Setkání kaprařů na Seči - Carp club ČR

Datum akce: 2.12.2006 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina

Tradiční setkání kaprařů se koná 2. 12. 2006 v hotelu Jezerka na Seči. Program pro všechny příznivce kaprařiny začíná v sobotu od 8,30 hodin předváděcí akcí nejlepších českých výrobců boilie, směsí a dalších výrobků. Budete moci ochutnat zboží od firem Jet fish Jaroslav Těšínský, Carp devil bait Alois Fiala, MiK Michal Kučera, Karel Nikl, Sportcarp Vápeník- Šaravec,
Koutský - rybářské oblečení a doplňky...
Po obědě bude nasledovat slavnostní představení nové exkluzivní knihy pro kapraře Kapří tajemství od Lukáše Krásy. Na této knize Lukáše Krásy se částečně podíleli i další legendy současného i minulého kaprařského světa. Všichni spoluautoři a samozřejmě i Lukáš Krása představí své kapitoly z knihy a potom je budete moci zavalit svými dotazy po celé odpoledne i večer. Na setkání a Vaše dotazy se těší: Lukáš Krása, Jarda Vítek jedna z největších postav české kaprařiny, Jiří Pacovský, Petr Bydžovský, Láďa Volák, Michal Homolka, Tomáš Blažek, Karel Nikl, Vlado Žubor, Rick Mommers, Leoš Mlýnek, Víťa Lamač, Jaromír Kratěna ml., Jaroslav Štěpař, Vlastimil Vápeník, Milan Zelenka a další.
A to nejlepší na konec. Během akce si budete moci nejen zakoupit novou exkluzivní knihu Kapří tajemství, ale získat i osobní věnování od autora popř. spoluautorů.
Celá akce většinou trvá dlouho do noci a pokračuje nekonečnou diskuzí o tom co všichni máme tak rádi.

Takže kdo chce strávit kaprařský víkend a něco nového se dozvědět je vítán v hotelu Jezerka na Seči.
Za CC ČR zve Petr Havlíček

 

Petr Havlíček - Profil - 11.10.2006