám bude při rybaření dělat jen radost


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING INVEST FISHING INVEST

Rybářský e-shop zaměřený pro kapraře a hodnocený jako nejlepší kaprařská speciálka. Nabízíme to nejlepší ze světové kaprařiny.Veškeré...