MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pangas pečený se zeleninou

Pečení ryb

Potřebujeme:
1balení ( 2 -3 filety ) Pangasa
máslo
mraž. zeleninu ( hrášek s mrkví a kukuřicí )
sůl
špetku gril. koření


Postup:
Filety opláchneme, osušíme ubrouskem a položíme na máslem vymazaný pekáček. Osolíme a posypeme zeleninovou směsí, tu okořeníme gril. kořením a nahoru poklademe plátky másla ( ne ramu apod. ).
Pečeme při 200 stupních asi 20 - 25 minut ( podle velikosti filet a množství zeleniny ). Podáváme s vařeným bramborem.

 

vydra1 - ®, 2.4.2009
Průměrná známka: 2,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox X-pod Plus 3 rod stojan

Za 3890
O 30% nižší cena za skvělý rychloskládací stojan v Black Label černém designu a navíc obal a DOPRAVA ZDARMA. Pro rybáře vyznávající UK style a pro ty kteří potřebují cestovat nalehko s častou změnou místa


akce, rybareniAKCE Sportex Exclusive Feeder Lite 11ft

Za 4699
Mimořádná akce do 5.5.2017 nebo do vyprodání skladových zásob. Záruka na blank 10 let, doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby Plzeň Rybářské potřeby Plzeň

Plzeň, Hodonínská 57