Kvalitní rybářský vozík

Zdravím, sháním rybářský vozík. Potřebuji aby byl skladný (aby se dal rozložit do kufru auta), stabilní (velké nafukovací kolečka) a aby byl konstrukčně dobře řešený. Hledám klasický dvoukolák. Nechci trakař. Moc techniky na něm nebudu vozit. Cenově max do 1500Kč.
Děkuji za vaše rady a postřehy, čemu se vyhnout a co naopak stojí zato.
Autor diskuse: Protektor - Profil , 28.3.2012 všeobecné - náčiní, doplňky

Protektor - Profil | Ne 1.4.2012 20:28:27

MM-jak jsem psal, chtěl bych klasický dvoukolák. Abych se přiznal, tak vozík nebude předně na převoz rybářského náčiní ale na převoz fotografického vybavení. Mám toho zhruba kolem 25kg. Vozit s ním budu fotovybavení po lesních cestách. Občas ho použiji i na feeder ale bude to spíš sporadicky.
U nás v krámě mají pouze tento
http://www.rybarske-nej.cz/rybarske-potreby/voziky/​vozik-sensas-deluxe
Jediné co mi tam vadí, jsou plastové spojky. Nemáte s ním někdo zkušenosti?

MM - Profil | Čt 29.3.2012 14:28:11

Ahoj, pokud mohu doporučit volil bych alternativu co Ti nabízí Dida, já podobný vlastním třetím rokem a neměnil bych. Cenově je trochu výš než za něj chceš dát, ale to se Ti časem vrátí. Ono taky záleží jak daleko a po jakém terénu budeš jezdit.

Dida - Profil | St 28.3.2012 13:25:29

Já mám tento je superskladný, lehký a mraky toho uveze, ale cenově je trošku víš než požaduješ:-)

arnošt - Profil | St 28.3.2012 13:14:21

Protektor - >> Ahoj,zrovna nedávno jsem takový vozík prodával tady v bazaru.Byl od f. Sona,skládací a stál původně 1150,- Kč.Řekl bych,že docela dobrý pomocník,jen byl k němu potřeba samozřejmě gumicuk na uchycení.Jen dej pozor,aby jsi měl kolečka více od sebe,kvůli stabilitě,ono to u břehu nemusí být vždycky ideální rovina.Taky se mi jednou povedlo takhle náklad zvrhnout,když jsem si nedal pozor... :)

Machy 83 - Profil | St 28.3.2012 11:30:13

cau,ja jsem se v zime taky rozhodoval jaky vozik koupit nebo minuly rok jsem tahal hromadu veci na zadech a i v rukach.V zime jsem si rekl dost.Investuji do voziku.Vcera jsem dojel s prvni 3denni vypravy samozrejme i z vozikem a musim rict ze bomba,co jsem nosil na dvakrat jak hovado a trvalo mne to hodinu,tak ted jsem to mnel s vozikem za 15min.a ani jsem se moc nenadrel,odpoledne pridam foto.Jinak voziku je na trhu hodne ja jsem si poridil od Starbaits Trolley a jsem spokojeny.

giero - Profil | St 28.3.2012 10:25:24

Halen >> Mám podobný z http://www.ravenbrno.cz/cz/product/ostatni/1854_voz​iky/x2/vozik_model_2/ravav0250/ první co tam rychle odejde je ten spodní plech co nastavuje kolmou pohyblivnou nohu, aby vozík stál, ale dá se to nahradit trubičkou. Jinak se na ten vozík nedají naložit moc těžké věci. Ty nejvetší co najvíc nad kola a vše težší co dáš na to výklopné ramone je problém. Dobrý jsou ty kolečka, dá se stím jet i po dost špatném terénu. S gumovíma pavoukama sedá vozík slušně naplnit na týdení chytačku.

tomisBMW - Profil | St 28.3.2012 9:28:01

Protektor - >> Zdravím,já vozík řešil minulou sezonu a sehnal jsem si tento že si vozík upravím k obrazu svému no nějak k tomu nedošlo jen jsem si k tomu dokoupil 2x elastické lanko 90cm (pavouky) tet se mi to válí doma,pokud bys chtěl nechám ti ho za nějakou symbolickou cenu kterou si sám určíš pokud chceš tak dej vědět přes SZ ahoj .......

Halen - Profil | St 28.3.2012 1:09:30

Kolego, taky jsem pro tuto sezónu hledal něco takového, co hledáš ty a našel jsem. Jde o vozík W3 http://www.rybarskepotreby-shop.cz/vozik-rybarsky-w​3-522.html a pořídil jsem si ho včetně závěsné brašny http://www.rybarskepotreby-shop.cz/obal-pouzdro-rs-​fish-k-rybarskemu-voziku-w3-2114.html na www.rybarskepotreby-shop.cz Vozík je snadno skladný, celá přední "opěrná a nosná" část se jednoduše složí k madlu a kolečka, velká a nafukovací, jdou snadno od vozíku odmontovat (kvůli přepravě v kufru). Opravdu povedená věc.