Rennet casein-zkušenosti s přísadou

Rennet casein-zkušenosti s přísadou

Cus chlapi chtel bych obohatit svuj uspesny sladky mix na jaro o tuhle prisadu.Mužu znat Vas nazor.Autor diskuse: piskothonza2 - Profil , 9.12.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 2x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NKOLIBŘIK - Profil | Ne 12.12.2010 17:50:26

Usama >> Chtěl jsem ti odpovědět na tvůj názor ale nejsi v evidenci.A to se mi nelíbí................Až se přihlásíš z registrací tak si můžem pokecat.......Tak se měj a hodně štestí při domácí výrobě boilí.

Npetr12 - Profil | Ne 12.12.2010 15:19:12

mad.max >> chyba určitě ne,jenom se jinak chovají

NMirek.V. - Profil | Ne 12.12.2010 15:13:50

NNeBeroun alias Qwerty81 - Profil | Pá 10.12.2010 21:17:10

Usama >> kasein je ve vodě nerozpustný??? to je nějaká kravina, né?

Nmad.max - Profil | Pá 10.12.2010 20:49:10

Myslíte, že je chyba, když do směsi, kde mléčné proteiny mít chci použiju jen sušené mléko a syrovátku???

Npiskothonza2 - Profil | Pá 10.12.2010 20:11:53

Cus tak kluci dik za rady tak jsem z toho jelen,nacpu to do mixu a uvidime ten zazrak a nebo taky ne.

NPoušťák - Profil | Pá 10.12.2010 17:33:20

Tulo >> velryba tuty.

NMichal1 - Profil | Pá 10.12.2010 17:23:05

Kocháč >> Ono nikde ale asi není psáno,že se mléčné proteiny používájí,protože chceme dávat rybám mléko,ale spíše pro jejich vlastností

NKocháč - Profil | Pá 10.12.2010 17:04:21

Tulo >> Prd se v tom vyznám, ale už před drahně dobou mí říkal jeden odborník na krmení pro rybky, že jestli dáváme do koulís mléka všeho druhu, že jsme kokoti, že to rybě vůbec nic nedá :o)))

Njudas.d - Profil | Pá 10.12.2010 17:00:37

Michal1 >> ty seš čuně:D

NMichal1 - Profil | Pá 10.12.2010 16:59:46

judas.d >> ty si ho ale vypil se zelenou :D

Njudas.d - Profil | Pá 10.12.2010 16:42:13

Tulo >> hele já ho taky nepotřebuji ale včera jsem litránek mléka vypil

NTulo - Profil | Pá 10.12.2010 16:33:18

Nejsem si jistý jestli ryba opravdu potřebuje mleko.

NUsama - Profil | Pá 10.12.2010 15:02:10

Mirek.V. >> Proč hrobníkovy ? Osobně jsem používal kasein ve velkých dávkách a dnes si myslím že na krátkodobý rybolov je zbytečný . I když se asi najde hodně lidí keři se mnou nebude souhlasit .

NMirek.V. - Profil | Pá 10.12.2010 14:25:53

Usama >> Neutikej hrobnikovi z lopaty, neni to vseobecna diskuze nybrz o rennet casein a muzem se bavit dal rad se o nem necham poucit, nikdo nevi vsechno a i ja mam mezery:-))

NUsama - Profil | Pá 10.12.2010 14:18:05

Mirek.V. >> Mirku přes vzkazy si můžeme pokecat o složení směsi . Tady hodlám vést pouze všeobecnou diskuzi . Třeba by mě zajímalo jak kvalitní jsou esence od firmy co propaguješ ? Debatu co a jak se vyrábí necháme chemikům.

NMirek.V. - Profil | Pá 10.12.2010 14:05:17

Usama >> Ani ja se neminim hadat ale zatim jen hazis silacka slova ze nic nevim ale od tebe jsem se mimo liti kyselin a louhu do mlika nic nedozvedel......

NUsama - Profil | Pá 10.12.2010 13:48:06

Mirek.V. >> Mirku mě taky dorazilo co všechno víš o mléčných proteinech . Nic ve zlým ale chtělo by se to trošku vzdělat . Hádat se nechci ostatně to tady nechám na jiných .

