MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečenáče

Pečení ryb

Příprava nálevu na 5 l sklenic: 1,5 l vody,0,5 l octa,5-8 lžic cukru,2 lžíce soli,10 kuliček nového koření,10 kuliček pepře,3 bobkové listy, 1/2 štamprle koření Klassik,1 lžíce Vegety. Vše svařit dohromady.
Dle množství ryb smícháme hladkou mouku z mletou červenou paprikou.Ryby nakrájené na podkovy nebo čtvrtky v této směsi obalíme.Obalené ryby osmažíme dozlatova,necháme trochu vychládnout a ukladáme do 0,7 l sklenic.Mezitím když ryby chladnou,si nakrájíme pár cibulí na kolečka, můžeme přidat i feferonky.Při nakládání ryb do sklenic přidáme po pár kolečkách cibule i feferonce (dle chuti).Potom vše zalejeme již připraveným horkým nálevem a zavíčkujeme.Při větším množství můžeme i sterilovat asi 15 minut při teplotě 80°C.V chladné místnosti necháme alespoň 14 dnů až změknou drobné kosti.V ledničce vydrží pár měsíců bez ztráty kvality

 

Milan Rusz, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

N MedvedPetr - ® Čt 21.4.2011 17:55:49
Dělám je úplně stejně, jen je před smažením, po obalení v paprikové mouce, ještě protáhnu rozkvedlaným vajíčkem.

[ Vstoupit do diskuse - 1 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox MX hlásiče 2020 a sady

Za 1.890
Sety 2+1, 3+1, 4+1 na skladě za nejlepší ceny pro vás Fox sady Micron MX jsou ideální volbou pro všechny, kteří chtějí značkovou kvalitu za skvělou cenu u nás na skladě i jednotlivě

akce, rybarenidoprodej bivaky Chub

Vybrané bivaky Chub nyní za polovinu původní ceny + doprava zdarma.


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...