MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Okoun se zeleninou na kari

Vaření ryb

Okoun se zeleninou na kari

1 červená a 1 žlutá paprika, 1 pórek, 1 řapíkatý celer, 200g žampionů, kousek zázvoru, 2 lžíce curry, 1/2 lžičky kmínu a koriandru, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mouky, 250ml zeleninového vývaru, 4 filety okouna, 2 lžíce citrónové šťávy, sůl, pepř, 150g jogurtu, 1 lžička medu
Papriku nakrájíme na kostičky. Houby a celer nakrájíme na tenké plátky, pórek na kroužky. Zázvor oloupeme a nakrájíme. Curry, kmín, koriandr a zázvor osmažíme na oleji. Přidáme zeleninu a krátce podusíme. Posypeme moukou a zalijeme vývarem. Přikryté dusíme na mírném ohni přibližně 8 minut. Rybu pokapeme citrónovou šťávou a okořeníme. Položíme na zeleninu a necháme dalších 7 minut táhnout. Opět vyjmeme a uchováme v teple. K zelenině přidáme jogurt a med. Ochutíme a upravíme na talíře s rybou a rýží.

 

petr226 - ®, 4.5.2009
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSmáčky Saira - okouni a candáti je prostě milují!

Velmi účinný smáček vylepšený oproti jiným modelům o žebrování po celé délce těla. Nyní v akci!

akce, rybareniNovinka!!! Crazy Fin Shad

Za 132
Napodobuje tvar oukleje obecné TOP nástraha na dravce!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a