Opravdu pěkné rybářské závody

Zúčastnili jste se rybářských závodů, které se vám opravdu líbily? Podělte se o podrobnosti - kde, kde proč... Udělejte trochu reklamy povedené akci.
O negativních zkušenostech si popovídejte jinde (http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=628588) Dík!
Autor diskuse: Knecht - Profil , 6.10.2013 všeobecné - závodní sektor

Knecht - Profil | Po 7.5.2018 10:01:16

trošku samochvály pro oživení...
myslí,. že Levínská Olešnice se letos moc povedla :)
Sice jen 38 závodníků, ale počasí, braní (1400 ryb za 5 hodin - nej nějakých 75ks za poločas) a všechny věci okolo... Moc se mi to líbilo!

hraji - Profil | Út 17.6.2014 10:04:57

Knecht >> je to z toho důvodu, že tento závod slouží už roky jako "lákadlo" pro nové začínající plavačkáře. I bez patentky se u nás dá ulovit víc než 100 ryb za 2,5 hodiny. Rekord je myslím 136. Tak proč dávat těm, co to umí, ještě další výhodu proti těm pár amatérům, kteří chtějí začít?

Knecht - Profil | Út 17.6.2014 10:00:09

Pavouk‌ >> jjj. podle propozic a ohlasu vymazlena, moc pekna a oblibena mensi akcicka. Jedine co mne zarazi je ten zakaz patentky. Ale to mne zarazi asi vzdycky ;)

Knecht - Profil | Ne 15.6.2014 18:30:06

po nejakem case by to mozna bylo fajn ozivit - takze se podelim - dnes jsem si moc uzil zavody dvojic v Tampli.
Krom trosku omezene spoluprace kapru snad opravdu nebylo co vytknout.
Pekne to bylo - MOC! Zejmena "prestavkovy" gulas v cene startovneho byl neskutecne luxusni.
Pokud to pujde pojedu zase :)

pepa-konopásek - Profil | Út 22.10.2013 19:44:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

závody Velký Přelov - už jsem chtěl reagovat minulý týden, ale nějak jsem nestíhal. Bylo mi velmi podivné a velmi mě to mrzelo, jak se tyto závody můžou vůbec rozebírat v diskuzi neregulérní závody. To co jsem tam zažil, tak to byl jeden z nejpohodovějších závodů, co jsem kdy viděl ( a že už jsem jich pár viděl!) Super zázemí, poctivé losování, jídlo a pití v pořádku s donáškou až na místo, ryby braly velmi slušně a ne jenom na plavačku, což dokázal hlavně P.Machan, který chytal velmi slušně na feeder! Počasí super a to, že výsledky byly tak jak byly, nemohlo zkazit celkový dojem. Takže u mě za 1. a pokud to půjde, tak se velmi rád zúčastním dalšího ročníku. Ještě bych chtěl jen říct, že docela nechápu, kolik lidí se zapojilo do té předešlé diskuze a strávilo s tím spoustu času, kdyby tak radši hodnotili ten závod, jak ho odchytali, co použili za krmení a nástrahy, co by třeba změnili na příště atd. Ale to nic, asi to vidím nějak jinak :-((

Knecht - Profil | Út 15.10.2013 0:08:56

Trosku to ozivim - jedny z nejhezcich zavodu, co jsem letos mohl absolvovat, byly zavody na Velkem Prolove u Cernozic. predevsim - luxusni zachytani - hlavni cilova ryba v urovni realneho prerybneni. Krasna a pomerne velka voda, velke rozestupy (omezeny pocet mist). Organizace perfektne zvladnuta, zazemi luxusni. Naprosto poctive losovani. Sektorove hodnoceni - takze boj az do posledni minuty. Nakonec luxusni pohary i ceny. Malou skvrnkou na krase bylo zpracovani vysledku v poslednim zavode. Jakysi "strycek Pepin" (moje malickost) se nabidl, ze poskytne svoji tabulku na zpracovani sektorovych vysledku a raz na raz se nikdo niceho nemohl dopocitat. Maler jaxvina :(
Nezbyva nez konstatovat, ze se nic podobneho vecekrat proste nestane (zlaty papir! jak spravne podotknul Pepa Konopasek) a moc se tesim na pristi rocniky. Vic takovych akci!

Eli - Profil | Po 7.10.2013 9:52:44

Nejsou to sice závody organizované pod hlavičkou ČRS, MRS, či nějakou jinou organizací, které ani nenavštěvuju.Jde o Kladenskou feeder ligu. Jsou to 4 závody do roka, kde se schází parta fajn lidí, všechny úlovky si "závodník" měří sám a úlovky jsou ihned puštěny zpět.
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=652912