Fotky vašich boilie a strojů na výrobu

ahoj posílejte fota domácí výroby boilie a vašich udělátek a zlepšováků na výrobu ....
Autor diskuse: kaprarK70 - Profil , 14.2.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

don Ferrari - Profil | Ne 28.3.2010 15:47:41

Jirka Klíma >> kaprarK70 - 28.3.2010 15:38:19 >> aha, tak to sry,myslel jsem, že máš hada 22mm,

kaprarK70 - Profil | Ne 28.3.2010 15:38:19

don Ferrari >> ne je to rollbal 21mm špička jak říkám 22mm značka.je to na druhu no....

don Ferrari - Profil | Ne 28.3.2010 15:25:47

Jirka Klíma >> kaprarK70 - 28.3.2010 15:22:54 >> na 21mm koule máš 22mm hada??
edit: to bude asi na 24mm

kaprarK70 - Profil | Ne 28.3.2010 15:22:54

mafis >> o víkendu jsem dělal cca 15kg koulí a na rpllbal o průměru 21mm jsem seřízl origo žlutou špičku (od J.Těšínského) na značce 22mm.Je to různý záleží na rollbalu,druhu těsta,nástavci.

mafis - Profil | Pá 26.3.2010 17:03:09

Zdravím všechny koulaře:) Mám prosbu,jaký průměr valečků (který vytlačím z lisu) je potřeba na boilie o průměru 14 a 16 mm

franto1231 - Profil | Čt 25.3.2010 6:38:29

carppetr >> heh aj u nas doma to nasi vzdali, zvykli si ze ked to vypukne to obdobie tak neni šance a to 2 týždnové sušenie smradu celý byt, susedia nechodia ani na balkon, teda okrem masariek much. No mne-nám Brno padlo, ize nejdem. Mámé moc roboty tak idem do práce. Ale aspom bude co sypat do vody ked budu koruny. Co som si plánoval kupit na BVV som si obehal nieco objednal a mám to už doma. Som pocul ze je slaba vystava tento rok. BBF chcem vyskusat tento rok aj ja. Nech sa Vám darí v HU. Ked prides dom, posli nejake foto pekne ak bude....

Pvl - Profil | St 24.3.2010 21:30:38

Tomajo >> Nemusíš :o§))

Tomajo - Profil | St 24.3.2010 21:29:02

Pvl >> tak kusy máme většinou všichni jen dva, ale o velikosti s tebou souhlasím :-)))

max001 - Profil | St 24.3.2010 21:04:23

Morák >> Já tě zdravím už máš mašinku hotovou,docela bych se kouknul

Pvl - Profil | St 24.3.2010 20:53:11

Když je řeč o množství vajec do směsi .. je třeba si uvědomit ,že velikost není vždy stejná .Nejde brát paušálně kolik ks :o§) ... S,M,L ..

carppetr - Profil | St 24.3.2010 20:45:42

franto1231 >> Žena již to brblání vzdala,někteří slabší sousedi se snaží marně prodat byt a odstěhovat se :o))včera jsem na výpravu doHU naroloval 10kg BBF a namíchal 20kg směsi Squid liver.Od zítřka do neděle budem v Brně a ve středu hurá do HU!

Dan.J - Profil | St 24.3.2010 19:44:06

Radek Š >> Dík moc za názor,asi to tak udělám.

Radek Š - Profil | St 24.3.2010 19:39:52

Dan.J >> Ahoj, já dávám na kilo směsi 6 vajec a vše je super. Já to zjistil tak, že jsem si namíchal 2 kg suché směsi a podle receptu jsem rozmíchal 20 vajec + tekuté přísady. To bylo překvápko, když jsem začal vmíchávat suchou směs a pořád to byla kaše. Ale asi taky záleží na složení receptu. Hlavně se ti těsto musí dobře koulet v rollbalu (mít tu správnou konzistenci). Hodně zdaru a měj se.

Dan.J - Profil | St 24.3.2010 19:26:43

Děkuji za infotmaci,těch vajec se mi zdá opravdu hodně.Že bych mněl použít 72 vajec na 9Kg?

Paja - Profil | St 24.3.2010 19:08:29

Tomajo >> Video v akci nemám. Můžu něco sesmolit, ale až namontuju motor. S vrtačkou to není úplně ono.

franto1231 - Profil | St 24.3.2010 19:07:15

carppetr >> ejha pekne mas toho nasulaneho, zene to nevadi? mne rodicia pindaju....

kaprarK70 - Profil | St 24.3.2010 19:03:49

Dan.J >> ahoj Dane,no univerzální množství vejec je na 1kg směsi 8 vajec.Co se týká skořápek ,taky jsem to cca před 3 lety dával,ale boilies mělo tendenci se rychleji kazit. Tzn. efekt křupnutí je pouze smyšlená věc výrobců.Někdo tady psal,že je z oboru a likvidace skořápek je prý vedena jako ,,nebezpečný odpad´´ a stojí mnoho peněz tudíž to výrobci řeší namletím a přidáním do směsi.Já tomu věřím.......

Tomajo - Profil | St 24.3.2010 18:05:08

Dan.J >> vajíčka i se skořápkama, tam můžeš dát všechny co máš v plánu dát do směsi. Já když dávám např. 8 vajec na 1kg, tak tam dám skořápky ze všech vajíček.

alkáč - Profil | St 24.3.2010 18:00:31

Vase zprava

pata - Profil | St 24.3.2010 17:54:31

Dan.J >> já tam dávám stejne množství,takže 10vajec na kilo,a skořápky ze všech vajec,a neni problem s válením,ale je lepší tam dát sušené skořábky,lépe je nadrtíš

Dan.J - Profil | St 24.3.2010 17:48:57

Jirka Klíma >> kaprarK70 - 14.2.2010 11:31:56 >> Ahoj,mám prosím jeden dotaz.Udělal jsem si cca-9 Kg suché směsi na výrobu boilies.Váhám ale kolik tam mám dát vajec i se skořápkami.Dík moc za radu.Dan

UD163 - Profil | Út 23.3.2010 21:47:30

Jirka Klíma >> kaprarK70 - >> Teda, když jsem viděl ten titulek, tak jsem se lek. Fotky svejch koulí bych tady asi nezveřejňoval. A vařit je v páře? Hrůůůza pomyslet. Ale jinak klobouk dolů před těmi všelijakými udělátky, já sám bych se do toho nepustil, raději koupím hotové.

Tomajo - Profil | Út 23.3.2010 21:16:02

Paja >> vypadá to dobře. Nějaké video v akci by nebylo?

Paja - Profil | Út 23.3.2010 21:08:56

Tak jsem se konečně "dokopal" předělat mašinku se dvěma válci která nikdy pořádně nefungovala, na mašinku s jedním válcem a kolíbkou. A to už je jiné kafe.

pata - Profil | Út 23.3.2010 20:03:12

dnes jsem ho konečně dodělal a rovnou vyzkoušel

jojcko - Profil | Čt 11.3.2010 8:20:14

Vase zprava