Je rybolov koniček do konce života?

Chytáte od mládí, od doby kdy jste začali? Jak dlouhou už chytáte, přestali jste někdy chytat? Uvažujete o skončení? Kdo vás přivedl k rybolovu (někdo z rodiny), nebo jste začal sám a nikdo vás k tomu nevedl?
Autor diskuse: thim - Profil , 4.1.2013 všeobecné - příhody, kuriozity

MaTTeSeK18 - Profil | Pá 4.1.2013 11:41:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mě k rybaření přivedl otec v mých 5 letech jsem s ním strejdou,dědou a dalšími jsem byl s něma u vody pořád a kolikrát měli problém mě od té vody dostat domů.Pak jsem dostal svůj první prut a už se to semnou vezlo a veze až do teď prošel jsem si vývojem kterým by si měl projít každý začínající rybář a né hned hop na kaprařinu a chytat jen ty nej ryby.Zkusil jsem si to od plavané která byla pro mě i na chvilku závodní ale posléze mě přestalo bavit poslouchat že to mám dělat tak a tak a v tolik hodin apod tak jsem s tím sekl čuchl k feederu a u něj jsem strávil 9let a teď poslední 2 roky se snažím experimentovat s kaprařinou, A vzdát se toho nehodlám tím patří mé velké Díky mému otci že měl semnou takovou trpělivost. :-))

Ortelius - Profil | Pá 4.1.2013 11:39:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

První povolenku mi koupil děda když mi bylo pět let. Stávala se vším všudy kolem 70Kčs. Členem jsem přestal být na 5 let, tedy v ČR. Byl jsem nějaký čas v IRL a Norsku. S chytáním jako takovým jsem ale nepřestal. Vlastně nevím co by se muselo stát, abych se k vodě přestal toulat a chytat... Tak Petrův Zdar.

foxxx - Profil | Pá 4.1.2013 11:39:45

1) nemyslím si 2) asi od pěti let 3)25 let - ano,přestal 4) o úplném skončení neuvažuji 5) děda

Hrdobec - Profil | Pá 4.1.2013 11:38:36

Chytám od dětství,pak pubertální pauza kdy byli na práci jinačí záležitosti a ted věřim,že budu už s rybama spjatej nadosmrti

Rybatorstr - Profil | Pá 4.1.2013 11:35:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

thim - >> Ahoj, nějaká podobná diskuse tu sice byla, ale..... Začal jsem chytat asi v sedmi letech a k rybařině mě přivedl nevlastní otec. Vlastně ani nemusel :-)) Byl jsem párkrát s ním a byl jsem v tom až po uši. Pak byl rybářský kroužek a s jednou pauzou ( delší ) chytám a doufám, že budu chodit chytat dokud to jen půjde :-))

kosvi - Profil | Pá 4.1.2013 11:35:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chytám zhruba osm let, což znamená, že jsem začal chytat v osmi letech. K ryběření mě přivedl taťka a začínalo to tím, že jsem si zkoušel na dvoře nahazovat do kyblíku. A po chvíli jsem začal chodit s taťkou na ryby a chytal jsem na jeden z jeho dvou prutů. Od té doby uplynulo už dost času, ale v dohledné době skončit neuvažuji.

npaul - Profil | Pá 4.1.2013 11:29:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hezká otázka:-) myslím, že s vášní se člověk rodí a tudíž i umírá... K rybařině mě přivedl otec v pěti letech. Po dlouhodobém rybářském vývoji (30 let) a v rámci mých aktuálních časových možností lovím téměř všechny druhy ryb a považuji se za sportovního rybáře. Na skončení není myšlenka:-)