NJacke - Profil | Pá 10.12.2010 13:48:06

judas.d >> Okec, jdu postavit na to kafé, možná bude i ten HAMILON...

Njudas.d - Profil | Pá 10.12.2010 13:45:44

Jacke >> hele ty žuchlo uvař kafé už jedu:-))))

NMiras - Profil | Pá 10.12.2010 13:15:29

Jacke >> Něco takového jsem také používal - bylo to mléko pro kojence a dle věku ditěte se tam měnil poměr kaseinu a syrovátky. Když něco zbylo, dávál jsem si to do kafe:-)

NMiras - Profil | Pá 10.12.2010 13:08:49

Poušťák >> o tom žádná. Bylo sice málo informací, málo surovin, ale také podstatně méně rybářů.

NPoušťák - Profil | Pá 10.12.2010 12:55:23

Miras >> ale zas to byla krásná doba oproti tomu mrazmu,který se děje nyní.

NJacke - Profil | Pá 10.12.2010 12:50:47

Miras >> Vzpomínám si ještě, jednou jsem do toho přídával i sunar, jmenovalo se to HAMILON, trochu mi toho zbylo, zalil jsem to vlažným polotučným mlékem a to bylo pane pošmakováníčko, jako od maminky...

NMirek.V. - Profil | Pá 10.12.2010 12:40:53

Poušťák >> no to je pochopitelny, me vlastne polozil na lopatky jen Usama s tim jeho louhem

NMiras - Profil | Pá 10.12.2010 12:40:31

Jacke >> Bylo nás hodně takových:-) A stálo nás to ranec...

NJacke - Profil | Pá 10.12.2010 12:39:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Miras >> Tak jak píšeš, těch pár už tenkrát zastaralých knih z Anglie, ale to byl můj odrazový můstek k tomu, abych si opětovně špinil ruce a zasíral kuchyňskou linku...

NUsama - Profil | Pá 10.12.2010 12:38:47

Mirek.V. >> Třeba by ses dověděl proč se jmenuje kaseinát vápenatý nebo sodný ! Je to podle hydroxidu který se používá při výrobě . O tomhle něco vím . Jinak technologie se samozřejmě vyvíjejí !

NPoušťák - Profil | Pá 10.12.2010 12:36:51

Mirek.V. >> ale byl rozdíl po roce 1990 a nyní,tehdy tyto zkušenosti chyběly.

NMiras - Profil | Pá 10.12.2010 12:34:14

Poušťák >> ono také nebylo z čeho vybírat a hlavně chyběly informace. Těch pár už tenkrát zastaralých knih z Anglie bylo však aspoň nějakým odrazovým můstkem.

NMirek.V. - Profil | Pá 10.12.2010 12:33:01

Jacke >> vychladat neni treba, jen se musi clovek naucit trochu orientovat v nepreberne nabidce stejnych produktu v jinych balenich

NJacke - Profil | Pá 10.12.2010 12:32:20

Poušťák >> Tak, tak...

NPoušťák - Profil | Pá 10.12.2010 12:30:53

Jacke >> to jsme byli asi všichni(magoři)

NPoušťák - Profil | Pá 10.12.2010 12:29:44

Usama >> já si srandu nedělám,protože jsem to myslel v tom smyslu,že píšeš že směs pojí hlavně laktáč.

NJacke - Profil | Pá 10.12.2010 12:26:41

Mirek.V. >> Možná tak trochu tuším co tím chtěl básník říct, dřív jsem do to ho byl, jak se říká udělanej, blázen do rybaříny jako kráva, možná i naivní, mladej, pln očekávání, ale teď postupem času, jsem tak trochu vychladnul....

NMirek.V. - Profil | Pá 10.12.2010 12:19:22

Usama >> to nevim co bych se tam docetl? Uz jsi nekdy slysel o enzymu Lab? Ten se pouziva na srazeni mleka a ziskani rennet casein....

NUsama - Profil | Pá 10.12.2010 12:17:04

Mirek.V. >> Jinak hydroxid sodný se běžně používá v potravinové chemii na upravu ph . Něco si o tom přečti než budeš něco tvrdit !

NUsama - Profil | Pá 10.12.2010 12:11:58

Mirek.V. >> Mirku doporučuju nějakou knihu o výživě pro kulturistiku tam se dovíš nejvíc !!