MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečenáče

Pečení ryb

Příprava nálevu na 5 l sklenic: 1,5 l vody,0,5 l octa,5-8 lžic cukru,2 lžíce soli,10 kuliček nového koření,10 kuliček pepře,3 bobkové listy, 1/2 štamprle koření Klassik,1 lžíce Vegety. Vše svařit dohromady.
Dle množství ryb smícháme hladkou mouku z mletou červenou paprikou.Ryby nakrájené na podkovy nebo čtvrtky v této směsi obalíme.Obalené ryby osmažíme dozlatova,necháme trochu vychládnout a ukladáme do 0,7 l sklenic.Mezitím když ryby chladnou,si nakrájíme pár cibulí na kolečka, můžeme přidat i feferonky.Při nakládání ryb do sklenic přidáme po pár kolečkách cibule i feferonce (dle chuti).Potom vše zalejeme již připraveným horkým nálevem a zavíčkujeme.Při větším množství můžeme i sterilovat asi 15 minut při teplotě 80°C.V chladné místnosti necháme alespoň 14 dnů až změknou drobné kosti.V ledničce vydrží pár měsíců bez ztráty kvality

 

Milan Rusz, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

N MedvedPetr - ® Čt 21.4.2011 17:55:49
Dělám je úplně stejně, jen je před smažením, po obalení v paprikové mouce, ještě protáhnu rozkvedlaným vajíčkem.

[ Vstoupit do diskuse - 1 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Camo tašky a pouzdra

Za 189
Nová řada tašek, pouzder včetně batohů, Cool, termo, Low level, obalů na pruty, kbelíků použitelných jak samostatně, tak i pasující na vozík Explorer Barrow za ceny které se po registraci výrazně sníží

akce, rybareniPrut Abu Garcia Venerate EVA Spin + Fireline

Za 1.290
Přívlačový prut Abu Garcia Venerate Spin 274 cm 15-45 g za výbornou cenu a navíc se šňůrou Fireline 0,17 mm/110 m zdarma


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a