Rybářské prodejny Klatovy

Zdravím, zajímají mě Vaše názory a doporučení k nákupu potřeb v Klatovech. Díky za Vaše informace
Autor diskuse: kasureb - Profil , 18.4.2012 všeobecné - nástrahy, návnady

Trumen - Profil | St 25.4.2012 10:10:53

V Klatovech můžu doporučit Rybářské potřeby Milan v Randově nebo Václavské ulici. Sortiment mají dostatečný a pokud něco v obchodech nemají, tak se snaží dané zboží sehnat v co nejkratší době.

MíraP - Profil | So 21.4.2012 10:29:14

Dobrý den všem, chodím nakupovat do všech tří prodejen. Vždy mi něco padne do oka. Na běžnou rybařinu tyto obchody určitě postačují. U všech se snaží objednat zboží které nemají v obchodu a při slušné objednávace dají i přiměřenou slevu. Pokud chce rybář něco dražšího a chce si to osahat na místě, musí se jet do Plzně Big Fish nebo Chytapust. U bratrů Řičiců je trochu problém s místem. Když chcete něco vyzkoušet nebo přijde více lidí, moc místa není. Během půlroku jsem hodně obměnil svoje nářadí (2x FS eclass, 2x Shimano BB medium, 2x Daiwa Exceller spin, pouzdro na 6 navázaných prutů, taška na drobnosti, ...) a vždy je co obhlédnout a rozmyslet si před nákupem :) Že je na tak malé město tolik prodejen je pro nás rybáře určitě výhoda.

magito88 - Profil | So 21.4.2012 9:25:14

kasureb - >> je toto těžké hodnotit, ale letité zkušenosti praví jen to že v prodejnách pana Řičici už za života jeho otce, byla ochota vždy sehnat věci takové o jaké měl daný rybář zájem a vždy byla ochota vyjít kupujícímu vstříc toto se přeneslo i na jeho syny kteří v tomto pokračují v současné době ve 2 krámech. Převážně se jedná o to že pokud dané zboží nemá jeden z bratrů tak ho má ten druhý a nebo dané zboží které rybář potřebuje tak se ho snaží sehnat za každou cenu a aby ho měl rybář co v nejkratší možné době. Ale i toto má své zádrheli v tom že pokud toto zboží objednají tak firmy které mají zboží dodat toto ne vždy udělají v době co slíbí ve smlouvě přes objednávky. Ale na obhajobu bratrů moho jen konstatovat že proto dělají vše aby zákazník byl uspokojen. Co se týká výběru nevidím rozdíl mezi jejich krámy a krámem ve vídeňské ulici. Ikdyž jeden bych možná našel v tom že u bratří kteří prodávají rybařinu se zaměřují především na kvalitu a značkové zboží což je dáno také cenou. Za toto zboží si ale něco zákazník holt musí připlatit, ale není to zas takový rozdíl mezi značkou a obyčejným zboží. Každý rybář ale má svoji kvalitu a finanční možnosti někde jinde a podle toho také vybírá. Nejde přeci jen o to přijít na krám a vybrat si zboží které potřebuji ale je třeba poradit a podělit se i o zkušenosti s tímto zbožím jak kamu funguje a jak jsou s ním rybáři spokojeni a v neposlední řadě i popovídat něco málo o rybách co oba bratři taktéž praktikují. Jezdím do jejich prodejny vždy když něco potřebuji a mám to cca 35 km a nikdy jsem neodjel s nepořízenou, vždy se mě snažili vyjít vstříc a vždy si najdou i chvilku aby se zaptali jak jdou ryby a kam jezdím. Vše by se dalo shrnout do jedné věty, že obě prodejny tak jak jsou svým výběrem vybaveny jsou na okrese Klatovy jedničkou na rybářském trhu. Možná někdo má jiný názor, ale můj názor je takovýto a rok co rok si ho pouze utvrzuji že to tak opravdu je. Proto i tímto přeji oboum bratrům mnoho dobrých let v prodeji rybářských potřeb a mnoho spokojených zákazníků s jejich zbožím které prodávají

kasureb - Profil | So 21.4.2012 7:44:23

Díky, vím o ní, ale já raději chodím do Vídeňské.Příjemná žena, poradí,vysvětlí a ceny nižší než v prodejnách pana Řičici. A výběr skvělýýý.

tydyt - Profil | Čt 19.4.2012 20:27:37

Zdarec. Já chodím do prodejny v Randově ulici pod náměstím, pro mě mají dostatečnej výběr, majitel poradí, pokecá, co nemá, objedná. Prostě spokojenost.

kasureb - Profil | Čt 19.4.2012 20:12:13

Pěkný večer, v Klatovech asi rybáři nejsou, nebo jezdí nakupovat jinam. Škoda, byl jsem zvědavej na Vaše zkušenosti. Počkám,jestli se vyjádříte přez víkend.