Suché dipy-vlastní výroba- gelový efekt?

Vlastní suhé dipy si míchám,ale na nástraze dlouho nevydrží. Nevíte kde se dá sehnat čistý prášek bez zápachu, který po namočení začne okamžitě gelovat (slim efekt).Zkoušel jsem používat pár lepidel určená do boilí a na partikl,ale gelového efektu,který se vytváří u komerčních suchých dipů, jsem nedosáhl.Dík za info.Autor diskuse: Cloud - Profil , 17.2.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

22x v oblíbených a 7x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NCruel - Profil | So 24.3.2018 17:53:04

PLAZMA DIP

NMaxi Sob - Profil | Čt 6.6.2013 22:32:01

Já přidávám do suchýho dipu http://www.cukrarskepotreby.cz/cz/produkt/zelatina-​praskova-100g.html a suchý dip po namočení a několikerém obalení drží víc.

NSvery - Profil | Čt 6.6.2013 18:54:19

Ahoj
které z hotovek vám fungují?
Já mám bohužel jen špatnou zkušenost. Vypadalo to pěkně, ale spíš odpuzovač. :-(

NDiki - Profil | Út 22.3.2011 20:03:28

Koblizek86 >> Tady to máš

Ndon Ferrari - Profil | Út 22.3.2011 19:09:52

Koblizek86 >> jj, to jsem taky nenašel

NKoblizek86 - Profil | Út 22.3.2011 19:07:45

don Ferrari >> Jooo,to jsem taky našla.Já myslela jak dole,níže psal Diki,že používá jahoda nebo jablko,tak jsem to hledala a houby jsem našla :-(

NBaťour - Profil | Út 22.3.2011 17:59:05

Za nejchytřejší odpověť udělujem diplom:-))

NKoblizek86 - Profil | Út 22.3.2011 16:33:02

Diki >> Ahoj.Můžeš mi prosím poslat odkaz na ten Sladký moment?Psal si jahoda a jablko a já to nikde nemůžu najít.Potřebovala bych jenom obrázek.Díík

NDiki - Profil | St 23.2.2011 15:40:42

Cloud >> Já to převážně používám na feeder a tam mi ta doba stačí, možná když to necháš déle zaschnout, tak se ta doba prodlouží. Vyzkoušej a dej vědět.

NCloud - Profil | St 23.2.2011 15:36:34

Diki >> skoro jo,jen to vydrží o něco méně dlouho než originál.Ale i tak je to fajn,minimálně ta cena! :-))

NDiki - Profil | St 23.2.2011 15:33:17

Cloud >> Takže funguje podle tvých představ?

NCloud - Profil | St 23.2.2011 15:18:28

Tak ti musím poděkovat.Dnes jsem koupil nějaký Créme Olé vanilka od Dr.Oetkera a funguje to!

Ncertbert - Profil | Pá 18.2.2011 19:42:53

MrCement >> guarová je lepší-:o)))) http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=620221

Nsarai - Profil | Pá 18.2.2011 14:57:03

Cloud >> to jo ale moc nepojí ....namoc s bobek do něj je hned suchej ale hod ho do vody za 2S JE ROZPADLEJ...

NMaximus1 - Profil | Pá 18.2.2011 14:50:26

koupil jsem si suchý dip od imothep baitsu doma jsem ho skoušel a vypadá uplně stejně jako od imperial baitsu i samo se tak chová a cena za kilo je uplně jinde než imperial

vypadá to dobře http://www.imothep-baits.cz/ http://www.vyhodnykup.cz/

NCloud - Profil | Pá 18.2.2011 12:43:37

Diki >> Jako stimulátor a aminokyseliny.

NDiki - Profil | Pá 18.2.2011 12:37:13

Cloud >> Taky jsem si nasušil játra a pomlel na makovém mlýnku a přidával jsemto do toho momentu. Proč tam budeš dávat ten betain?

NCloud - Profil | Pá 18.2.2011 10:52:00

Diki >> Mě jde právě o to abych tam mohl přimýchat své připravené složky a stále to lepilo a hlavně gelovatělo.Mám na sušený a pomletý jako třeba játra,plankton,hmyz,žížaly a jiné věci.Spolu s betainem a sladidlem,chci vytvořit více druhů dipů.

NDiki - Profil | Pá 18.2.2011 10:39:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Cloud >> To poznáš hned, jak to budeš zkoušet doma namáčet. Krásně se ti to obalí a po třech opakováních to nechej trochu zaschnout. Hoď do skleničky a uvidíš ten krásný sopel. A u té jahody i dobrá barva. Jinak já tam přidám třeba jem Cayanský pepř a hodně pálivou papriku a je to jako Robin red.