Jak používat pípaky?

Koupil jsem si pípáky,ale nevim,jak mám mít upravenou brzdu...
Autor diskuse: HEROES - Profil , 17.4.2014 kaprařina - náčiní, doplňky

Pellets - Profil | So 19.4.2014 11:49:33

Hlásiče používej tak,aby jsi neobtěžoval ostatní . Ideálně tedy nastavené na příposlech,nebo nízkou hlasitost. Brzdu si uprav dle libosti. Pokud chytáš na ,,vlas" a máš všechny pruty v okruhu několika metrů,přes den nejsou vůbec potřeba.

Malda512 - Profil | So 19.4.2014 10:35:47

Kozič origin >> už tím, že jsi je koupil jsi IN. Použíj je tak, že když potkáš kolegu na břehu, že mu je ukážeš. pokud bude i on IN.. wostrej rybář tak bude mít taky pípaky :-))

Malda512 - Profil | So 19.4.2014 10:26:57

medák >> když se budu někoho zastávat nebudu dotyčného posílat aby si šel lisknout a nebo tlouct hlavou do zdi. pokud si však myslíš, že tohle je projev zastání se někoho tak .. ano .. . pokud se někoho chceš zastat tímto způsobem tak je to projev mentální indispozice .... neboli labilní výlev .
Kritizuji admini protože už mockrát zatrhli jiným připisovatelům jejích otázku . odkázali je na zdejší fora a at si to tam pročtou. takže pokud jsi nováček můžeš psát píč.... ale pokud jsi zde dýl nemáš šanci na otázku ... tohle je celej problém kterej kritizuzji. smysl této otázky je mi ukradenej. Zadavatel je podle mě bud uplnej trol a nebo je super vychcanej. Protože rybář i s minimální zkušeností by tuhle otázku sotva položil. a řeči , že se jedná o mladého kluka neomlouvají jaký blábol se dotyčný ptá. Když si nedokáže ani vyplnit pořádně profil.

Kozič origin - Profil | So 19.4.2014 8:15:29

Chlapi, jsem tu dobře? Přijela k nám pouť a já si u cikánů vystřelil něco, co budou asi ty zmíněné "pípaky". Vzal jsem si je s sebou na pstruhy, abych byl in, ale nemohl jsem je použít, jelikož jsem se nedovtípil jak. Taky při plavané mi to dělá neplechu. Nemohli byste někdo ztratit dobrou radu?

medák - Profil | So 19.4.2014 7:51:33

Malda512 >> Pokud považuju otázku za stupidní, nereaguju na ni. Když Ty se nekoho zastaneš, jsi labilní? Asi Ti není buřt, jaké otázky admin povolí, když ho za to kritizuješ. Na to utírání pozadí se zkus zeptat, a uvidíš jestli to projde a projde-li, co všechno se dozvíš. Ohledně kvality otázek- nejsem IT expert, ale myslím si, že není velký problém založit si svůj server, být na nčm adminem a pouštět do diskuze to, co mi vyhovuje- tím nechci říct, že bys tu měl skončit. Na to si nečiním ani ten nejmenší nárok. Ad MRKNATO- netušil jsem, že se rybáři dělí podle politické příslušnosti.Znáš ho osobně, abys věděl, že bere opiáty? To sem snad patří ještě míň než "stupidní"otázky začátečníků.Co se týče profese a bití někoho, vím, žes to nebyl Ty, kdo s tím přišel.

medák - Profil | So 19.4.2014 7:16:28

pouštěč >> Pokud se někdo zeptá na i tohle. dá se mu odpovědět slušně a vtipně, aniž by se odpov졡d dala kritizovat

medák - Profil | So 19.4.2014 7:11:33

jurasoft >> On není 4%ní a ona sice byla kočka(nevímjak dneska, už sem ji neviděl mraky let) ale na nějaké vlnění si nepotrpěla. Plácl ji po zadku a něco ji řekl.Ona odvětila, že je "mentálně zaostalý(nešlo než souhlasit- správný výraz si domysli)) ať táhne do píp a nehrabe na ni. Pravil že ta píp je a šáhl po ní, což neměl dělat. Švihla s ní o stúl, pak 2x o zem a porovnala mu pařáty tak, že měl vyhozený rameno. My čuměli jak trubky a dotyčný zůstal ležet jak chcíplej vorvaň. Přitom to nebyla žádna netykavka, naopak velice kamarádská, žádnou srandu nezkazila, v hospodě u piva si vrámci zábavy na klín sedla. Akorát byla alergická na blbce a hulváty

computerfish - Profil | Pá 18.4.2014 17:32:05

Já pípáky nemám, asi si budu muset pořídit alespoň jejich melodii do mobilu. Abych si zvykal a byl cool.

kut - Profil | Pá 18.4.2014 17:22:59

pípáky používám občas také,ale snažím se je mít nastavené co nejtišeji abych nerušil ostatní.Po náhozu při seřizování mám vlasec mimo aby to pořád nepípalo.

