MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr pečený se žampiony a rajčaty

Pečení ryb

4 porce kapra, mletý pepř, sůl, hladká mouka, 70 g másla, 1 cibule, 100 g žampionů, 1 dl červeného vína, 150 g t v r d š í c h rajčat, 2 stroužky česneku

Osolené,opepřené,omoučené porce na kožní straně na másle s nakrájenou cibulkou opečeme. Porce do jiného kastrolu přendáme, zakryjeme poklicí, na teplé místo odstavíme.Do šťávy z kapra nadrobno nakrájené žampiony přidáme. K tomu na kostičky nakrájená spařená oloupaná rajčata, zalijeme vínem, 10 minut dusíme. Dochutíme pepřem,třeným česnekem a solí. Směsí pak přelijeme porce.
K tomu vařené brambory.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVelký výběr vláčecích prutů za super ceny!

Pro registrované zákazníky 5% sleva !


akce, rybareniSpomb zakrmovací rakety Fox

Za 375
Ve dvou velikostech a po registraci za nejnižší cenu na trhu. Impact spod dokážete naplnit jednou rukou a letí jako střela mnohem dál než jiné rakety


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen