MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh Chuťovka A La WIN

Grilování ryb

Pstruh vykucháme a očistíme.

Nakrájíme si 1 středně velkou cibuli
1-2 stroužky česneku ( záleží na vás )
Pstruha nasoulíme a dle chuti ochutit vegetou.

Dále pstruha naplníme cibulí a česnekem nakrájenou na hrubo.
Přidáme máslo dle velikosti ryby.
Celou rybu zabalíme do alobalu a vložíme do horkého uhlí nebo na gril.
Po 20 minutách rybu rozbalíme a podáváme s bramborem,nebo čerstvím chlebem.
Rybu jemně pokapeme citronem.
Na zlepšení chuti doporučuji zapijet vínem.

Přeji Dobrou Chuť

 

WIN - ®, 15.4.2011
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více...  Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více... 

ESHOP ROKU 2016 s více než 15 letou historií nabízí přes 88 000 produktů pro všechny rybolovné techniky. Profesionální poradenství a 100%...