FRANK71 - Profil | Pá 18.4.2014 17:12:01

Mrknato >> pokrok nezastavíš.

brčál - Profil | Pá 18.4.2014 17:10:20

Dawemaster >> moje řeč....

Malda512 - Profil | Pá 18.4.2014 17:08:21

Dawemaster >> škoda , že ten frajer co tuhle orázku založil nemá ani čas do ni přispět. Proto ti dávám palec hore a poděkování za něj :-))
Rybařina je o zážítcích a relaxu.

Malda512 - Profil | Pá 18.4.2014 17:05:41

arnošt >> Otázku založil HERORES a moderuje ji CLOUD :-))

Mrknato - Profil | Pá 18.4.2014 17:04:59

Dawemaster >> Tak a konečně to tady někdo trefil...... 100 bodov...... Ano, moderní a nemusí to být wostrá kaprařina je vedlejším produktem jiných činností...... a proto je samosek, bolelíz, pípáky, madračky, klinik nutností. Koho by bavilo chodit jen na ryby, to dělají přece jenom paka. ...... Na rybách se pracuje, sportuje, vychovávají děti, psi, nanželky, vaří se, studuje, čtou knihy, sleduje TV, video.... a ryby?

lllukas - Profil | Pá 18.4.2014 17:02:36

Dawemaster >> Lepšie by som to ešte nenapisal, som veľmi rád že existuju ešte ludia ako ty :).

Dawemaster - Profil | Pá 18.4.2014 16:40:19

brčál >> Jojo,to máš recht. Pípáky používám taky a taky nemám rád lidi,kteří u toho sedí na dosah ruky ale musí jim to řvát přes celý rybník. Jen nesouhlasím s tím,že pípáky jsou dobré pouze na noc. Používám je při chytání na položenou rád i přes den,protože si u delšího čekání na záběr rád třeba čtu v knize,nebo teď s sebou začínám brát na ryby našeho 9-ti měsíčního synka,tak se můžu věnovat malému nebo si číst,aniž bych musel několik hodin tupě zírat na policajta,jestli se náhodou nepohne. Pípáky mám nastavené na nejnižší hlasitost jak ve dne,tak i v noci. Mě stačí když to slyším pouze já,nemusí to poslouchat dalších 20 kolegů okolo...bohužel ne všichni jsou tak ohleduplní ke svému okolí jako já.Svoje pípáky mám sice ztlumené na minimum ale místo toho většinou poslouchám pro změnu pípáky nějakého (mnohdy ne jednoho) vola,sedícího 30,50,100 metrů ode mě... Proto tak rád chodím na ryby do takových míst,kam moc rybářů nechodí a mnohdy jsem raději za společnost divočáků,kachen,ježků a hrabošů, než poslouchat celý den pípání jak někde v supermarketu u pokladen :-D. Když přijdu na revír,obvykle zalezu do toho nejzarostlejšího a nejzapadlejšího kouta a vyšlapané,profláklé fleky přenechávám jiným,ať se tam třeba upípají a ukoulují k smrti :-)). Nejde mi o rekordní úlovky (ačkoliv nějaká ta pěkná ryba vždycky potěší,ne že ne, ale není to pro mě na rybách alfou i omegou...). Jde mi jen o příjemný den,strávený v přírodě.

arnošt - Profil | Pá 18.4.2014 15:49:56

Diskuse,kde by stačilo 5 zápisů a uzavřít a ono se to tady zvrhlo v takovouhle nebetyčnou mr.danici...Přitom je jasné,že diskusi založil nějaký místní taškář... :))

lllukas - Profil | Pá 18.4.2014 15:33:28

Zajtra sa tu snad zobrazi otazka tipu: Je potrebne dat baterky do pipaku aby som ho mohol plnohodnotne využivat ? :D :D :D:D.

dan.B - Profil | Pá 18.4.2014 15:29:08

hmm skutečně duchaplná otazka at si koupi navijak s volnobežkou a pochopí to snad

Malda512 - Profil | Pá 18.4.2014 13:48:43

Cloud >> No jinou odpověd jsem od tebe ani nečekal. dík , že jsi mě dokázal jak jsi inteligentní člověk. tohle na nemoc nevypadá.
PS : že ty jsi HEROSEUV brácha ? :-)))))))

Malda512 - Profil | Pá 18.4.2014 13:45:57

MrCement >> ano jde máš pravdu. Ale takto zase zjistíš kolik lidí považuje nesmysl za důležitý a někteří dokonce ještě za to bojují :-)) ale v podstatě jsem se nechal unést a nějk jsme to přepískl :-)))

Malda512 - Profil | Pá 18.4.2014 13:40:43

medák >> Já jsem reagoval jen na stuipidní otázku. Nic váíc. To, že CLOUD je labilní člověk je věc druhá. je mi celkem buřt jaké otázky admini pouští. pro ně je důkležitý aby se zde něco dělo. Věřím, že kdyby někdo zadal otázku jak si na rybách utřít prdel tak projde také ...
nejsem jedinej kdo zastává tento postoj o kvalitě otázky.
jde mi jen o princip.. někdo si dělá prdel s připisovatelů a admini tomu jen přihlíží.
A ohledně reakce MRKNATO... je to kumistickej šupák . To, že jsem řezník nemá nic společnýho s tím že bych někoho bil. nemám v umýslu nikomu vyhrožovat a už vůbec ne nikoho napadat fizycky. To zase MRKNATO má své výplody po požití více opítu než mu doktor předepsal

hit - Profil | Pá 18.4.2014 9:42:05

migrific >> no -tak nějak jsem to myslel.Fakt to zavání stupiditou.

migrific - Profil | Pá 18.4.2014 9:33:25

hit >> pozor, já tuto otázku beru jen jako výstřel do tmy, zadavatel má tři roky účet na mrku, tak jestli do této doby nezjistil, jak to vše používat, tak to je smutné a je to na ten prodej v tom bazaru. Tohleto je otázka do TOP 10 stupidity, myslím si, že zadavatel to asi ani nemyslel vážně, z nějakého důvodu se chtěl zviditelnit, možná očekával, kam se tato diskuze dostane. Já když začínal s rybařinou, nebyl internet, vše jsem se musel naučit od zkušenějších a na spoustu věcí člověk přijde sám, jen se musí chtít, ne tady zadat otázku a čekat, že se to z odpovědí naučím

hit - Profil | Pá 18.4.2014 9:00:00

migrific >> Můj názor je hodně podobný -v jednom ale nesouhlasím.Tohle nebude zkouška kdo se chytí.Podobných závažných témat se zde vyskytuje povícero.Např.kdy mám sekat kapra ?....Hodně to vypovídá o zadavateli-moc toho nevím,neumím,ani základní věci si nejsem schopen vyzkoušet sám u vody-tak radši budu za blbečka na Mrku.Klidně se ho zastávejte -je mi to fuk.Klidně je litujte jací jsou to chudáci....Každá věc na kterou jsem si přišel sám mě těší daleko víc.Než bych se tady takhle ztrapnil....

sima.mrk - Profil | Pá 18.4.2014 8:59:48

HEROES - >> Tak,aby ti to nevzalo prut,když bude jízda jak kráva :-)

migrific - Profil | Pá 18.4.2014 8:19:08

pánové, toto je 108 příspěvěk v této plodné diskuzi, přečetl jsem si to tady poctivě, zhruba deset příspěvků je k tématu, zbytek hádky a osočování, nebo odpovědi netýkající se otázky. Kouknul jsem zadavateli do karty, dělá si i boilí, myslíte teda, že nebude umět používat pípáky a brzdu ? Myslím si, že to je zkouška, kolik lidí se tady na tuto "těžkou " otázku chytne.

aby mne zadavatel nepomluvil, zapni na pípácích tlačítko on/off ( viz návod výrobce ) povol si trochu brzdu, aby jsi nepřišel o prut a chytej, na zbytek musíš přijít sám, jestli ne, tak to prodej v bazaru

tuzemak - Profil | Pá 18.4.2014 8:03:57

pouštěč >> není to dávno,co tobě ještě tu prdel rodiče utíraly!!!

Kruan - Profil | Pá 18.4.2014 7:35:47

To je jednoduche. Pripravu muzes udelat uz doma. Vezmes pipaky a polozis je na pevnou podlozku (idealne betonovou podlahu) a pak do nich vší silou prastis sekyrou nebo poradnym kladivem. Spousta rybaru ti bude velmi vdecna...

jurasoft - Profil | Pá 18.4.2014 7:20:15

medák >> no pokud je to kočka a vilně se zavlní a odhalí cosi z opáleného těla, rajcovně voní...tak proč ne...to odrychtuje i pořádnýho bouráka..tedy pokud není hulibrk..off topic, pardon.

vahaj - Profil | Pá 18.4.2014 6:15:52

pouštěč >> To je taky umění :-))) To bude zaručenejch a fungujících rad:-)))

medák - Profil | Čt 17.4.2014 23:55:32

KurecPalec >> To sem rád. Kdyby takhle reagovali všichni, to by byla paráda

Sendrik - Profil | Čt 17.4.2014 23:53:29

Ten kluk se chtel zeptat jak to vsechno funguje..a ne aby ste se tu hadali jak deti ve skolce o auticko

pouštěč - Profil | Čt 17.4.2014 23:39:37

toto už je fakt moc... za chvilku se tu bude řešit jak si má kdo správně utřít prdel...