MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pangas pečený se zeleninou

Pečení ryb

Potřebujeme:
1balení ( 2 -3 filety ) Pangasa
máslo
mraž. zeleninu ( hrášek s mrkví a kukuřicí )
sůl
špetku gril. koření


Postup:
Filety opláchneme, osušíme ubrouskem a položíme na máslem vymazaný pekáček. Osolíme a posypeme zeleninovou směsí, tu okořeníme gril. kořením a nahoru poklademe plátky másla ( ne ramu apod. ).
Pečeme při 200 stupních asi 20 - 25 minut ( podle velikosti filet a množství zeleniny ). Podáváme s vařeným bramborem.

 

vydra1 - ®, 2.4.2009
Průměrná známka: 2,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Thermo oblek Winter Carp suit

Za 4.590
Bunda a kalhoty, kompletní oblečení z kvalitního materiálu do extrému, nepříznivého počasí je u nás nyní za akční cenu, dvoudílný oblek ve kterém přečkáte i Sibiř, budete se cítit pohodlně a XXL je ještě levnější

akce, rybareniAmiaud Carp"o Easy rod pod

Za 9.750
Špičkový nerezový stojan do každého terénu od 20.9.2017 se skvělou akční cenou Čtyřnohá klasika s panoramatickými hrazdami a novým systémem uchycení od prestižní francouzské firmy, na skladě i tripody


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA HITRA CA HITRA

Naše cestovní kancelář nabízí autobusové a individuální zájezdy na rybaření ve středním Norsku, v rybářsky vyhlášené oblasti na ostrově...